Tweakers
Tot dit jaar had Sony geen enkele concurrentie te duchten met zijn fullframe-systeemcamera's, maar dat is nu veranderd. Dat betekent dat de A7 III niet meer op alle vlakken de beste is. Toch is het wel de beste allrounder. De A7 III is wat functionaliteit en bediening betreft nog steeds bij de tijd en loopt op sommige vlakken, zoals oogautofocus, nog altijd voorop. De beste troef is het relatief grote aanbod van lenzen, waarmee de andere fabrikanten nog helemaal aan het begin staan. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Na lang twijfelen toch de sony A7III aangeschaft ipv de canon 6D II. Door de sigma adapter kan ik mijn lenzen allemaal gebruiken ook de niet fullframe door de crop mode die je kan aanzetten. Presteerd Goed bij minder licht, hoog aanta fps, 2 card slots!
Geweldige camera met veel mogelijkheden.
Met eigenschappen van de grotere broers de A7R3 en A9.
Een gebruiksvriendelijke camera van hoge kwaliteit die kan filmen en foto's kan maken.
Deze camera onlangs aangekocht en nog geen enkel moment spijt van gekregen. De verkoper van kamera-express heeft mij heel goed geholpen, waarvoor dank. Deze camera beschikt over vele functies die voor mij zeer essentieel zijn.
Even zoeken aangezien het een nieuwe camera is waar alle knopjes staan.
Zeer tevreden over de kwaliteit van het product.
Ik heb de Sony A7III gekocht in combinatie met een Sigma F2.8 24-70. Een sterke combinatie, een mooie body met een prachtige lens. Aankoop gedaan bij Kamera Express, prima service!
Een prettige allrounder die het prima doet in slechtere lichtsituaties. De camera presteert zowel op foto en film zeer goed. De autofocus met filmen is een aangename verademing.
Heel fijne camera. Zeer onder de indruk van de beeldkwaliteit en de snelheid waarmee het scherp stelt.
Geweldige camera. Ligt lekker in de hand en heel fijn om een waterpas op het scherm te hebben!!
Deze camera onlangs gekocht bij Kamera express in Eindhoven.
Superfijn geholpen en met de camera ben ik ook superblij.
Wat een genot om hiermee te fotograferen.
Supermooi en haarscherp beeld.
Genoeg te experimenteren nog voor mij als beginnend fotograaf!
Maar met deze camera gaat dit zeker weten lukken!
Vorige week gekocht bij Kamera Express. Ik werd prima geholpen, de camera nu enkele dagen in bezit.
Ik ben er erg blij mee. Mooie foto's kunnen maken en video's.
Na mijn Sony A6000 werd het tijd voor een serieuze upgrade naar full frame. Veel over gelezen en mijn keus viel dus op de Sony A7 III. Het menu is redelijk herkenbaar voor mij vanuit mijn ervaringen met de A6000. Topding!
Nog maar pas in mijn bezit maar al heel content. Ik zie al een duidelijk verschil met mijn vorige camera.
Het is een prettig toestel waarmee je snel mooi resultaat aan foto's mee krijgt. gemakkelijk in de bediening. jammer is dat het display niet full-touch is
Upgrade vanaf mijn A6000 naar A7iii met Tamron 28-75 lens. 2-stops vooruitgang, maar 100 stappen in de praktijk! Haarscherpe foto's die me doen verbazen, zeker met de F/2.8 waarmee zeer bijzondere platen zijn te schieten. Eye-AF en de Sigma 150-600mm met MC-11 adapter werken geweldig, veel beter dan de A600.
Een geweldige systeemcamera voor zowel foto als video. Foto's zijn erg scherp en video's zijn prachtig. Komt wel met een zeer gecompliceerd menu waar u wel even de tijd voor moet nemen om het door te nemen.
Camera stond al langer op mijn lijstje, nu toch gekocht. Heel erg blij mee
Deze camera gekocht ivm de goede specificaties in relatie tot de prijs:
Full Frame sensor met minimale ruis en groot dynamisch bereik
Zeer snelle autofocus
Compatibel met mijn andere sony apparatuur
Twee jaar geleden heb ik de Sony a7ii aangeschaft, ik was hier erg tevreden over en heb besloten om nu te upgraden naar de Sony a7iii. De verbeterde autofocus en 4K beelden zijn geweldig.
top toestel waar ik nog jaren van kan genieten. grote stap voorwaarts tov Canon eos
Topcamera!
The Sony a7 III is a properly capable full-frame camera. The features and the price make it an easy recommendation for all kinds of photographers and video makers. After using Fuji Xt2, I finally found a brighter and more stabilized camera to shoot my videos and subjects in natural light.
Een geweldige full frame camera met een fantastisch AF-systeem. Enorme vooruitgang ten opzichte van mijn A6000. De prijs is te rechtvaardigen, de lenzen zijn helaas wel wat prijzig. Een toptoestel!
Wat een fijne camera! Voor mij ligt hij heerlijk in de hand. De focus is goed en je hebt genoeg scherpstelpunten. Hij is snel en hij heeft een fijn formaat waardoor je hem ook sneller meeneemt dan een grotere DSLR camera. Ik hoop dat ik hier lang van kan genieten.
Mijn eerst full frame camera Sony A7 Mark III gekocht bij Kamera Express in |Arnhem. een goede en professionele service. Ben dik tevreden over deze camera samen met mijn lenzen Sigma 24-70 mm F2.8 DG HSM en de70-200mm F2.8 dg HSM maak ik de mooiste foto's Binnen en buiten
Gekocht bij Kamera Express in Capelle a/d Ijssel.
Geweldige service voor een geweldige camera.
Deze camera heb ik gekocht samen met 16-35 GM groothoek lens.
Een prachtige lens voor verschillende toepassingen inzetbaar.
uitstekende camera. gekocht tijdens de cashback actie van Sony bij kamera express met 5 jaar garantie
Een uitstekende camera voor een concurrerende prijs. Super AF, veel lichter dan een spiegelreflex en doordachte bedieningsknoppen.
ik heb deze nu ongeveer een maand en ik kan nu al niet meer zonder.
de autofocus werkt mega goed de beeld kwaliteit kan gewoon niet beter. de batterij gaat ook lang mee dus hoef je niet om het half uur een batterij te wisselen.
Van Kamera-Express-web (NL). Foute betaalinstructie waardoor week wachten. Bestelling geannuleerd, bevestigd door KE, incl. terugbetaling. Plots wordt ie geleverd, en komt mijn geld pas terug als zij camera retour hebben. Dan eindelijk discussie van 2uur met Jeffrey. Goed commercieel voorstel voor extra producten, gratis. Alles ontvangen. Eind goed al goed.
Deze mooie camera met kit lens gekocht om mooie vakantie foto's te gaan maken.
Ik gebruik al jaren Canon. Zolang heb ik op internet gezocht en overgestapt naar Sony. Sony a7 iii is een prachtige camera, autofocus, low light performance, mogelijkheden zijn allemaal echt perfect maar door de kleuren echt teleurgesteld. Ik kon 2 weken volhouden en daarna moest ik hem retourneren.
Aankoop van sony a7 III met 24-105mm bij FotoDeVakman in Uden verliep soepel. De kosten voor eerder gehuurde fotoapparatuur werden zonder problemen verrekend, hoewel intussen enige tijd was verstreken. De lens voelt wat zwaar aan en ik overweeg een aanpassing via de grip (twee opties). Camera en zaak zijn aanraders.
Enorm goed toestel komende na mijn canon 550d, dit zeker in samenwerking met de tamron 28-75mm.
Flinke slag beter dan de APS-C modellen van Sony, en op dit moment een van de beste camera's voor z'n geld. Het lenzen aanbod begint steeds beter te worden, wat 'm alleen maar interessanter maakt.
Voor de prijs is er geen betere full-frame camera op de markt. Uitstekende low-light performance, 4K en 120 fps video mogelijkheden, goede batterij, veel mogelijkheden. Behalve dat de camera geen flip-screen heeft heb ik nog geen andere negatieve punten kunnen ontdekken. Het scherm is overigens wel uitklapbaar.
Degelijke camera met heel veel mogelijkheden, b.v. een geluidloze elektronische sluiter is mogelijk, nog prima foto's te maken tot ISO 8000 (en hoger), gezichtsherkenning + auto AF op de ogen en super video kwaliteit (4K).
Je moet wel een studie maken van alle mogelijke (menu)instellingen die er zijn!
Dit is een geweldig product waar ik de komende jaren veel plezier van zal hebben.