Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
masterjorie
14 augustus 2018 Product gekregen

Panasonic DP-UB824

De UB824 is een goede keus voor de liefhebber van beeld- en geluidskwaliteit. Onderscheidend in HDR ondersteuning na de update voor Dolby Vision, maar de software oogt verder enigszins verouderd. De beeldverwerking en audio mogelijkheden compenseren dit echter ruimschoots.

Pluspunten

• Schitterend beeld en geluid
  • Upscaling naar 4K (HDR)
  • Audioaansluitingen
  • HDR optimalisatie

Minpunten

• Software UI
  • Enkele features pas onlangs toegevoegd met een firmware update
  • Hoeveelheid plastic

LucW2
3 november 2024 Product gekocht

Panasonic DP-UB824

Waarom telt iemand nog € 449,= voor een blu-ray speler neer in 2024 die al stamt uit 2018 in een markt waar veel merken al gestopt zijn in de innovaties van de blu-ray en op een doodspoor zit in verdere ontwikkelingen. Daar ga ik het over hebben, want ook onlangs een Asus blu-ray brander gekocht voor de PC. Verder heb ik zo'n 200 Blu-ray films en box series en 1200 DVD's. Ben een filmliefhebber die zelf ook filmt. Er is geen betere opslagdrager dan een blu-ray disc, geen usb of SSD kan daar aan tippen, maar deze kan ook 4K SSD afspelen tot 4 Tb! Ik ga niet de in en outs behandelen, dat heeft Masterjorie al uitstekend gedaan en heel uitgebreid. Ik vul aan wat hij niet beschreven heeft in gebruikers ervaring, mijn ervaring, want ik gebruik hem anders.
Welkom in mijn Panasaonic dp-ub824 gebruikers review.

Pluspunten

• Opschalen naar 4K benadering
  • Werkelijk prachtig mooi en zeer scherp beeld
  • Usb-A 3.0 voor SSD of USB stick tot 4Tb (achterzijde)
  • Heel veel opties in fine-tuning voor Led of Oled 4KTV's
  • Automatische herkenning voor Dolby Vision of HDR10+

Minpunten

• Waarom niet de snelle usb-A 3.0 aan de voorkant
  • Veelal alleen op bestelling leverbaar
  • Usb-A 2.0 voorzijde alleen voor firmware update
  • Software bejaard
  • zelf fine-tunen, niet alles gaat automatisch.

thfmp Newbie
21 december 2024 Product gekocht

Panasonic DP-UB824

Prima speler, wel in de settings een wat onduidelijke menustructuur en geen mogelijkheid om de speler op "Play" te krijgen zonder de remote.

Pluspunten

• Prachtig beeld en hoogwaardig stereo en surround

Minpunten

• Vreemde diashow bij portrait foto's.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Solaroid
29 juni 2018 Product gekocht

Panasonic DP-UB824

Prijs is wat hoog, maar je krijgt waar voor je geld. Een super set aan eigenschappen in een combinatie die de concurrentie niet heeft. Voor de muziekliefhebber net zo waardevol als voor de filmliefhebber.

Pluspunten

• Mooi beeld
  • Fantastisch geluid
  • Top upscaling
  • Multi HDR

Minpunten

• Prijs nog vrij hoog
  • Wachten op updates

MPIU8686
26 september 2024 Product gekocht

Panasonic DP-UB824

Ik heb deze in 2018 aangekocht voor €450 en speel hier op regelmatige basis zowel DVD's, Blu-rays als 4K schijfjes met af, ik maak geen gebruik van Netflix of digitale files via USB of externe opslag.
Na de firmware update net na aankoop heb ik geen updates meer gedaan en alles blijft perfect werken zoals het hoort. Maakt geen geluid, fluisterstil en kan 10uur na elkaar verschillende films afspelen zonder enig probleem, langer heb ik nog niet geprobeerd.

De upscaling functie naar 4K is handig met DVD's en blu-ray's / geeft prachtig beeld.

Heeft een energiebesparende functie, alles is instelbaar en een stanbyscreen als je deze een tijdje niet meer in gebruik hebt en deze op pauze blijft staan. Daarna schakelt ie ook zichzelf uit, maar als je terug opnieuw opstart gaat hij terug waar je bent gebleven in de film op pauze.

Pluspunten

• 4K + upscaling van FullHD en QHD naar 4K
  • HDR
  • 3D weergave

Minpunten

• Prijs, maar is het waard

dvdrstore
7 maart 2022 Product gekocht

Drama bak

Netflix knop steekt uit op ab raak je vaak ongemerkt als je de pijltjes gebruikt. Berg handelingen om terug te komen waar je was.
Mediaplayer drama, meer niet als wel wordt ondersteunt. Zelfs een blu-ray mts file werken ondertitels niet, speel je dezelfde af via schijf werkt het

Pluspunten

• Mooi beeld

Minpunten

• netflix knop vaak per ongelijk indrukken
  • Media player kan bijna niets goed spelen
  • Erg duur

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Panasonic DP-UB824?