Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 7,5

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Prijs
Specificaties Tower • 6 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur componenten 17 april 2019

Vijf high-end behuizingen - Ruimte voor je eatx-moederbord

De PC-O11 is redelijk geprijsd en wat ruimte versus formaat betreft verrassend. De kast voelt zeer ruim aan, maar is wat volume betreft bescheiden. Wie graag voor zijn eigen koeling zorgt, maakt een prima keus met deze behuizing, want je betaalt niet voor ventilators die je toch niet gaat gebruiken. Bovendien is de afwerking prima, alleen zijn de prestaties zo zonder casefans niet best. Lees verder »

Pluspunten

  • Compact maar ruim
  • Nette afwerking
  • Geen overbodige features

Minpunten

  • Geen casefans meegeleverd
  • Glazen panelen zitten los

Eindoordeel

Tweakers zegt: 7,5
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Madrox 26 september 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Dit is voor mij de ultieme RGB kast, het design is oogstrelend en de kwaliteit is goed. Toch zijn er wel wat haken en ogen, waarover straks meer.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • RGB Hemel
  • Waterkoeling opties
  • Kabels wegwerken

Minpunten

  • HDD/SSD ondersteuning
  • geen 5.25inch bays
  • Weinig ruimte voor harddisks

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3

+1
kibkib 18 april 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Deze kast nu een aantal maanden in gebruik. Allereerst heel gemakkelijk om mee te werken. Alle panelen kunnen er gemakkelijk worden afgehaald zodat je overal bij kan. Kijk wel goed naar de afmetingen van bijvoorbeeld luchtkoeler voor de processor of grotere videokaarten. Dit kan erg krap worden met het glas.

Pluspunten

  • Design
  • Airflow
  • Gemakkelijk om mee te werken
  • Fan capaciteit

Minpunten

  • Glas kan in de weg zitten (grotere videokaarten en luchtkoeler)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 4
Kwaliteit voeding Score: 3

JH34D 29 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Naar mijn mening een van de mooiste case op de markt, zeker voor custom waterkoeling.

Pluspunten

  • Ruim
  • Kan 3 360mill radiators kwijt
  • 2 schroeven om alle panelen er af te halen
  • Fijne case om in te bouwen

Minpunten

  • Niet gemaakt op grote tower coolers
  • Afhankelijk van je radiator kan je deze niet overal makkelijk kwijt (ik had problemen met FD's Celsius S36 in side mount)

Eindoordeel

Score: 5
Jofairden 22 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

WoW! Erg mooie case. Geeft mijn kamer echt een unieke sfeer, voelt als een 'showcase' kast aan. De magnetische stoffilters zijn nice, helaas krassen de glazen panelen wel erg snel. Ik had al krassen bij het uitpakken.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Magnetische stoffilters
  • 2 slots om je PSU in te zetten, of zelfs 2 verschillende PSUs als je zou willen!
  • Handig systeem om de zijpanelen te ontzien van het frame
  • Ruimte voor heel veel fans: 3 boven, 3 onder en 3 aan de zijkant!

Minpunten

  • Geen fans meegeleverd
  • Snel krassen op glas panelen
  • Gaten tussen PCIe brackets
  • Prijs
  • Gaten achter maar geen stoffilter of ruimte voor een fan

Eindoordeel

Score: 4
GekkeWouter 9 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Fantastisch uiterlijk, klaar voor al je favoriete RGB accessoires. Geen fans meegeleverd, wat mij betreft een pluspunt. Bouwkwaliteit is super. Ruimte achter moederbord maakt cablemanagement een eitje, ook al wordt het rommelig met RGB hubs en kabels. Wel wat weinig cable-tie punten.

Pluspunten

  • Aluminium + Glas design
  • Ruimte achter moederbord
  • Airflow
  • USB-C
  • 9 fan mounts
  • Overal fan filters

Minpunten

  • HDD locaties
  • Cable-tie punten

Eindoordeel

Score: 5
16XNewbie 23 januari 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Ongelooflijk hoge kwaliteit, veel ruimte, gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • supergoed voor waterkoeling

Minpunten

  • grote
  • Geen casefans

Eindoordeel

Score: 5
wesseltie 27 april 2019 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Echt een super kast! Vooral voor deze prijs is het echt een steal.

Pluspunten

  • Veel kable management
  • 9 fan plaatsen
  • Goede airflow
  • Mooi design ( tempered glass , alluminium )

Minpunten

  • Geen meegeleverde fans

Eindoordeel

Score: 5
Jbre 23 januari 2019 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Prima kleine kast waar nog een hele pc in past. De airflow is geen probleem! Kabel management is ook prachtig. Al met al heel tevreden mee. Uiteraard geen kast die je moet kopen als je een aantal harde schijven wilt installeren.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Kleine kast
  • Mooie inkijk
  • Goede airflow

Minpunten

  • Het glas krast wat snel
  • Fans beneden zitten erg dicht op moederbord

Eindoordeel

Score: 5
HisEvilness 17 oktober 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Ziet er mooi en is stevig gebouwd alleen de cable managment is wat lastig.

Pluspunten

  • Hoge bouw kwaliteit
  • Tempered Glass
  • Unieke Layout

Minpunten

  • Cable Managment

Eindoordeel

Score: 4
djjonas123 21 september 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Een zeer mooie case, die voor sommige mensen aan de grote kant is. De bouwkwaliteit is erg goed. Bijna geen plastic te vinden in de case. En om de case nog mooier te maken komt hij met 2 tempered glass panelen.

Pluspunten

  • 2 tempered glass panelen
  • Zat ruimte binnenin
  • Cable management kan makkelijk in de case
  • 9 fanpoorten (120mm)
  • Ontzettend mooie case
  • Usb-C frontport

Minpunten

  • Witte versie slecht beschikbaar
  • Plek voor maar 2 HDDs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True