Tweakers

Tweakers zegt: 7,5

Gebruikers

Score: 5
16 reviews

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Prijs
€ 134,90
Specificaties Tower • 6 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 17 april 2019

Vijf high-end behuizingen - Ruimte voor je eatx-moederbord

De PC-O11 is redelijk geprijsd en wat ruimte versus formaat betreft verrassend. De kast voelt zeer ruim aan, maar is wat volume betreft bescheiden. Wie graag voor zijn eigen koeling zorgt, maakt een prima keus met deze behuizing, want je betaalt niet voor ventilators die je toch niet gaat gebruiken. Bovendien is de afwerking prima, alleen zijn de prestaties zo zonder casefans niet best. Lees verder »

Pluspunten

  • Compact maar ruim
  • Nette afwerking
  • Geen overbodige features

Minpunten

  • Geen casefans meegeleverd
  • Glazen panelen zitten los

Eindoordeel

Tweakers zegt: 7,5
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
12
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
kibkib 18 april 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Deze kast nu een aantal maanden in gebruik. Allereerst heel gemakkelijk om mee te werken. Alle panelen kunnen er gemakkelijk worden afgehaald zodat je overal bij kan. Kijk wel goed naar de afmetingen van bijvoorbeeld luchtkoeler voor de processor of grotere videokaarten. Dit kan erg krap worden met het glas.

Pluspunten

  • Design
  • Airflow
  • Gemakkelijk om mee te werken
  • Fan capaciteit

Minpunten

  • Glas kan in de weg zitten (grotere videokaarten en luchtkoeler)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 4
Kwaliteit voeding Score: 3

+1
Madrox 26 september 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Dit is voor mij de ultieme RGB kast, het design is oogstrelend en de kwaliteit is goed. Toch zijn er wel wat haken en ogen, waarover straks meer.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • RGB Hemel
  • Waterkoeling opties
  • Kabels wegwerken

Minpunten

  • HDD/SSD ondersteuning
  • geen 5.25inch bays
  • Weinig ruimte voor harddisks

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3

-SambaL- 16 mei 2021 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Met de PC-O11 serie van Lian Li krijg je veel voor weinig. Deze mid-tower is zeer degelijk gebouwd en kent een fraaie afwerking van binnen en van buiten. Hij is goed ruim van binnen met veel inbouw-mogelijkheden. Airflow is prima al is deze case met name gericht op waterkoeling.

Pluspunten

  • Zeer degelijke bouw en afwerking. Waar voor je geld.
  • Veel inbouw ruimte en mogelijkheden en toch compact.
  • Slimme indeling van compartimenten
  • Cable-management is bijna leuk in deze kast

Minpunten

  • Bij vaak openen van kast handschoentjes aan te raden.
  • Boven kap rammelt soms door vibraties van onderliggende fans.
  • Magnetische stof-filters sluiten niet geheel af na installatie van fans/radiator door de schroefjes. Schroefjes met platte kop aan te raden.
  • Minder geschikt voor luchtkoeling builds

Eindoordeel

Score: 5
maxvij 13 januari 2021 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Extreem praktische en mooie kast. Biedt veel ruimte voor fans, AIOs / radiatoren. Materialen zijn van hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Echt glas
  • Praktisch
  • Makkelijk om in te bouwen
  • Cable-management

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
CHKYBSTRD 2 december 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Wat een heerlijke kast. Zoveel mogelijkheden en tevens zo simpel om aanpassingen te verrichten. Van zeer goede bouwkwaliteit en hij ziet er echt heel gaaf/premium uit.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Looks
  • Bouwkwaliteit
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Geen fans meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Dave M. 21 november 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Tot nu toe geen enkele case tegengekomen waar goed over nagedacht is kwa aerodynamica/stromingsleer, deze case komt al een beetje in de buurt en is al een stuk logischer dan de meeste cases. Daarnaast ziet hij er ook nog eens erg mooi uit en is de case erg praktisch ingericht.

Pluspunten

  • Mooie looks
  • Veel logischere keuze kwa airflow vergeleken met andere cases.
  • Genoeg ruimte voor push+pull AIO
  • GPU verticaal mounten kan zonder ventilator(en) op te offeren van de bodem
  • 2 schoeven en alle 3 de zijpanelen kunnen verwijderd worden
  • Plastic folie aan de binnen en buitenkant op de glazenpanelen zodat ze niet kunnen beschadigen tijdens bouwen

Minpunten

  • Nutteloze roosters aan de de kant waar alle kabels ingeplugd worden (mag van mij dichte plaat zijn)
  • Filter aan de onderkant van de case is een beetje onhandig
  • Filter toegevoegd aan de uitgang van de luchtstroming

Eindoordeel

Score: 5
redniels 25 september 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Mooie kast en zoals ik van Lian Li gewend ben: super kwaliteit. Fijne kast om te bouwen. De kast is zwaar voor de grote vanwege de gebruikte materialen. Ik had geen enkel probleem met mijn sidemounted FD Celsius S36. Past perfect. Super blij met deze kast.

Pluspunten

  • mooi
  • ruimte
  • redelijk krasvast glas
  • veel ruimte voor fans
  • genoeg ruimte voor cable management
  • stoffilters

Minpunten

  • niet overal stoffilters.

Eindoordeel

Score: 5
Sharfer 2 juli 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

De bouwkwaliteit is goed. Systeem is ruim en goed mee te werken. Is groter dan verwacht, maar geen probleem voor mij. Nadeel is dat bij montage fans aan de bovenkant je rekening moet houden met de spacing tussen de bovenkant en de afsluitklep op alles dicht te maken.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Montage fans bovenkant (uitkijken met schroeven)

Eindoordeel

Score: 5
JH34D 29 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Naar mijn mening een van de mooiste case op de markt, zeker voor custom waterkoeling.

Pluspunten

  • Ruim
  • Kan 3 360mill radiators kwijt
  • 2 schroeven om alle panelen er af te halen
  • Fijne case om in te bouwen

Minpunten

  • Niet gemaakt op grote tower coolers
  • Afhankelijk van je radiator kan je deze niet overal makkelijk kwijt (ik had problemen met FD's Celsius S36 in side mount)

Eindoordeel

Score: 5
Jofairden 22 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

WoW! Erg mooie case. Geeft mijn kamer echt een unieke sfeer, voelt als een 'showcase' kast aan. De magnetische stoffilters zijn nice, helaas krassen de glazen panelen wel erg snel. Ik had al krassen bij het uitpakken.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Magnetische stoffilters
  • 2 slots om je PSU in te zetten, of zelfs 2 verschillende PSUs als je zou willen!
  • Handig systeem om de zijpanelen te ontzien van het frame
  • Ruimte voor heel veel fans: 3 boven, 3 onder en 3 aan de zijkant!

Minpunten

  • Geen fans meegeleverd
  • Snel krassen op glas panelen
  • Gaten tussen PCIe brackets
  • Prijs
  • Gaten achter maar geen stoffilter of ruimte voor een fan

Eindoordeel

Score: 4
GekkeWouter 9 mei 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Fantastisch uiterlijk, klaar voor al je favoriete RGB accessoires. Geen fans meegeleverd, wat mij betreft een pluspunt. Bouwkwaliteit is super. Ruimte achter moederbord maakt cablemanagement een eitje, ook al wordt het rommelig met RGB hubs en kabels. Wel wat weinig cable-tie punten.

Pluspunten

  • Aluminium + Glas design
  • Ruimte achter moederbord
  • Airflow
  • USB-C
  • 9 fan mounts
  • Overal fan filters

Minpunten

  • HDD locaties
  • Cable-tie punten

Eindoordeel

Score: 5
16XNewbie 23 januari 2020 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Ongelooflijk hoge kwaliteit, veel ruimte, gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • supergoed voor waterkoeling

Minpunten

  • grote
  • Geen casefans

Eindoordeel

Score: 5
wesseltie 27 april 2019 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Echt een super kast! Vooral voor deze prijs is het echt een steal.

Pluspunten

  • Veel kable management
  • 9 fan plaatsen
  • Goede airflow
  • Mooi design ( tempered glass , alluminium )

Minpunten

  • Geen meegeleverde fans

Eindoordeel

Score: 5
Jbre 23 januari 2019 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Prima kleine kast waar nog een hele pc in past. De airflow is geen probleem! Kabel management is ook prachtig. Al met al heel tevreden mee. Uiteraard geen kast die je moet kopen als je een aantal harde schijven wilt installeren.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Kleine kast
  • Mooie inkijk
  • Goede airflow

Minpunten

  • Het glas krast wat snel
  • Fans beneden zitten erg dicht op moederbord

Eindoordeel

Score: 5
HisEvilness 17 oktober 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)

Ziet er mooi en is stevig gebouwd alleen de cable managment is wat lastig.

Pluspunten

  • Hoge bouw kwaliteit
  • Tempered Glass
  • Unieke Layout

Minpunten

  • Cable Managment

Eindoordeel

Score: 4
djjonas123 21 september 2018 Product gekocht

Lian Li PC-O11 Dynamic (Wit)

Een zeer mooie case, die voor sommige mensen aan de grote kant is. De bouwkwaliteit is erg goed. Bijna geen plastic te vinden in de case. En om de case nog mooier te maken komt hij met 2 tempered glass panelen.

Pluspunten

  • 2 tempered glass panelen
  • Zat ruimte binnenin
  • Cable management kan makkelijk in de case
  • 9 fanpoorten (120mm)
  • Ontzettend mooie case
  • Usb-C frontport

Minpunten

  • Witte versie slecht beschikbaar
  • Plek voor maar 2 HDDs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lian Li PC-O11 Dynamic (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee