Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade - Dag 4: Win een Oppo RX17 Neo of Oppo RX17 Pro

10-12-2018 • 08:00

190 Linkedin

Win een Oppo RX17 Neo t.w.v. 349 euro of een Oppo RX17 Pro t.w.v. 599 euro!

De laatste weken voor kerst viert Tweakers altijd de December Prijzen Parade. Mede dankzij onze partners mogen we jullie, onze trouwe users, dan blij maken met vette cadeaus. Vandaag staat de December Prijzen Parade in het teken van onze partner Oppo, met maar liefst twee weggeefacties: de Oppo RX17 Neo en de Oppo RX17 Pro.

 • Oppo RX17 Neo
 • Oppo RX17 Pro

Oppo RX17 Neo: meer beleving en beveiliging
De Oppo RX17 Neo heeft een zeer verfijnde uitstraling door de unieke kleurencombinatie van de behuizing en het opvallende 6.41"-'waterdruppelscherm' met antikraslaag. De RX17 Neo is het enige toestel onder de 500 euro met een in-screen vingerafdrukscanner voor een nog betere beveiliging. Het toestel heeft een dubbele camera aan de achterzijde en kan haarscherpe foto’s maken met de 25-megapixelselfiecamera. Maar liefst 91 procent van de totale voorkant is gericht op het presenteren van haarscherpe beelden en met de grote batterij van 3600mAh heb je genoeg tijd om bezig te zijn met je toestel.

De belangrijkste eigenschappen

Cameraresolutie (voor) 25Mp
Cameraresolutie (achter) 16Mp & 5Mp
Resolutie 2340 x 1080 fhd+
Scherm Oled
Accucapaciteit 3500mAh
Geheugen en opslag 4GB + 128GB opslag
Simkaart Dualnanosim
Software ColorOS 5.2, Android 8.1
Beveiliging Verborgen vingerafdrukscanner + gezichtsherkenning
Cpu/soc Qualcomm SDM670 octacore tot 2.0GHz

OPPO RX17 Pro: maakt betoverende foto’s en laadt razendsnel op
De Oppo RX17 Pro is een smartphone die opvalt vanwege het unieke design en de bijzondere kleurstelling. De beeldkwaliteit van de foto’s is zeer goed dankzij nieuwe camerafuncties, waaronder een avond-en nachtfotografiemodus. Het toestel heeft een 25-megapixelcamera aan de voorkant en 12- en 20-megapixelcamera's aan de achterkant. De accu is verdeeld in twee cellen van 1850mAh en kan dankzij de nieuwe SuperVOOC-oplaadtechnologie binnen tien minuten opgeladen worden van 0 naar 40 procent.

De belangrijkste eigenschappen

Cameraresolutie (voor) 25MP
Cameraresolutie (achter) 12MP & 20MP
Accucapaciteit 2 x 1850 mAh
Scherm 6,4" Amoled (met waterdruppel-inkeping)
Geheugen en opslag 6GB + 128GB opslag
Simkaart Dual nanosim
Software ColorOS 5.2, Android 8.1
SoC Qualcomm SDM710 octacore, 2.2GHz

Mooie prijzen dus van onze partner van vandaag, Oppo. Wil je deze winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen en je maakt automatisch kans.

Deze actie heeft geen kortingscode.

December Prijzen Parade - Dag 4

Poll


De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 december 2018 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 11 december 2018 07:55 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 11 december 2018 bericht via e-mail (niet-winnaars ontvangen geen bericht). Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Oppo zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (190)

Wijzig sortering
Ik ben wel benieuwd wat de kansverhouding zal zijn tussen de neo en de pro. Mijn buikgevoel (vaak fout) zegt dat er veel mensen voor de neo gaan, omdat ze denken dat waarschijnlijk iedereen de pro wil winnen. :) Ik ga natuurlijk niet verklappen waar ik op heb gestemd.
Zo heb ik berekend dat het minste mensen voor de 3e optie in de poll gaan, omdat ze gefixeerd zullen zijn op de woorden Neo en Pro. Dat heb ik meegenomen in mijn stem afweging.
Die 3e kan je 100% winnen
Maar niet iedereen heeft 100% kans op de 100%

edit
Oh wacht |:(

[Reactie gewijzigd door Mel33 op 10 december 2018 12:00]

Dat klopt. Als abonnee maak ik 200% kans op de 100%. :)
“Million-to-one chances...crop up nine times out of ten.”

― Terry Pratchett, Equal Rites
En dan nog mee berekenen hoeveel mensen mee spelen en hoeveel daar van een abonnement hebben, dus een kans extra hebben op deze prijzen. Ik zou zelf kiezen voor het geen je echt zou willen winnen, of indien je zelf al een prachtig toestel hebt de kans geeft aan een ander door de actie aan je voorbij te laten gaan.
Oeh reversed psychology. Ik denk dat je de Neo hebt gestemd, en hiermee meer mensen naar de Pro wilt jagen :+
Ik denk dat de meeste mensen stemmen op de telefoon die ze willen en niet op de grootste winkans. Als mensen gingen voor een grote winkans, dan deed niemand mee aan betaalde loterijen of ging niemand naar het casino, omdat de kans het grootst is dat je meer geld uitgeeft dan dat je wat verdient. Dus ik denk dat maar een klein deel om die reden voor de 'mindere' (qua specs) foon gaat. Ik denk dat de meeste stemmen zullen gaan naar de meest gewilde telefoon en ik durf aan te nemen dat dat de Pro is i.v.m. betere specs.

Dus stem gerust op de Neo voor een grotere winkans of op de Pro voor een betere (?!) winkans :+

[Reactie gewijzigd door erikieperikie op 10 december 2018 13:13]

Voor mij maakt het toch niet uit - ik win zelden wat. Ik heb nog steeds een trauwa van het winnen van een ballonvaart toen ik 7 was die werd geannuleerd wegens te veel wind :)
Volgens mij maakt het helemaal niet uit aangezien er een neo of een pro wordt verloot en niet allebei. Hierdoor worden van beide de stemmen bij elkaar opgeteld en daar random iemand uit gekozen waardoor iedereen die uberhaupt gestemd heeft op een telefoon even veel kans maakt :) ;) . Ik kan het natuurlijk fout hebben :’) verkeerd gelezen. Mijn excuses 😂

[Reactie gewijzigd door Lazzzx op 10 december 2018 22:39]

De telefoon die ik nu heb (Oneplus One) doet het nog prima, en als ik wil vervangen vind ik een eerlijkere/duurzamere telefoon belangrijk. Daarom zit ik voornamelijk te wachten op de Fairphone 3.

Dus bedankt voor de mooie actie, maar deze laat ik aan mij voorbij gaan!
Wat ook al helpt is in ieder geval zo lang mogelijk met je huidige toestel doen. Tot hij echt kapot is eigenlijk. Zo doe ik nu al 3 jaar met mijn Lumia 950, en blijf ik die gebruiken tot hij het echt niet meer doet. Ook al zijn er geen apps bijvoorbeeld, voor het milieu is het beter geen nieuwe te kopen (ook al is het een fairphone) dan wel een nieuwe te kopen.
Als je alleen maar bellen en gebeld ermee wordt en af een toe een SMS'je, dan ben goed af met een ouder toestel (zelfs een 3310 volstaat dat nog). Het is alleen jammer dat de apps (zoals What's app, in mijn geval de Rabobank) op een gegeven moment Android 5/6 gaat eisen als je er nog gebruik van wilt maken en dat is het hele grote nadeel van de "smartphones". Je wordt hiermee toch enigzins verplicht gesteld om elke twee/drie jaar een nieuwe aan te schaffen . . . :/ :/
Android 5 en 6 zijn er toch echt al een tijdje... Als ik uit ga van de Galaxy s toestellen, dan heeft de s4 uit 2013 nog een update naar Android 5 gehad, en de s5 uit 2014 nog naar Android 6.
Als je na 2 of 3 jaar om deze reden dus een nieuw toestel moet kopen dan was hij bij aanschaf eigenlijk al verouderd.
tot black friday liep ik met de S4 mini rond met android 7 (lineage OS).
Dus als je een ondersteunde telefoon heb kan je zelfs nog een tijdje verder.

Helaas deed de microfoon het niet meer dus tijd voor vervanging.
Mijn ING bank doe ik nu gewoon via de browser omdat er geen app meer voor is. Whatsapp doet het gelukkig ook nog perfect. Als die niet meer werkt dan geef ik hem op :-)
probleem daar mee is alleen dat ze de TAN via SMS er uit gaan gooien, en dan moet je dus of aan zo'n stom kastje meezeulen, of de APP van ze gebruiken... ben er niet echt fan van, en vond de SMS prima, maar ja.. dus de bank gaat nu ook al een afhankelijkheid kreëren van je OS, want als je die APP moet gebruiken en ze stoppen met de support van jou android/IOS versie.. dan 'hang' je..
* GhostShinigami Zit zelf ook nog op een OnePlus One met android 7. Al zal dat hopelijk nog wel even supported blijven. het verkort wel de mogelijke levensduur van een telefoon omdat APP makers er gewoon mee stoppen om oudere OS versies te supporten, terwijl het apparaat nog gewoon prima kan werken.
Klopt. Daar baal ik ook enorm van. Ik ga even afwachten hoe het loopt. Op dit moment doet de SMS het gelukkig nog.
Android 5 is 4 jaar oud, dus 2/3 jaar van jou is een beetje overdreven.

Gelukkig is er dan nog de iphone. 5 jaar de nieuwste ios op alle toestellen, plus dat de app nog wel een paar jaar gesupport word op een oudere ios. Kom je zo aan 7-8 jaar!!
Wie smst tegenwoordig nog :)
Nog een 950 gebruiker, held! Wel een reden om mee te doen trouwens.. Android kopen gaat dan net te ver...
Wat leuk. Mijn broer ook nog steeds. De hele familie wàs aan de windows phones, vooral 710, 925, 950 en een 7x0. Oh ja en een windows HTC. Maar ik ben samen met mijn broer (die pas vorig jaar aan de 950 is gegaan) de laatsten die het nog gebruiken. Vader, moeder, vrouw, 2 tantes en aanhang zijn allemaal naar Android over.

Ik hoop hem natuurlijk ook te winnen, maar als dat niet zo zal zijn, koop ik voorlopig nog niks nieuws :-) het werkt ZO fijn, die interface.

[Reactie gewijzigd door Arokh op 10 december 2018 23:11]

En de portemonnee
Momenteel werk ik nog met een galaxy s5. Merk nu wel dat hij behoorlijk langzaam aan het worden is. Een upgrade komt nu goed uit! _/-\o_
Ik probeer al heel lang met mijn telefoon te doen. Maar volgens mij is het nu echt tijd voor een nieuwe. De goede oude Samsung S3 4g begint nu toch echt de geest te geven. 5 seconden wachten tot m'n contacten lijst is geopend, 3x per dag opladen en geen nieuwe apps begint inmiddels wat irritant te worden :p.

Maar ik ben het inderdaad met je eens. Zolang mogelijk met je telefoon doen is het beste voor het milieu!
Precies, daarom doe ik nu al meer dan ~4,5 jaar met mijn Oneplus One, en denk ik dat ik de 6 jaar er nog wel mee kan halen.
Ik doe al 14 jaar met m'n dumbphone met dezelfde batterij en onaangetaste batterijduur, dus ik ben erg verantwoord bezig. :Y)
Tof! Ik heb nog een Nokia 1100 liggen. Die is ook al erg oud, maar gebruik ik niet meer actief. Alleen af en toe bij een sport/trailrunning ding. En ik heb heel erg lang met mijn Nokia 7110 gedaan. Ik denk de gaafste telefoon die ik ooit in mijn leven gehad heb :-).
Klopt, met de kanttekening dat de batterij na 500 cycles behoorlijk achteruit is gegaan. En na 1000 cycles opzeker afgeschreven.
Het ontgaat mij even waarom men een prijs aan zich voorbij laten gaan. Waarom niet gewoon mee doen? Of ben ik nu echt die typische Nederlander?
Wanneer je het te winnen product echt niet nodig hebt of gaat gebruiken is het op zich wel fair om dit een ander te gunnen, ouwe Hollander ;)
Wat een barmhartigheid zo met de kerstdagen! Hartverwarmend. Ik volg jullie voorbeeld, voor wat betreft deze prijs! De andere heb ik wel allemaal op gereageerd hoor. ;)
Of ze ècht niet meedoen weten we niet hè ;-)
Ik doe hier niet aan mee omdat ik een telefoon heb waar ik tevreden mee ben en die nog een hele tijd mee kan. Aangezien er vast heel veel mensen zijn die met een oude of in mindere mate met een kapotte telefoon zitten, gun ik het die mensen veel harder om deze te winnen.
Ik heb geen TV en dus ook niks aan een soundbar (heb een prima setje speakers).

Theoretisch gezien zou ik hem kunnen doorverkopen? Maar dan ben je wel een beetje een lul vind ik.
Tot nu toe heb ik elke dag meegedaan, maar als er iets voorbij komt waar ik zelf niks mee ga doen dan doe ik ook niet mee. Dan gun ik het een ander liever.
Stiekem heb ik ook de hoop dat er ergens een tellertje staat waarmee je kans iets omhoog gaat bij de volgende prijsvraag :)
Dat zou wel een leuke toevoeging zijn ja.
Die optie heeft Tweakers er in gezet nav community feedback. Mensen selecteerden 'ja', later bedachten ze zich 'nee'... maar dan heb je al 'ja' gekozen. :+
Eens kijken of een Belg hier ook iets kan winnen yepla. O-)
Ge zijt niet de enige Belg die hoopt te winnen :-)
Een Belg wel maar jij niet, vrees ik :/
Je Tweakers-account moet voor 6 december 2018 geactiveerd zijn.
Volgend jaar meer geluk landgenoot ;)
Ik test dit met plezier voor jou uit. 8-)
interessant die 2 accucellen.... wat is het idee daarachter?
Sneller laden en minder hitteontwikkeling. Je kunt 2 accus beiden met hoog wattage volproppen, waardoor je in theorie 2x zo snel laadt.
Wat is Tweakers gul. Tot dusver allemaal mooie prijzen zeg!
Wat een top prijzen weer :)
Altijd leuk om iets te winnen, topactie weer👍
Ik ga voor de pro versie, geen idee waarom maar ik ben benieuwd naar de Oppo RX 17 😀

[Reactie gewijzigd door vinrooi74 op 10 december 2018 08:02]

Is dat leuk ja? Geen idee, ik heb nog nooit wat gewonnen 😥
Wees niet bevreesd, ik ook niet . . . :(:)

;)
Dat heb je wel vaker he met winacties. Maar het kost je ook niks om mee te doen!
Altijd fijn die december maand op Tweakers. :)
Top prijs weer :)
Ik weet nog iemand die heel goed een nieuwe telefoon kan gebruiken, maar dat zelf helaas niet de financiën voor heeft. Ik zelf ben iig al prima voorzien :)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 14

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee