Prijs |
Specificaties | 1151 socket • Quad core @ 3,6GHz - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
i3-8100 Boxed
![]() |
Review - Core i3-8350K en i3-8100 - Twee keer zoveel cores We hebben in deze benchmarkreview niet alleen de i3-8100 en i3-8350K samen met hun voorgangers opgenomen, maar ook de directe concurrenten van zowel AMD als Intel vergeleken. |
Qua prestaties is deze i3 vrijwel gelijk aan de i5 4690 .
Echter is deze 8e generatie processor zo'n 20 watt zuiniger, en i.c.m.
DDR4 duidelijk iets sneller dan de Haswell processors. Als instapper voor een nieuwe generatie is het een topper qua prijs / prestatie verhouding.
Zit nu al een aantal jaar in mijn systeem en voor de prijs ben ik er super tevreden mee . draait super koel en best snel vergeleken met oudere i5/i7 processors. Begint zijn leeftijd te laten zien maar werkt nog perfect voor iemand die minder of geen games speelt.
Gebouwd om voor familie een PC te bouwen. Deze I3 is fantastisch. Voor 110 euro heb je een snelle quad core processor. Die even snel is als mijn i5 7500 die ruim €50 euro duurder was
Top CPU en erg zuinig.
Ik gebruik deze voor mijn server, zeer krachtige i3.
Vergelijkbaar met i5 van vorige generaties.
Deze proc nu 1 jaar in onze lokale server, niks dan lof. Erg rap (oude server was een dual core celeron @2,6). Nu 4 cores @ 3,6 met 32GB. Niet op zijn knieën te krijgen icm een SSD en ons gebruik.
Erg goede prijs-prestatie verhouding. Laag stroomverbruik.
Goede prestaties voor een lage prijs
Prima product voor een mooie prijs van 113 euro.
Ik heb deze CPU gehaald als upgrade voor een home basic pc en loopt als een beest voor de taaken dat ik doe op de pc (chrome, outlook, spotify...).
Windows installeren met alle benodigde drivers is ook super gemakkelijk het enigste wat je nodig hebt zijn de drivers.
Goede CPU voor een leuke prijs. Gamen gaat er erg goed op, maar simulatiespellen zoals Cities skylines vindt hij wat minder leuk.
In vergelijking met de i5 van vorig jaar is het een prima en goedkoper alternatief. Prestaties zijn zeer goed en alles verloopt vlotjes :)
Gekocht bij Alternate op Black Friday for €89.