Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
14 reviews

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Prijs
Specificaties 31,5" • 2560x1440 (Quad HD) • 144Hz • VA • 1ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - Februari 2021

Welke monitor kun je nu het beste kopen? In deze Best Buy Guide zoeken we het uit. We gaan op zoek naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, 4k-monitoren en ultrawides.

204 23 feb

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
MadEggTestpanel 21 december 2018 Testpanel

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Grote monitor, hoge refresh rate en weinig input lag. Maar wel grondig te weinig pixels (al ik ben ik ongetwijfeld enigszins verwend met 4K-schermen alom).

Pluspunten

  • Prima kleurweergave
  • Weinig input lag
  • Hoge refresh rate

Minpunten

  • Instelmogelijkheden beperkt
  • Lage resolutie

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3

+1
pbeer 6 april 2021 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

De bouwkwaliteit en beeldkwaliteit zijn voor mij uitstekend. De korte kabels en het beetje ghosting zijn voor mij kleinere minpunten waar ik mee kan leven. Voorlopig althans ben ik tevreden en ga ik het scherm verder gebruiken/testen.

Pluspunten

  • Mooie beeldkwaliteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Groot scherm
  • Snel 144Hz / 1ms

Minpunten

  • Adapterkabel is te kort
  • Displaykabel is te kort
  • Manueel op 144Hz zetten!
  • Beetje ghosting

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
holygameTestpanel 7 februari 2019 Testpanel

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Goede monitor, mooi vormgegeven maar vrij groot op een standaard bureau.

Pluspunten

  • Weinig input lag
  • Groot
  • Snelle response tijden

Minpunten

  • Prijs
  • Groot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
steef292 11 december 2018 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Gekocht, maar later weer teruggestuurd. Voor mij was 32" te groot.

Pluspunten

  • 1440p
  • Goede kwaliteit - prijs
  • 144hz
  • Freesync

Minpunten

  • Vesa mount moeilijk
  • Text niet scherp (kijkafstand ongeveer 1m)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5

0
HmmbobTestpanel 12 januari 2019 Testpanel

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Fijne en vooral grote monitor. Ik mocht deze monitor testen als lid van het testpanel, maar omdat ik geen gamer ben (en dus ook geen 144HZ kan aansturen) heb ik deze monitor beoordeeld zoals ons gezin hem gebruikt op de studeerkamer - niet op gameprestaties.

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • Grootte
  • Aansluitgemak

Minpunten

  • Geen HDMI/DP kabel bijgevoegd
  • Grootte
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Hayertjez 12 februari 2021 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Over het scherm niets dan lof. Het meegeleverde standaard is zeer multifunctioneel, in hoogte verstelbaar, kantelbaar zowel horizontaal als verticaal. Het is zelfs te roteren. Het scherm is dusdanig zwaar dat als ik een beetje hard tik op mijn mechanische toetsenbord mijn scherm begint mee te wiebelen.

Pluspunten

  • Contrast
  • 144 Hz

Minpunten

  • Wiebelige standaard

Eindoordeel

Score: 4
b0b1991 10 februari 2021 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Deze monitor een half jaartje terug aangeschaft omdat ik een hogere framerate wou. Het was een aanslag op mijn GPU van FHD 60Hz naar QHD 144Hz. De G-Sync Compartible werkt goed en 144Hz is heel fijn gamen, helaas wel wat last van MotionBlur door het VA paneel.

Pluspunten

  • 144Hz
  • Mooi design
  • Mooi contrast door VA paneel
  • QHD
  • Stevige poot

Minpunten

  • MotionBlur met Freesync aan
  • Aanslag op je GPU

Eindoordeel

Score: 5
barrie 3 december 2020 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Met mijn MSI GTX 1060 Armor krijg ik een mooi scherp en kleurrijk beeld voorgeschoteld welke ook nog eens werkt met Freesync (toch stiekem Gsync compatible?) Op een lage FPS rond de 55 loopt de game nog lekker soepel door.

Pluspunten

  • G-Sync compatible
  • Scherp beeld (mooie kleuren)
  • Snel
  • Veel instellingen
  • 144Hz
  • Lekker groot scherm en QHD
  • incl. DP kabel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
satyricabyssNewbie 7 oktober 2020 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Prima monitor voor de prijs. DisplayPort kabel inbegrepen. G-sync compatible. 1440p resolutie, is niet opvallend als je 1080p op 24" gewend bent. Geen HDR, maar dat is te verwachten voor de prijs. 299 betaald en zeer tevreden!

Pluspunten

  • Kantelbaar
  • Verstelbaar
  • 144hz
  • VESA compatible
  • Robuuste standaard
  • Goede prijs
  • Goede kijkhoeken

Minpunten

  • Geen USB hub
  • Standaard lijkt cheap
  • Geen HDMI inbegrepen
  • Geen HDR

Eindoordeel

Score: 4
Mimidicious 6 juni 2020 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Hartstikke fijn scherm, is voor mij met fotobewerking niks te groot! Freesync was wat lastig te vinden in het begin, leek er niet op te staan, maar het is te vinden onder de instelling-knoppen van het scherm zelf.

Pluspunten

  • Groot: zowel in hoogte als in breedte
  • 144 herz
  • Soepele beelden
  • Resolutie
  • Prijs-kwaliteit
  • Dunne rand
  • Stevige poot
  • Freesync

Minpunten

  • Zwaar, de poot zakt omlaag met verplaatsing
  • Rode kleur op de poot
  • Poot voelt ondanks stevigheid wat “goedkoop” aan
  • Geen startklare freesync

Eindoordeel

Score: 5
Kapats Gaming 9 april 2020 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Prima aankoop en heb er zeker geen spijt van. Hij is redelijk groot 31.5 inch maar 27 was voor mij te klein geweest. Voor de prijs is het een mooi beeldscherm. Het is helaas geen 4k scherm maar wat verwacht je met deze prijs....

Pluspunten

  • Prijs
  • Groot
  • 1440p
  • 144hz

Minpunten

  • Geen 4K !? , maar merk het niet heel erg

Eindoordeel

Score: 5
Gem 9 maart 2019 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Een grote monitor met mooie kleuren en goede zwartwaarden/contrast. Helaas teveel last van ghosting/smearing wat je met name in games met donkere omgevingen merkt (zelfs met alle foefjes ingeschakeld welke dit moeten verminderen). Mijn 1e exemplaar had last van een stuck pixel. Het 2e exemplaar had geen problemen.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Freesync op Nvidia werkt fijnloos
  • Contrast/zwartwaarden
  • Input lag
  • Prijs

Minpunten

  • Ghosting/smearing bij donkere beelden
  • Kijkhoek
  • Beetje VA glow

Eindoordeel

Score: 3
SauSkopje 4 februari 2019 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Geweldige monitor voor de prijs. Bijna 32 inch, 1440p and 144Hz met Freesync die ook op nVidia perfect werkt dankzij de driver update van 15 januari.

Pluspunten

  • 1440p resolutie
  • 144Hz verversingsnelheid.
  • Freesync die goed op nVidia werkt
  • Displaykabel meegeleverd, wel wat kort IMO

Minpunten

  • 1ms Motion Blur Reduction schakelt Freesync uit en geeft een "zoem" geluid.
  • Erg wankel op de standaard.

Eindoordeel

Score: 4
FBTN 5 december 2018 Product gekocht

LG UltraGear 32GK650F Zwart

Strak gaming scherm. Geweldige combinatie met een GTX1070. Mis G-Sync niet, mooi scherm met zeer goede performance in FPS en andere games. Zeer aan te bevelen! Zie ook hardware info review. Top!

Pluspunten

  • Mooi VA beeld (contrast!)
  • Snelle reactie tijd en weinig input lag

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG UltraGear 32GK650F Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True