Door Wilbert de Vries

Testpanel met de nieuwste led-tv van LG

02-06-2014 • 08:00

142 Linkedin

In samenwerking met LG kan Tweakers een testpanel opzetten rondom de nieuwste 870V-led-tv van LG. Het desbetreffende model, de 55"-uitvoering met webOS, kan door vijf users worden getest en zal in estafettevorm langs de testers worden gestuurd.

De te testen televisie, de 55LB870V, is sinds vorige maand te koop in Nederland en kost op het moment van schrijven bij de meeste winkels 1900 euro. Het meest opvallend aan de 870V, die is voorzien van een 55"-ips-paneel, is de manier waarop de televisie kan worden bediend; als besturingssysteem is namelijk webOS aanwezig.

Voor dit testpanel zijn we op zoek naar vijf testers. Gedurende twee weken kunnen de gelukkige tweakers de televisie, die in een soort estafettevorm zal rouleren, thuis testen. Tweakers en LG regelen de logistiek, je hoeft zelf alleen te zorgen voor het uit- en inpakken, en uiteraard thuis te zijn in de testperiode.

Na het testen wordt van de deelnemers een userreview van de 870V verwacht, zodat de tweakers die niet zelf konden testen in ieder geval kunnen lezen wat de ervaring van de gelukkigen was. De televisie blijft eigendom van LG en gaat na het testwerk terug. Wel ontvangen de testers een NB 4530A-soundbar van LG als dank voor hun inspanningen.

Als je interesse hebt om mee te doen, kun je dat hieronder in de poll eenvoudig aangeven. Lees wel de spelregels even goed door.

Spelregels

 • Deelnemen kan tot en met 9 juni 2014
 • Werknemers en crew van Tweakers zijn uitgesloten van deelname
 • De winnaars worden at random door Tweakers geselecteerd
 • Testers krijgen uiterlijk op 11 juni bericht via e-mail
 • Door mee te doen geef je aan dat je tussen 12 juni en 25 juli beschikbaar bent
 • Testers publiceren na hun testperiode binnen twee weken hun userreview in de Pricewatch
 • Het testapparaat blijft eigendom van LG

Testpanel LG 55LB870V

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Aantal stemmen: 2.390. Deelname gesloten op 09-06-2014 23:59. Stemmen is niet meer mogelijk.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (142)

Wijzig sortering
'Nee, ik laat deze aan me voorbij gaan'

Is mij iets te groot voor op mijn studentenkamertje van 12m² :) De oppervlakte van 55" is onderhand groter dan dat ;(
De Ad-block-block is ook nieuw trouwens.. al blijft het makkelijk te omzeilen door hem even uit- en in te schakelen.

[Reactie gewijzigd door IceBlackz op 2 juni 2014 08:14]

Omzeilen is altijd eenvoudig. Het gaat ons meer om de bewustwording dat ook Tweakers graag geld wil kunnen verdienen en aangezien lang niet iedereen weet hoe wij geld verdienen, wilden we beginnen met daar duidelijkheid over te geven, via onder meer http://tweakers.net/info/over_tweakers/verdienmodel
Aan je manier van reageren merk ik al dat een discussie geen zin heeft. Je argumentatie slaat echter als een tang op een varken en ik hoop dat je snugger genoeg bent om dat zelf in te zien, of betaal je ook niet voor je benzine omdat je al voor je auto hebt betaald of omdat je wegenbelasting moet betalen?

Je mag uiteraard zelf bepalen wat je wel of niet downloadt, net zoals wij zelf mogen bepalen wie we wel of niet op onze site toelaten en onder welke voorwaarden. Dat vinden we echter geen leuk spelletje om te spelen omdat we dan de hele tijd voor politieagentje aan het spelen zijn, dus proberen we op subtiele manieren onder de aandacht te brengen dat Tweakers maken geld kost en dat er dus inkomsten nodig zijn - en jullie kunnen daarbij helpen, bijvoorbeeld door te whitelisten.
Beste Wilbert de Vries,

naar aanleiding van het Ad-Block kwestie wil ik nog best wel even wat kwijt.
Het is niet om zielig te doen, maar ik ben epilepsie patiënt en ik heb geregeld meegemaakt dat als ik een filmpje of een website wil bekijken dat er ineens (voor mij al heftige) flitsende beelden voorbij komen. Het laatst genoemde zie je vooral als je video(reviews) wil bekijken. Wat mij ook stoort is dat ik 's morgens net uit bed komt en dan denkt lekker rustig video te bekijken, dan wordt je eerst keihard overschreeuwd met reclame voor een nieuwe Call of Duty of Diablo3 met meest heftige actie van dien aard. Je bent gelijk wakker geschud. Het feit is dat je niet 1x die reclame ziet maar bij ieder filmpje dat je bekijkt.

Het klinkt laf misschien van mijn kant met mijn volgende argument, maar om medische redenen ben ik juist een ad-blocker gaan gebruiken.
Als ik elke website zou moeten betalen omdat ik een ad-blocker gebruik voor mijn medische redenen zou ik bij wijze van spreken geen rooie cent meer overhouden per maand.

Tevens lees je ook vaak dat een Ad-Blocker bepaalde besmette malware website heeft tegen gehouden. De websites zijn er vaak niet van bewust dat ze deze serveren aan hun toeschouwers. Zo was het laatst nog bij jullie op FrontPage : nieuws: De Telegraaf en The Guardian serveren malware via advertentienetwerk - update.

Als we kijken naar Google met Ads in Youtube, dit begon ooit eerst met 7 seconden reclame eens in de zoveel tijd, toen is dit opgeschroefd naar 15 seconden en nu soms al 1 minuut. Ik begrijp best dat een bedrijf (niet alleen Google) moet kunnen voortbestaan.
Maar als je nu kijkt naar Commerciële tv zenders, daar neemt de reclame ook toe tot ergernis van de mensen. Vroeger keek je 50 min. televisie met 10 minuten maximale reclame. De mensen moesten eraan wennen. In 1967 vonden mensen reclame iets heel speciaal en hadden ze het er allemaal over dat er reclame werd uitgezonden.
Nu lijkt het 50 jaar later dat reclame de informatiebron waarnaar je kijkt moet overrompelen. Tegenwoordig kijk je van 1 uur televisie wel 20 a 25 minuten reclame. Ben je net een film aan het kijken na 5 minuten al weer reclame, 15 a 20 minuten later weer enz. Afijn je kent het wel. Das denk ik ook één van de redenen dat mensen films zijn gaan downloaden.

Ik las laatst dat jongeren amper nog televisie kijken.
Waarom denk je dat mensen hun heil opzoeken op internet:
Ze kunnen zelf bepalen wat ze wel of niet willen zien zonder al te langdurige of irritante reclames.

Ik denk zelf dat als het zo doorgaat dat de commercie op den duur zijn eigen graf graaft. In plaats meer bezoekers lokken naar hun website, juist afschrikken met te veel reclame.
Het zal nog lang duren eer het laatste bereikt zal worden, maar ooit zal het komen.

[Reactie gewijzigd door aliberto op 2 juni 2014 11:09]

Je gebruikt zeker geen laffe argumenten. Sterker nog, als ik in de discussie vandaag valide argumenten heb gezien, dan is het die van jou. Je zult niemand horen klagen die zichzelf vanwege medische redenen pro-actief beschermt. Ik zou je kunnen uitleggen dat we niet zomaar alle banners toestaan, maar daar koop jij geen zekerheid voor. Persoonlijk snap ik je verhaal over de iriitatie bij tv-kijken; zelf kijk ik al zeer geruime tijd geen live-tv meer en blijk ik prima uit te kunnen met Uitzending Gemist, Netflix en af en toe een verdwaalde torrent. Netflix biedt mij dermate veel plezier en gemak, dat ik die paar euro per maand er graag voor neerleg. Als jij hetzelfde gevoel hebt bij de Frontpage, de Pricewatch en/of het forum, dan houd ik je zeker niet tegen als je wel een abo neemt. In het licht bezien van de bredere discussie die onder deze .actie speelt wil ik jouw medische aanleiding niet wegwuiven, maar ik vind jouw argumentatie wel van een andere orde dan 'ik wil geen banner zien want ik betaal al voor mijn internetabonnement'. Dank voor je openheid.
Om aan te vullen: Daarnaast is het niet-sociaal gewenst gedrag dat gebruikers die een aandoening of handicap - in welke vorm of mate dan ook - hebben, extra zouden moeten betalen om louter van het internet en multimediale ervaringen te mogen genieten.
<offtopic>Fijn om te horen dat vanuit de toegankelijkheidshoek dit kenbaar gemaakt wordt. De optie om reclames e.d. uit te zetten zou erg wenselijk zijn. Dit vanwege de gebruikersvriendelijkheid en de toegankelijkheid (zie hierboven). In mijn belevenis hadden de dames en heren van Tweakers deze specifieke zaken uit hun gebruikersonderzoek, cognitieve- en pluralistic walkthroughs naar voren kunnen halen. Tenzij geld, door reclames en advertenties, zwaarder opweegt dan een Experience voor de eindgebruiker te creëren. </offtopic>

<ontopic>Als doorgewinterde UX Designer zou ik de televisie maar al te graag uitgebreid willen testen.</ontopic>
In plaats van functies te ontnemen, zie ik toch echt liever gewoon op elke pagina een balkje (subtiel natuurlijk) die ik evt. weg kan klikken :) Mijn argumenten zijn heel simpel: Ik betaal 65 euro per maand om te mogen internetten, waarom zou ik dan overal doodgeslagen moeten worden met advertenties? Het is dezelfde reden waarom ik nooit tv kijk, meer reclame dan show en daar betaal je dan elke maand geld voor.

Ik was echter in de veronderstelling dat het ging om clicks en niet views mbt advertenties, dit heb ik terug kunnen vinden in het linkje. Is het misschien een idee om dat wat prominenter naar voren te brengen?

"Ik blokkeer banners want ik klik er toch niet op". Om hier achter te komen moet je verder scrollen dan je neus lang is en dus niet aan bod komt. Ik heb echter om deze reden toch net tweakers op de whitelist gezet, kan evt. met css de boel wel weer wegpesten achteraf.
Omdat je wegen belasting betaal (je ISP) betekend niet dat je gratis met je auto kan rijden benzine zoals Wilbert zo net zei maar ook onderhoud aan de auto parkeer geld.

Dat is feitelijk het zelfde met de Tweakers website, dat je wegen belasting betaald betekend nog niet dat je auto op de betaald parkeren parkeerplaats van Tweakers mag zetten voor niks.
Ik heb ook geen auto omdat je meer belasting betaald dan je echt aan je auto kwijt bent, om over de accijns nog maar te zwijgen. Als gewone gebruiker wordt er aan alle kanten geld geplukt. Echter zit de auto niet vol met advertenties ;)
Subtiele balkjes die je weg kan klikken, als jij de adverteerders kan overtuigen van deze nieuwe manier van reclame maken: graag. Helaas is de werkelijkheid anders. Want zeg nou zelf, een folder van de MediaMarkt of Albert Heijn is ook niet echt subtiel te noemen.

Ik ben heel benieuwd naar jouw correspondentie met elke TV zender die er is. Want daar krijg je -zelfs op de publieke netten- reclame te zien, ondanks je abonnement bij UPC/Ziggo/andere provider.

Sterker nog, ik hoop dat je geen abonnement op een krant hebt. Want ondanks je maandelijkse afdracht aan het krantenconcern krijg je een papieren (of digitale) editie met..... reclame.

We hebben een alternatief voor je en dat is een abonnement. Geen reclame, wel Tweakers. Dat is geen belasting, dat is gewoon betalen voor wat je gebruikt.
Echter krijg ik geen internet of tv gratis voor de advertenties ;)
Ik moet ook wel toegeven dat ik hem nu uit heb laten staan, maar mocht er ooit weer "full-page" promotiecampagne komen dan gaat ie zonder moeite weer aan. Trouwens, ik zie nu (volgens mij) nog geen advertenties, kan het zo zijn dat ghostery ook sommige advertenties tegenhoudt?
Die gaan er ongetwijfeld komen, al denk ik dat Tweakers daar nog rustig en netjes mee omgaat. Ik hoef hier geen discussie te voeren over waarom je ons kunt helpen door te whitelisten, maar door aan te geven dat je 'm 'zonder moeite' ook zo weer aanzet, is voor mij wel een teken dat niet iedereen even goed snapt hoeveel moeite wij vanaf kantoor en met de vrijwilligers doen om Tweakers in de lucht te houden, te vullen en onderhouden.
Het weidt verbreide Persgroep gereutel, vriend van mij bij het AD ratelt doorlopend het zelfde op. Maar op het moment dat ik mijn filter uitzet, en men ziet welk effect het heeft... dan is men ineens een stuk stiller.
Niet Persgroep, maar wel met diezelfde argumenten komende site is trouwens Autoblog. Ook zei stelden die redenen en ik dus eens hen op de whitelist. Binnen een paar seconden stond mijn scherm vol met blitse auto reclames, ik kon ongeveer 50 cm extra scrollen.
En dan alle aanloop video´s op het net...... Goed, dat men geld moet verdienen, te begrijpen, maar .....pfff

PS, uitsluiting op grond van gebruikte software aan kant van de gebruikers.... Eigenlijk een vorm van inbreuk op mijn privacy. Immers moeten jullie een ingreep doen om dit vast te stellen, men bouwt een profiel op waarin staat wat ik gebruik en men sluit deelname op grond van software gebruik uit. Nog even en de acties zijn alleen voor IE gebruikers, omdat MS jullie daarvoor betaalt'
Serieus? Aluminiumfolie is vast wel ergens in de aanbieding. Daar heb je denk ik meer aan dan dat ik een poging doe hierop te reageren.
Haha, inderdaad... Ik heb nog wel een radiokies in de aanbieding. Vraag mij ook af of het serieus is aangezien de spelling en poging tot taalgebruik.
Je hoeft hier toch niet te komen?

Je mag hier gratis komen, je gebruikt allerlei diensten van tweakers gratis (pricewatch, vraag en aanbod, reviews, user base etc. etc.).

Denk je dat dit allemaal gratis is? Denk je dat de gebruikte gebouwen alleen gefinancieerd worden door unicef? Dat servers uit de lucht komen vallen? Dat het personeel op droog brood bij de voedselbank loopt? Dat werkloze programmeurs de boel in de vrije tijd wel even voor nop onderhouden?

Advertenties zijn hun inkomsten, als je daar niet aan mee wenst te doen zoek je een andere site op. Omdat tweakers hun user base net zo belangrijk vindt als hun inkomsten kunnen en willen ze er waarschijnlijk niet tegen ten strijde trekken, toch kun je voor jezelf ook ten rade gaan wat jij moreel/rationeel verantwoord vindt.

En ja ik gebruik ook adblocker, simpelweg omdat ik veel sites (zoals facebook, nu.nl etc.) niet eens bruikbaar vindt zonder. Bij tweakers zet ik hem meestal niet uit, maar ik klaag er niet over als men methodes gaat gebruiken om de user base zonder dwang te vragen, of in ieder geval te overwegen, deze site op de whitelist te zetten.
Ik begrijp heel goed dat dat de meest lucratieve advertenties zijn, maar het zijn ook gelijk de meest vervelende. Er is voor ieder een grens tot wat acceptabel en echt vervelend is. Dan maar geen kans maken op gratis goodies en nieuws is altijd ergens anders ook 'gratis' te vinden. (Heel kort door de bocht gezegd, natuurlijk is Tweakers.net mijn favoriet :))

Daarbij vroeg ik mij wel gelijk af of een abonnement ook dergelijke advertenties 'blokkeert'?

[Reactie gewijzigd door IceBlackz op 2 juni 2014 09:00]

Fijn dat we je favoriet zijn! Dat betekent volgens mij dus dat je ons graag bezoekt. Dat mag en kan gratis en het enige dat we daar in ruil voor terugvragen is dat je geen banners blokkeert. Als we echt je favoriet zijn, is het dan zo onlogisch als we van onze bezoekers iets terug verwachten? Prima als je voor jezelf bepaalt waar jouw grens ligt, maar wees dan ook consequent: je zegt dan dus feitelijk dat je Tweakers niet meer wilt bezoeken. Als je dat dan toch doet en een adblocker actief hebt, dan denk ik dat Tweakers zijn grenzen momenteel op erg luchtige manier bewaakt :) En ja, met abonnement kun je alle reguliere banners uitschakelen.
Ik denk dat veel mensen niet eens zo moeite hebben met de advertenties, ondanks als ze full site groot zijn best irrie kunnen zijn.

Denk dat de meeste de adblocker aan hebben staat ter voorkoming van virussen en trojan horses en dat soort dingen. Het is steeds meer de trend en toen jullie aangaven dat de ads automatie geregeld ging worden, toen ging de risico voor dit soort dingen meteen ook omhoog.

Ik misgun jullie dus helemaal niet het geld maar ik gun mij zelf geen virus op mij computer. Zit er al een poos aan te denken om een abo te nemen maar op een of andere manier staat het me tegen om het te doen, omdat ik liever de ads aan zou hebben.

Ik kan me dus voorstellen dat veel mensen een vergelijkbaar gevoel hebben over dit.
Is het een mogelijkheid om jullie advertenties lokaal te hosten? Ik whitelist jullie namelijk graag in AdBlock, een paar reclames in beeld boeit mij niet zo heel erg. Ik klik er toch niet op, en zoals jullie al melden verdienen jullie er al aan als het maar in beeld is.

Echter als ik ABP uitschakel zie ik ze nog steeds niet, ongetwijfeld door Ghostery, die bronnen van buiten blokkeert. Dit ga ik, na al dat gedoe op al die websites die malware serveerden, niet uitzetten. Ik vertrouw jullie er immers wel op geen malware te gaan serveren, maar niet het eventuele advertentienetwerk dat wordt gebruikt. (en ik vind dit echt geen paranoia, zelfs de conrad serveerde malware, en dat was dan wel na een hack, maar dmv tools die externe JS etc. blokkeren heb je er veelal geen last van)
Is het een mogelijkheid om jullie advertenties lokaal te hosten?
Nee. Als we de tooling zelf zouden moeten bouwen, onderhouden, vullen en supporten, dan hebben we een clubje mensen nodig dat aanzienlijk groter is dan wat we nu hebben. Onze expertise ligt niet bij het serveren van banners, dus dat zou de foutmarge alleen maar vergroten.
Is het dan in ieder geval mogelijk om, als dit niet al ergens staat, bekent te maken welke partner(s) hiervoor gebruikt worden, zodat de eindgebruikers van de website zelf daar eens een kijkje kunnen nemen? Je kan dit toch wel in de URL zien als je wat zoekwerk doet, dus ik zie geen reden om dat niet in een .Plan te zetten. (Als dit al gebeurt is dan heb ik niets gezegd |:( )

Zo heb ik Google Adsense ook whitelisted, beetje jammer van de privacy misschien, maar anders ontneem je 50% van het internet haar inkomsten.

Het punt is dat als je Tweakers, en vele andere websites wilt bezoeken je een beetje van je privacy weggeeft als "betaling" voor alle gratis content. Dit is een logisch proces en helemaal geen probleem voor mij. Echter ga ik mijn computer natuurlijk niet openstellen voor malware om websites te bezoeken en ik gok erop dat Tweakers ook niet de volle verantwoordelijkheid voor mijn schade gaan nemen als ik schade ondervind door banners die op Tweakers via een derde partij aan mijn geserveerd zijn. (overigens ook volkomen logisch)
Misschien ook een leuk/handig idee om op die pagina ook een link te zetten naar how to's om dit te doen, voor de grootste adblockers, omdat er nog steeds mensen zijn die niet weten hoe een whitelist werkt.
Heel simpel, als je AdBlockPlus gebruikt heb je een icoontje onder in je statusbalk of bij Firefox rechtsbovenin (een 8hoekig stopbord met de letters ABP). Als je hierop klikt kun je de optie kiezen:
"uitschakelen op tweakers.net" of "tweakers.net toestaan".

Uiteraard moet je wel op de website zitten die je vrij wil hebben van abp.

[Reactie gewijzigd door RadioKies op 2 juni 2014 10:01]

Ik weet het wel, maar er zijn ook mensen die het niet weten en je wilt ze niet nog een excuus geven om het niet te doen, namelijk dat ze niet weten hoe het moet
Beste Wilbert,

Ik zie dat dit onderwerp flink leeft, en naar mijn idee ligt de kern van het gebruik van een Adblocker op Tweakers.net bij de mate van beeldvullendheid.
Ik ben een Adblocker gaan gebruiken omdat de reclame's op webpagina's beeldvullend waren. Als er een vlak van 320x240 gebruikt wordt voor een advertentie, zal meer en deel van de mensen Tweakers maar al te graag whitelisten.
Maar als ik advertentie te zien krijg van drie kanten, die bij een mouse-over effect gelijk mij hele scherm vullen, vol animatie zitten en ook nog geluid, dat is het moment dat het te gek wordt.

Reclame is alleen effectief als het geen irritatie opwerkt, maar ongemerkt zichtbaar is.
Het moment dat een gebruiker de noodzaak voelt om actie te ondernemen tegen reclame, dan is het niet langer effectief, er wordt een negatieve associatie met het product gemaakt.
Bij deze dan ook het verzoek om de advertenties binnen het gangbare te houden, zodat iedereen tevreden is.

Just for the record, Tweakers.net is mijn ochtendblad en een bannerfree abbonnement voor €15,- per jaar vind ik zeer schappelijk en iets wat misschien voor iedereen het overwegen waard is, die de reclame's liever helemaal niet zien.
Mocht het financieel niet haalbaar zijn, of men wilt een gratis alternatief, dan moet dit natuurlijk wel haalbaar zijn, zonder irritaties.

Ik hoop dat mijn feedback bruikbaar is.
Dank voor je feedback. We doen dat eigenlijk al jaren. We zijn zeer terughoudend met reclame, maar we zijn tegelijk afhankelijk van die reclame voor ons voortbestaan. Reclamemakers weten dat ze een minderheid afschrikken of negatief beïnvloeden, maar nemen dat op de koop toe. De meerderheid van de consumenten is nog steeds ontvankelijk voor reclame.

Wel merken ze dat ze steeds meer aanwezig moeten zijn. Dat gaat eigenlijk over twee sporen. Enerzijds door nog zichtbaarder te zijn, niet alleen bij ons, maar ook in kranten, op radio en tv. Dat is de manier die irritatie opwekt, maar soms is dat juist het doel. Hold your hordes, bij jou werkt dat niet zo, maar bij de grotere groep consumenten wel. We zijn als Tweakers zeer terughoudend bij deze vormen van reclame.

Het andere spoor is er een waarbij juist de irritatie wordt vermeden. Dan heb ik het over branded content, product placement, kortom non spot advertising. Zoals bijvoorbeeld deze actie van LG. Ook dat is een vorm van reclame, maar een veel 'vriendelijkere' manier. Als we zouden kunnen kiezen, dan doen we dit het liefst en laten we de andere vorm schieten.

De praktijk is echter dat niet wij, maar de adverteerders besluiten hoe ze hun budget spenderen. Als de adverteerder liever een take-over heeft dan een testpanel, dan verkopen wij geen nee. Want aan het eind van de dag moet er wel geld verdiend worden om te blijven bestaan.

Hoe meer mensen jouw model hanteren, wel Tweakers gebruiken maar geen wederprestatie doen, hoe lastiger wij het uiteindelijk gaan krijgen. Onze redactie, ons developmentteam, onze marketeers en salesmensen, die willen wel graag een beloning voor hun werk aan het einde van de maand. Lees hier meer over ons verdienmodel
Helaas! Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Op deze pagina leggen we uit waarom jouw steun, bijvoorbeeld door ons te whitelisten, belangrijk is en hoe wij geld verdienen.
... Het lijkt me dat je met een Tweakers banner-vrij abonnementje toch zeker wel je AdBlocker aan mag laten staan, of niet dan? :P
Precies. Nu moet ik speciaal mijn adblocker uitschakelen, terwijl ik braaf €15 per jaar betaal als abonnee....
Even lezen, de tip staat in het artikel... even tweakers toevoegen aan de whitelist.
Ik zat me dezelfde bedenking te maken. Indien ik wil meedoen aan dit soort initiatieven dien ik mijn ADB af te zetten. Maar mijn ervaring leert mij dat wij "Belgen", hier nog nooit iets uit gehaald hebben. Ondanks dat men bij Tweakers meer claimt een benel site te zijn, komen ze er als het op aankomt zelfs niet van in de buurt. Wanneer ze nu echt serieus willen te werk gaan, en iedereen dezelfde kansen willen geven, dan zal ik het misschien overwegen om te whitelisten.

Dus bij deze blijft ADB lekker opstaan, gewoon omdat het kan.
Ik heb en maak er helemaal geen bedenkingen bij? Reclame = inkomsten voor Tweakers... ze doen niet moeilijk als jij de site bezoekt met ABP aan, maar als je wilt meedoen aan acties dan vind ik het niet gek dat je dan ook wat dat betreft 'een duit in het zakje' behoort te doen.

Overigens als jij het vermoeden heb dat je als Belgische buurman naast de pot piest met dit soort acties... informeer er eens naar? Ik ben ook wel eens ontevreden geweest over de verloop van een actie om andere redenen, maar ik kan mij niet voorstellen dat Tweakers bewust compleet Belgie van deelname uitsluit.
Tja, zo worden we dus bestraft voor het feit dat we niet die super-irritante reklame in beeld willen hebben...
Niet bestraft, enkel bepaalde opties geweigerd. Blijft nog altijd een keuze, geen verplichting.
offtopic:
Je kunt toch gewoon Tweakers whitelisten in je adblocker dan? Heb je hier geen last van en zie je nog steeds geen reclames (want abo)... ;)

ontopic:
Leuke actie! Ben benieuwd naar de gebruikersreviews en dan vooral naar welke opstellingen deze tv dan in terecht komt!

[Reactie gewijzigd door Evest op 2 juni 2014 08:29]

Als je niet weet hoe je als Tweaker de Add-blocker moet gebruiken, gebruik het dan niet :p

Dus, Tweakers gewoon op de whitelist zetten en dan is iedereen blij (al was Tweakers al blij voor je, vanwege je financiële bijdrage).

edit typo

[Reactie gewijzigd door Kiswum op 2 juni 2014 08:48]

Nah, t gaat er mij om dat ik dus extra acties moet uitvoeren terwijl je juist betaald om van al het gelazer af te zijn. :P
Het is zeker geen grote moeite hoor, heb je groot gelijk in, maar wel slordig qua programmering bij tweakers imho; dus mocht t wel ff aangekaart worden... Vind ik. :P De blockers alhier geven beveiliging tegen wat meer dan enkel irritante ads you see. :)

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 2 juni 2014 08:34]

Soms kan het even niet anders. Overigens kun je met een abo Tweakers gewoon op de whitelist zetten. Dat is een eenmalige actie en voorkomt dit soort foutjes bij nieuwe experimenten. Als we dit overigens rigide zouden doorvoeren dan zou je met een abo de hele .actie dus niet eens kunnen bekijken, dus ik denk dat dit nog een nette variant is :P
Die snap ik even niet. Je kunt toch een simpel regeltje inbouwen waardoor abbonnees altijd mee kunnen doen met acties? Adblockers maken dan immers geen verschil meer.
Dat zal ongetwijfeld kunnen, maar dat is niet de manier waarop we het nu voor de komende paar testen 'quick en dirty' hebben opgezet.
Niet geheel, in weze is dit natuurlijk nog steeds een soort van advertentie/promo van LG en die willen uiteraart ook statestieken van het succes ervan zien.

En aangezien tweakers ws externe adverteerders/partners niet direct toegang wil geven in hun eigen systeem zal dat via iets alla doubleclick lopen om voor LG de statestieken te genereren/tonen.
Nee hoor verre van dat, aangezien dat zou betekenen dat we iets van doubleclick-code zouden moeten gebruiken in .acties. Uiteraard is iedereen benieuwd hoe bepaalde acties uitpakken en scoren, maar dat laat zich ook meten aan bijvoorbeeld het aantal deelnemers. Ik zie bijvoorbeeld dat we nu al enkele honderden tweakers hebben die, ondanks de vakantieperiode, toch kunnen en willen deelnemen. Dat zegt ons ook iets over het succes van een actie, evenals reacties als batumulia in 'plan: Testpanel met de nieuwste led-tv van LG'. Externen krijgen uiteraard geen toegang tot onze systemen, dus Tweakers maakt na afloop netjes rapportages met relevante informatie over de actie.
Ah ok, ik dacht meteen aan http://gathering.tweakers...message/42315283#42315283, maar dat lijkt inderdaad alleen te gaan over links op de actie pagina zelf.

Neemt niet weg dat de makkelijkst oplossing uiteraard gwoon t.net whitelisten is, of je nu een abo hebt of niet ;)

[Reactie gewijzigd door Puc van S. op 2 juni 2014 09:51]

Hele nette, zolang de melding niet weer gegeven wordt als je tweakers op de whitelist hebt staan. Bij hardware.info krijg je dan nog met regelmaat de melding dat je iets blokkeert
Lijkt me leuk. Hier staat nu een 55lm760s. Dan kan ik een vergelijking maken met een iets ouder model.
Leuke actie weer Tweakers :)
Hopelijk bedoelen ze niet dat we 2 weken vrij moeten nemen? :P
Ben benieuwd naar het IPS scherm en het iets grotere formaat als dat ik nu heb.
Ook zou ik graag de apps testen of die beter zijn als voorheen en vooral sneller.

Ik geef me in ieder geval op, lijkt me leuk om te testen :)
2 weken? Anderhalve maand bedoel je? Ik vind de periode dat je aanwezig moet zijn en te lang en erg slecht uitgekozen, precies in de vakantieperiode.
Ik zie t ja! das goed lang!
Gelukkig (of juist helaas) ben ik niet op vakantie om het te testen
Zeker een leuke actie voor de tweakers, vooral erg beniwud naar de revieuws straks.
Jammer dat Tweakers het nu ook al led (niet eens LED) TV (wederom in kleine letters)noemt ipv gewoon LCD TV.
Stomme marketing taal.
Inderdaad. Je hebt het toch ook niet over een CCFL-TV? Het type backlight verandert niets aan het feit dat het gewoon een LCD-scherm blijft. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat Tweakers de term LED in opdracht van op verzoek van LG bezigt. Of ben ik nu te cynisch?
Neuh. Denk precies hetzelfde.
Weer een goede actie van Tweakers!
Helaas kan ik niet meedoen vanwege de constructie van ons "tv meubel". De TV hebben we op een beugel opgehangen en de kasten zweven als het ware daar omheen. De ruimte om de TV heen is te klein voor een 55" TV (een TV meubel voor de huidige plaatsen komt te ver in de kamer en is te riskant met een hond+peuter.)

Ik wil hierbij alle deelnemers veel succes wensen met deze kans!
Leuke actie. Ben benieuwd naar de reviews, en hoe de slim weggewerkte speaker in de voet klinkt
Geweldige actie! Alleen al twee weken dit apparaat in huis lijkt me geweldig.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee