Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade 2021 - BE - Dag 5

10-12-2021 • 08:00

232 Linkedin

Win een JBL Charge 5

Voor het zevende jaar op rij organiseert Tweakers de December Prijzen Parade! Laten we er met zijn allen een geweldige feestweek van maken die volop in het teken staat van het weggeven en ontvangen van cadeaus. Tweakers doet dit in samenwerking met zijn partners. Zie jij onderstaande weggeefactie helemaal zitten en wil je als trouw community-lid kans maken? Meld je dan aan via de poll onder het artikel!

Vandaag kunnen de tweakers-communityleden die woonachtig zijn in België een JBL Charge 5 winnen, mogelijk gemaakt door De Bijenkorf BE. Morgen komt er weer een actie online voor zowel de Nederlandse als de Belgische community.

Productspecificaties

 • Productinformatie vanuit De Bijenkorf
 • Specs

De JBL Charge 5-luidspreker levert de JBL Original Pro Sound, dankzij een geoptimaliseerde driver met hoge performance, aparte tweeter en dubbele pompende JBL-basradiatoren. De luidspreker heeft een batterijduur tot twintig uur en kan als powerbank worden ingezet om je apparaten opgeladen te houden.

Connectiviteit: Bluetooth
Materiaal: 100% kunststof
Batterijduur: tot 20 uur
Breedte: 22,3cm
Diepte: 9,4 cm
Energiebron: Li-ion polymeer 27Wh
Gewicht: 960 gram
Hoogte: 9,7cm
Inclusief: 1x type C USB-kabel/ 1x veiligheidsblad/ 1x beknopte handleiding/ 1x garantiebewijs
Vermogen: 30 + 10 watt

DPP Pricewatch Button

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag. Wil je hem winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen om automatisch kans te maken.

December Prijzen Parade 2021 - Bijenkorf - BE - Dag 5

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 december 2021 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 11 december 2021, 07:59 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde Belgische bezoekers kunnen deelnemen. Met Belgische bezoeker wordt bedoeld dat de bezoeker woonachtig is in België.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 13 december 2021 bericht via e-mail (niet-winnaars ontvangen geen bericht).
 • Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en de Bijenkorf zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij de Bijenkorf en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (232)

232
210
88
8
1
11
Wijzig sortering
Mooie prijs & en veel succes weer! :)

Ook even over het gezaag in de comments. Het is een leuke actie, de 7e editie alweer dit jaar, waarbij je meerdere dagen op rij gratis kan meedingen naar een mooie prijs. De voorwaarden van de sponsor van vandaag zijn dat de prijs van vandaag alleen voor de Belgische tweakers is. OK, geen probleem, doe ik morgen weer mee.

Door de specifieke voorwaarden van vandaag besefte ik dat blijkbaar niet alle (eerdere) acties evenredige winkansen bieden voor alle tweakers, dat vind ik wel jammer. (Want het is internet en dat klinkt voor mij niet alsof je woonplaats/-land niet bepalend zou moeten zijn.) Maar ik merkte ook dat ik (in NL) daar doorgaans geen 'nadeel' van ondervind. En ach, hoe nadelig kan het zijn, het is een gratis actie. Misschien een verbeterpunt voor toekomstige acties: evenredige winstkans voor zowel tweakers uit NL als uit BE? We zijn tenslotte samen één community. Dit slechts als meedenk-puntje. ;)

Maar het allerbelangrijkste: ik vind het heel tof dat Tweakers dit voor de community organiseert! Dus het beste wat wij als community kunnen doen is hier blij om zijn. Gun elkaar wat en wens elkaar succes, samen zorgen we voor spelplezier en dragen we bij aan het succes van de actie. En houd de comments positief: vermijd smeekbeden, uit je waardering voor een mooie prijs en bedank de organisatoren voor de leuke actie.

Dus dank @ Tweakers voor het opnieuw organiseren van deze leuke prijzenparade!
En veel succes voor de zuiderburen!
Helemaal met je eens, ik klik ook weleens op mwah leuk wil ik best wel winnen maar helaas nog nooit wat mogen winnen. Geen probleem, er is geen enkele garantie op iets. Toen ik de titel van deze winactie las zag ik meteen al BE staan en wist ik al ah dat is voor onze Belgische mede-tweakers dus heb ik er nooit over nagedacht om te klikken om deel te nemen. Problemen met dit soort dingen zijn in mijn ogen vooral 1: Men leest niet goed, denkt alleen maar oeh ik kan wat winnen, en als het dan beperkt is voor een bepaalde groep door de sponsor is het meteen klagen.. daar zijn we uiteindelijk Nederlanders voor, altijd wat te klagen moeten hebben... en 2: Men gunt elkaar het licht in de ogen niet meer, ik zie dat op (a)sociale media steeds meer en verharden, zeker sinds we in de corona rommel zitten zie ik op gezichtsboek en instazooi dat er steeds vaker heel hard uitgehaald wordt om iemand die ook maar 1 woordje verkeerd plaatst helemaal af te fikken. Helaas is dit de wereld waar we blijkbaar in leven, iets corrigeren of uitleggen kan al bijna niet meer aangezien de rest van het (a)sociale medium zich een bepaald beeld heeft ontwikkeld wat niet meer terug te draaien / uit te leggen / corrigeren is naar wat je eigenlijk bedoelde.

[Reactie gewijzigd door lameeuw op 10 december 2021 22:34]

Na het lezen van al die reacties wil ik toch even iets aan het licht brengen: in het verleden is het al (meermaals dacht ik) voorgekomen dat we in België een andere (soms mindere) of geen prijs (al ben ik van dat laatste niet zeker) konden winnen. Het is de eerste keer dat ik weet dat enkel inwoners van België iets kunnen winnen op Tweakers.

Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat de inwoners van Nederland over het algemeen al meer bevoordeeld zijn dan de inwoners van België. Niet dat ik daarover klaag, want het is een Nederlandse website. Ik wil maar even aanhalen dat de slinger soms ook de andere kant op zwiert.
Om heel eerlijk te zijn is mij nooit opgevallen dat er acties zijn voor alleen Nederland. Maar goed, ik als Nederlander op een Nederlandse website lees ik daar overheen ofzo. Ik ga er gewoon vanuit dat als je wat aanbied, je het voor iedereen aanbied. Stel het is iemand uit amerika, dan kan ik mij voorstellen dat de verzendkosten duur worden.. Maar dan geef je een bon voor een JBL die ze daar mogen kopen.. Zo simpel is het. Nu krijgt tweakers en de bijenkorf voornamelijk kritiek. Denk niet dat dat de insteek is voor een "advertentie".
Eigenlijk vind ik dat in beide gevallen Tweakers gewoon moet zeggen of voor Nederland en België of helemaal niet. Maar goed dat is mijn mening maar
Precies dat. Een Belgische prijsvraag op een Nederlandse website. Het moet niet gekker worden.
Alsof het HLN een prijs gaat weggeven enkel aan Nederlanders.

[Reactie gewijzigd door tweaker2010 op 10 december 2021 14:02]

Het is .net, niet .nl 8-).
En de oprichter van de site komt ook niet uit Nederland.
want het is een Nederlandse website.
Dat ligt toch ook wat genuanceerder tegenwoordig. Het is een website waarvan de redactie in Nederland zit, maar die eigendom is van een Belgische uitgever. Er wordt overigens ook veel reclame gemaakt voor de Pricewatch op de Vlaamse radio.
, want het is een Nederlandse website.
en dan met prijzen parade zeggen we hebben geen prijs ,
en er staat ook,
Morgen komt er weer een actie online voor zowel de Nederlandse als de Belgische community.
Hoop dat van harte dat je of een mede Belg win. Zag het eerst niet, maar na de reactie te lezen dat het voor België was. Hoop niet dat er meer zulke fouten maken.
Volgens mij is er toch zeer zelden een beperking in de regels op basis van woonplaats? Bij de rest van deze 'December Prijzen Parade' in ieder geval niet.

Als Tweakers een actie houd die enkel voor inwoners van België is omdat de sponsor enkel daar wil leveren vind ik dat prima. Beter dan geen prijs, ik gun het de mensen in België graag. Maar als iemand die niet in Nederland OF België woon doe ik vaak gewoon mee omdat er geen limitatie aan de woonplaats is normaal. De actie vandaag is vooral een uitzondering daarop, en waarschijnlijk is het ook wel eerder voorgekomen dat je in NL moet wonen. Maar het is niet de standaard dat het enkel voor NL is zo ver ik weet.
Moet zeggen dat ik dat wel heel vreemd vind, alleen België. Het is toch één Tweakers community waar je ook woont..
Zal dit niet te maken hebben met het feit dat er, naar aanloop van een wedstrijd via meerdere 'wegen' sponsoren worden gezocht? Misschien dat ze voor deze dag alleen een sponsor konden vinden in Belgie die bereid was mee te doen?

Gebeurt vaak genoeg dat wedstrijden alleen in bepaalde landen worden gehouden (Amerikaanse bedrijven die wedstrijden uitgeven verzenden vaak niet naar andere staten, laat staan andere landen)
Misschien dat ze voor deze dag alleen een sponsor konden vinden in Belgie die bereid was mee te doen?
De sponsor is Bijenkorf BE in dit geval, zou niet begrijpen waarom zij zich druk zullen maken of een Belg of Nederlander deze prijs wint. Het is nou niet dat binnenkort alle verliezende Belgen binnenkort aan de deur staan om een JBL speaker te halen.
Verzendkosten, garantie afhandeling. Dat zijn een aantal goede voorbeelden.
Als je wat sponsort, doe het dan goed. Nu krijg je voornamelijk kritiek op je nek dan dat het je ooit wat gaat opleveren. Die 5 euro verzendkosten meer of minder moet niks zijn voor dat bedrijf.
Dat is toch met EU regelgeving afgedekt? (Garantie) en verzending vanuit BE, Aliexpress lukt het ook.

https://www.rijksoverheid...ten-bij-aankoop-in-europa
Kopen in een winkel
Koopt u als particulier iets in een winkel in een EU-land? Dan gelden de rechten en garanties die in de Europese richtlijn Koop en garantie staan. Deze richtlijn geldt voor alle EU-lidstaten plus Noorwegen, Liechtenstein en IJsland. In de richtlijn staat welke rechten en garanties u minimaal heeft bij een aankoop in een EU-land. Daarnaast gelden in bepaalde landen nationale wetten en regels die u als consument nog verder beschermen.
Ja, maar hier gaat het om een weggeefactie, dat is geen verkoop! Bijkomend is het een commerciele werking. De sponsor heeft in dit geval een Belgisch doelpubliek en wil dan ook vooral Belgen bereiken in de hoop dat zij vaker naar de winkel komen in de toekomst.
Volgens mij is de dichtstbijzijnde Bijenkorf in Rotterdam (of Eindhoven als je wat meer naar het oosten woont). ;)
Ik wist als Belg niet eens dat de Bijenkorf bestond in België. Blijkbaar voeren ze in België enkel online activiteiten uit via de webshop en hebben ze geen fysieke winkels. Dus de actie lijkt me wel geslaagd.
Die begrijp ik ook helemaal! Ik reageerde specifiek op de redenen van garantie en verzending.

Ook met een weggeef-actie heb je garantie, zeg dit natuurlijk lekker stellig, maar met een weggeefactie kan je moeilijk je defecte voorraad als "beker" uitgeven.
De sponsor heeft in dit geval een Belgisch doelpubliek en wil dan ook vooral Belgen bereiken in de hoop dat zij vaker naar de winkel komen in de toekomst.
Maar de sponsor heeft helemaal geen winkels in België. Wel in Nederland. Het is een Nederlands warenhuis met een webshop die ook in België bezorgt. Dat maakt het zo apart.

Blijkbaar wil Bijenkorf zich als webshop beter positioneren op de Belgische markt, dat is hun goed recht. Maar ergens is het wel vreemd dat ze dat doen door een prijs alleen aan Belgen te willen geven. Als die prijs nu gesponsord werd door Krëfel of zo, had ik het een stuk beter begrepen.
:+

Voelt stom hè? Moet je eens denken hoe "wij" ons voelen op een site thans ook gericht op België. Of acties/wedstrijden/evenementen enkel voor NL.

Maar alle gekheid op een stokje, wel flauw dat jullie Nederlanders uit de boot vallen.

[Reactie gewijzigd door amyor op 10 december 2021 12:50]

Het iis inderdaad vreemd om een actie voor 20 % van de lezers te doen.

Ik begrijp alleen de -1 niet, het mag dan misschien geen + waard zijn, maar degene die het een -1 geeft moet de regels van deze site nog eens lezen, Ik kocht namelijk toch al niets bij de bijenkorf.

[Reactie gewijzigd door rko4u op 10 december 2021 14:26]

Maar hoe vaak gebeurd het nou dat een actie enkel voor inwoners van Nederland is dan? Evenementen is wat anders idd, die zijn wel voornamelijk in Nederland.

Ik woon zelf in Griekenland en kan meestal gewoon mee doen met acties/wedstrijden.
Ach het is toch niet erg. Onze Zuiderburen zijn toch ook aanwezig op dit platform. Gun ze toch ook een prijs om te winnen. Er valt hier altijd wel wat te winnen bij Tweakers.
Ten eerste: de sponsor kan zijn eigen voorwaarden stellen. Wellicht willen ze meer naamsbekendheid creeeren in Belgie, wellicht willen ze polsen hoe groot die community is op Tweakers ivm marketing. Het kan van alles zijn. Belgen krijgen alleen al door deze discussie mee dat de Bijenkorf ook graag levert aan Belgen, en dat zal best een markt zijn waar ze kunnen groeien, ivm Nederland.
Euhm, hoeveel artikels en prijzen zijn er al niet geweest die enkel over of voor NL gaan...
Geen idee. Ik lees de voorwaarden nooit. Net zoals nu, eigenlijk gewoon geklikt dat ik wil winnen.
Het lijkt me geen probleem om pakketjes in België/Nederland te laten bezorgen. Dus waarom zijn winacties überhaupt gebonden aan een land?
Ha, een prijs met een regiolock!
De volgende winactie is alleen voor vrouwelijke gevaccineerde Tweakers uit Staphorst. :+
Hopelijk doen alle 1 de vrouwen dan mee anders is er geen winnaar :v
Deze actie doen ze op zondag :+
Niet veel toch? Meestal kan ik gewoon meedoen van buiten de lage landen.
In het verleden waren er genoeg promo's voor alleen nederland hoor
Echt heel bijzonder inderdaad... Een beetje jammer!
Gelukkig een adres in beide landen :)
Misschien denkt tweakers er zitten ook Belgen op tweakers met account en in topicstarters, ze denken dan laten we eens iets terug doen voor alleen Belgen.
Jeetje wat is iedereen toch weer op hun pik getrapt. Is toch leuk deze acties. Elke dag kans om wat te winnen, en vandaag even geen spanning voor de Nederlanders. Deal with it! Thats life. Goed bezig tweakers! Leuke acties, dus ga zo door. Morgen doe ik weer mee!
Precies, dat dus. Er zijn in 't verleden zat weggeef-acties geweest die alleen openstonden voor Nederlanders, nu is 't een keertje voor alleen Belgen. Ik zie 't probleem niet zo.
Ik vind het niet vreemd ,is ook Nederlandse website
En onderdeel van een Belgisch media conglomeraat.
Dat ik niet mee mag doen is nog tot daar aan toe, maar dat ik niet mag klagen gaat me te ver! ;)
edit: ironie blijft lastig, ik zet er wel een smiley achter

[Reactie gewijzigd door jeroen_loeffen op 10 december 2021 09:29]

[/sarcastisch]
Zonder klagers zouden de reacties sowieso meer dan gehalveerd worden, met klagers komen de topics tenminste tot leven.
[sarcastisch]
Je sluit je sarcasme tag voordat je je zin begint, dus je meent het serieus! :+
[/Sarcastisch]
Dus eigenlijk is jouw reactie sarcastisch.. tot dat iemand de tag weer sluit.. Alstu!

(ontopic)
Ik had de optie "Ja, ik wil kans maken op de JBL Charge 5 en ik ben woonachtig in België" al aangevinkt tot ik de reacties las.. Dus nu maar op nee gezet :)
Had alleen de prijs bekeken en de eerste vet gedrukte woorden.

Maar goed dat er kritiek vanuit de reacties was, anders had ik naar België moeten verhuizen
8)7 Iets met klepel en klok. Duidelijk geen programmeur :/
Inderdaad. Mensen verwachten dat ze het recht hebben om mee te doen aan een winactie IPV de mogelijkheid.
In dit geval is waarschijnlijk het een eis van de sponsor dat alleen België mee mag doen. Grote kans dat er een keer een dag is dat alleen Nederland mee mag doen.
Tweakers bedankt voor de actie. Morgen beslis ik weer welke optie ik invul in de poll :*)

[Reactie gewijzigd door houtig op 10 december 2021 09:04]

Mensen gun elkaar gewoon. Ik doe nu een paar jaar mee. Eerder kreeg je hier echt een tal van smeekbedes in de reacties.

Voorbeeld:
"Oh * dit product* kan ik goed gebruiken. Ik ben sinds kort werkloos en ik wil mijn vrije tijd nu graag doorkomen."

Nog een voorbeeld:
" Ik win nooit iets :( " .

Je wordt wakker en je kunt voor noppes wat winnen door ergens op te drukken. Geniet van je leven en gun elkaar. En ja, van mij mag iedereen winnen.
Precies dit he.
Zoveel ondankbare mensen hier.
En ook al die reacties: "Ja toevallig is mijn huidige product aan het eind van zijn latijn.. dus kan dit goed gebruiken.. "
Hoeveel Tweakers lopen er rond met kapotte spullen dan? haha
Nee alleen Belgen mogen vandaag winnen :+
Niet alleen belgen, het grootste deel van de buitenlanders in België zijn Nederlanders (onderandere ik) en die mogen ook winnen aangezien ze woonachtig zijn in België
Het fijne is dat het niet uitmaakt of je een reactie plaatst en al helemaal niet wat er instaat om de win kans te vergroten. De enige manier om dat te doen is abonnee te worden.
Ik weet niet of die mag van de AVG, maar wil Tweakers ook laten zien hoeveel mensen buiten Nederland (of specifiek België) op Tweakers komen?
Dat lijkt me ook wel interessant om te weten, of überhaupt data van bezoekers aantallen.
Wat heeft de AVG hier nu weer mee te maken?!
Volgens mij heb jij de klok wel horen luiden maar heb je geen idee waar de klepel is.
AVG betreft het verwerken van persoonsgegevens, dat staat compleet los van een prijs uitreiken aan een select deel van je bezoekers.


Sowieso wat een gezeur hier allemaal.. wees blij dat Tweakers dergelijke winacties organiseert.. en dat je een keer niet mee kan doen is echt geen ramp. Nee we gaan meteen smijten met termen (die nergens op slaan) als AVG, EU wetgeving en oneerlijk.

Heel veel ondankbare mensen hier.. bah :X
Heel veel ondankbare mensen hier.. bah :X
Ondankbaar ben je als je wel iets krijgt maar daar geen waardering voor toont :+

Dat is toch wat anders dan hier aan de hand is, mensen vinden het nu gewoon niet eerlijk, heeft weinig met dankbaarheid te maken.
Je krijgt een hele maand aan dagelijkse winkansen van toffe prijzen.
Ze hadden ook gewoon vanuit tweakers even "fijne kerst" kunnen roepen, en verder niks leuks doen.
Nou, als ze meteen de hele dataset toesturen zouden er ook bijv. IP adressen, gebruikersnamen en etc. tussen kunnen zitten. Dan zou je dat kunnen herleiden naar een persoon toch?, of heb ik het nu verkeerd?

Wil jij dan niet weten hoeveel gebruiker er totaal zijn? Aantal forum posts? Hoeveelheid reviews al geschreven op Tweakers? Dat zou ik best willen weten. Misschien leuk als kerst nieuws item elk jaar.

[Reactie gewijzigd door NLxDoDge op 10 december 2021 13:39]

Jammer dat deze actie enkel en alleen voor de belgische medetweakers is, daarom laat ik hem natuurlijk aan mij voorbij gaat
Daarom niet ingevuld , want allebei de opties kloppen niet
Dat is helemaal waar, want de actie is een leuke winactie waaraan ik zeker had meegedaan. Ik ga ervan uit dat Tweakers dan ook een actie houd voor alleen NL, natuurlijk wel zo eerlijk.

Maar ieder jaar weer mooi dat tweakers een dergelijke actie heeft voor haar leden. Tevens goed dat het account al vanaf een eerdere periode actief moet zijn en niet de dag van te voren zoals bij andere acties
Dan wil ik er ook een voor enkel Tweakers in Griekenland :Y)
Hoe zit het normaal gesproken dan met tweakers die ergens anders wonen? Zijn die automatisch uitgesloten?
Nooit over nagedacht, maar kan me voorstellen dat NL of BE bedrijven er niet op zitten te wachten hun promotiemateriaal naar de VS te sturen.
Aan de andere kant, het gaat om een promo op tweakers, dus als de lovende woorden hier weer terecht komen maakt t niet uit waar het product heengegaan is.
Ik ben ook benieuwd. Bij de vorige dagen staat niks over woonplaats. Ik woon in Duitsland en doe eigenlijk altijd mee als ik geïnteresseerd ben in het product. Nooit wat gewonnen, dus geen idee of ze het naar mij zouden sturen.
Kom op jongens, er zijn zo vaak acties of meetings die alleen bereikbaar zijn voor Nederland/Randstad en dan miepen de Belgen ook niet. Het zal waarschijnlijk te maken hebben met verkoopvoorwaarden van de Bijenkorf, buiten die ene prijs krijgen een hoop anderen een kortingscode van de desbetreffende sponsor en waarschijnlijk houdt de sponsor in dit geval hun NL en BE winkel gescheiden. Dan heeft het weinig zin dat er een berg kortingscodes naar Nederlandse tweakers gaan die ze niet kunnen gebruiken toch?

PS: volgende keer een actie enkel voor inwoners van 't stad aub, kan de parking gaan zagen :+
Acties volgens mij niet, dat wil zeggen post een linkje zou ik zeggen

Meets zijn gewoon betaalde events waar heen kunt dat heeft nagenoeg niets met de tweakers community te maken

Maar ook daarvan meen ik dat er vorig jaar een Antwerpen is gehouden
Goh, iemand die niet buitengesloten wordt van de actie vindt dat we niet mogen klagen over wie er buitengesloten worden van de actie :+
in het verleden waren er natuurlijk geen acties in de omgekeerde richting, veel geklaag heb ik daar niet gezien in de comments, en al zeker niet in deze grootorde. Mooie reacties :+
Ik heb dan ook nog niet eerder een gratis actie gezien die alleen voor Nederlanders was. Ja er zijn meetups en dergelijke geweest, waar je voor moest betalen en die in NL plaatsvonden. Maar daar kun je als belg gewoon aan meedoen toch? Het is alleen wat verder reizen.
PS: volgende keer een actie enkel voor inwoners van 't stad aub, kan de parking gaan zagen
Volgende keer een actie enkel voor inwoners van West-Vlaanderen aub. Kunnen die van Antwerpen zahen. :+
Ik vraag me af of de Nederlanders (vooral diegenen die hier lopen te piepen), net zo hard voor de Belgen waren opgekomen, als de prijs alleen voor Nederland was geweest.

Beetje mentaliteit van een 7-jarige. Ik wil wat de buurjongen heeft.

Toffe prijs, succes aan onze mede-tweakers!
Het is een Nederlandse site toch, dus dat zou ik niet vreemd vinden.
Ik zie hier ook geen Duitsers klagen.
Bij mijn weten is dit een Belgische site hoor, maar dan met een redactie in Nederland ;)
Er zit een verschil tussen een Nederlandse site (.nl) en een site in het Nederlands (.net).

Mijn punt is: nu klagen de Nederlanders dat de prijs alleen voor Belgen is. Hadden diezelfde Nederlanders ook geklaagd als de prijs alleen voor Nederlanders was?
Of het is een nederlandsTALIGE site. Niet perse Nederlandse site. Daarnaast is het een prijs die is aangeboden door een Belgische winkel.
Dus gewoon succes aan onze Belgische mede tweakers, en alvast gefeliciteerd aan de persoon die deze leuke speaker gaat winnen.
1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee