Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade - Dag 3: Win een LG SK9Y-soundbar t.w.v. 899 euro

09-12-2018 • 08:01

220 Linkedin

Win een LG SK9Y-soundbar t.w.v. 899 euro

De laatste weken voor Kerst viert Tweakers altijd de December Prijzen Parade. Mede dankzij onze partners mogen we jullie, onze trouwe users, dan blij maken met vette cadeaus. Sluit je weekend goed af met de derde winactie van Expert: de LG SK9Y-soundbar.

 • Product
 • Specs

Met de LG SK9Y-soundbar geniet je thuis van geluid op bioscoopniveau. De soundbar werkt met Dolby Atmos, een systeem waarbij het geluid met de objecten in de video meebeweegt. Hierdoor lijkt het geluid in alle richtingen te vliegen en geniet je van alle actie op je scherm als nooit te voren.

De belangrijkste eigenschappen

Audio filters Dolby Atmos
Werkt met Google Assistant
Ingebouwde Chromecast
Signaal 4K Passthrough
Audio High Res
Totaal speaker vermogen (RMS) 500W
Subwoofer vermogen (RMS) 200W

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag, Expert. Wil je deze winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen en je maakt automatisch kans. Niet getreurd, want alle deelnemers ontvangen eenmalig een e-mail met een kortingscode van onze partner. Zo wint iedereen een beetje.

December Prijzen Parade - Dag 3

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 december 2018 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 10 december 2018 07:55 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 10 december 2018 bericht via e-mail. Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Door deelname aan de poll ga je akkoord met het ontvangen van een eenmalig bericht via Tweakers met een kortingscode van Expert.
 • Niet-winnaars ontvangen eenmalig een kortingscode per e-mail. Binnen enkele dagen ontvang je de code. (Onder niet-winnaars wordt verstaan: deelnemers die op 'Ja, ik wil kans maken op een LG SK9Y-soundbar!' hebben geklikt op de poll, en niet gewonnen hebben).
 • De kortingscode is geldig op de TV en Soundbar van LG.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Expert zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (220)

Wijzig sortering
Ik heb nu een Onkyo AV receiver en een Jamo 5.1 speaker systeem. Werkt dit even goed?
Gewoon houden die set :)

Ik heb een Yamaha YSP-CU4300 die ik kocht ter vervanging van een bijeengeraapte Yamaha 5.1 set, en toch deed de AV-set het beter dan die soundbar: De AV-set is veel secuurder, en ook per kanaal af te stellen. De soundbar moet per se muren hebben om geluid te kunnen weerkaatsen, ik had een open kamer, dus het werkte niet zo goed, ik moest er een muur van kasten neerzetten om het beter te krijgen, dat probleem heb je niet met een 'ouderwetse' 5.1 set.
Nee, totaal niet. Het ziet er mooi uit en daarvoor moet je zoiets ook aanschaffen.

Geluidskwaliteit is bagger, voor dit geld heb je ook echte hifi-boxen, die dan wel weer een mooi geluid hebben. Een jamo set klinkt stukken beter dan dit.
Dat is appels met peren vergelijken denk ik. De beleving kan even goed zijn maar een soundbar kun je niet vergelijken met een AV receiver.
Gewoon je huidige set houden, is absoluut beter.
@ hierboven dat zeggen jullie allemaal zodat hij zegt ik doe niet mee en jullie meer kans maken :+ :+
Hehe ik doe toch mee, ik heb alle recht ook al heb ik een surround systeem, dan verkoop ik het wel aaan mijn broer. Wel stom dat deze soundbar maar 1 hdmi ingang heeft!
Geweldige actie weer, Zou een super upgrade zijn, gebruik nu een Logitech Z-5500 :P
zou me biks verbazen als je logitech set beter klinkt ondanks het verschil in prijs!
soundbar is een marketing dingetje waarbij geluidsbeleving can ondergeschikt belang is. ja, hij ondersteunt atmos codec, maar betekent dit ook dat het geluid volledig 3d wordt geprojecteerd?
Nou soundbar een marketing ding vind ik niet correct.

Uiteraard een goede receiver met twee goede boekenplank speakers geven een beter geluid, maar de ontwikking van de bars gaan razendsnel.
Klopt ook zeker :) heb zelf ewoon speakers met recievers (persoonlijke voorkeur) maar moet zeggen dat de meeste soundbars niet slecht klinken, zeker als je de prijs en ruimte en gemakkelijkheid ervan meeneemt :).
Daarbij moet wel gezecht worden dat de Z-5500 een hele goede set is voor zijn prijs. Zo maken ze ze niet meer (heb zelf nog een Z-5300) goede speakers, met een goede geluidskaar kan dit not steeds beter klinken dan een soundbar codecs ondersteuning is leuk, maar ligt er ook wat voor sound system er zit ingebouwd.
Not really. De Z-5500 is echt redelijk overrated qua kwaliteit.
Begrijp me niet verkeerd, ik gebruik zelf de Z-5500 ook op mijn computer, voor de prijs was/is het een geweldige set. De lage tonen zijn erg goed maar de mids en highs zijn matig at best.

De LG SK9Y zal in de midden en hoge tonen een stuk beter zijn, alleen de lage tonen zullen niet zo krachtig overkomen als op de Z-5500. Verder schaffen mensen soundbars ook niet aan puur voor de geluidskwaliteit maar om geen lompe/lelijke dingen in de woonkamer te hebben. Anders zou men wel een receiver met zuilen of boekenplankspeakers neeerzetten.

[Reactie gewijzigd door Valandin op 9 december 2018 15:53]

ik gebruik de voorganger nog steeds, de Z-680. ;)
De Z680 heb ik niet gehad. Ik heb de Z5500 staan. Daarvoor lang de Z5450 gebruikt. Ook een prima setje, maar de wireless speakers laten het nog wel eens afweten.
Dan betwijfel ik of dit een verbetering is. Het geluid van de Z-5500 is van ern vrij hoge kwaliteit.
Ik heb op dit moment problemen met de Z-5500 in combinatie met me Logitech G PowerPlay Wireless Charging System. Als ik die aansluit dan krijg ik een ruis door me geluid heen.
Mooi voor bij me nieuwe gewonnen tv 😆😘
Dan hoop ik dat ik die andere heb 8-)
Ik wil de linker helft.
Bij je 2 gewonnen tv's toch O+
Atmos wel in huis, alleen geen geluidset die het aankan. Fingers crossed
Deze soundbar kan in zijn eentje ook geen atmos hoor. Daar zijn iets meer luidsprekers voor nodig.
Nee dus!
Lees maar eens goed wat Atmos is.
Zoals hier? https://www.homecinemamag...wat-het-en-hoe-werkt-het/

Ik zie hier toch echt schema’s met speakers aan het plafond, die zorgen voor geluiseffecten die ‘Het belangrijkste kenmerk van Dolby Atmos zijn de surround-effecten die boven de luisterpositie plaatsvinden’ dat bewerkstelligen. Dat deze speakers de atmos standaard ondersteunen wil nog niet zeggen dat je de atmos ervaring krijgt. Het betekend alleen dat ze in een totaaloplossing met meer speakers Atmos kunnen verzorgen. Daarvoor is sowieso surround nodig en dan speakers aan het plafond, of speakers die het geluid weerkaatsen via het plafond. 1 centrale soundbar kan niet het geluid op 10 verschillende plekken tegelijkertijd tevoorschijn toveren.

[Reactie gewijzigd door cmegens op 9 december 2018 11:47]

Bijna goed. Luidsprekers hoeven niet aan het plafond te hangen om de Atmos geluidservaring te verkrijgen. Dat kan ook met reflectie. Het aantal luidsprekers zegt dus niet zoveel. Jouw eerste opmerking was dat een soundbar dit niet zou kunnen, dat klopt dus niet.
De beste Atmos geluidservaring is het wellicht niet maar het kan wel.
Ik geloof er niet in. Pure marketing in mijn ogen en zolang je die speakers niet exact uitricht in je kamer kan dit natuurlijk nooit. Elk kamer is anders en kan dus nooit goed weerkaatsen. Anders hadden ze ook wel een soundbarretje in de bioscopen on der het scherm gehangen ipv investeren in een atmos processor en een heel rek versterkers en speakers.

Maargoed, ik sla deze over dus voor jullie meer kans ;)

[Reactie gewijzigd door jongetje op 9 december 2018 18:28]

Een soundbar is niet de meest ideale oplossing maar voor veel mensen wel de meest praktische.
Het kan inderdaad altijd beter maar de vraag is of men dit wel wil.
Er worden immers nog steeds vrij brakke luidsprekers in TV’s meegeleverd.
Een soundbar is dan al een hele stap vooruit. Audio is toch al een ondergeschoven kindje.
Ja, maar de markt wordt een beetje vreemd als 1 soundbar al vermarkt wordt als dolby atmos ervaring. Mensen krijgen dan toch echt een verkeerd beeld van wat Atmos eigenlijk is. Stel je voor dat je onder de indruk bent van Atmos in de bioscoop en dan 899 euro uitgeeft aan een soundbar waar je dezelfde ervaring van verwacht? Dan kom je echt van een koude kermis thuis.
Tuurlijk, een soundbar geeft beter geluid dan zelfs de meeste high-end TV's, maar voor een echte goed surround ervaring, laat staan Atmos, heb je gewoon meer nodig.

[Reactie gewijzigd door cmegens op 10 december 2018 22:20]

Mee eens. Je kunt een verkeerde verwachting zetten door alleen maar Atmos te vermelden. Het zegt weinig over de kwaliteit die je te horen krijgt. Een soundbar is ook meer het gemak om zonder veel kabels en luidsprekers toch een redelijk goed resultaat te krijgen.
Ik heb het letterlijk over het weerkaatsen van geluid, dus ja, ik weet dat dat kan. Met een 5.1 set waarbij de speakers ook weerkaatsen werkt dat prima, maar al het geluid vanuit 1 positie in de kamer? Dat is al een zeer beperkte surround ervaring (als je daar al van kunt spreken), laat staan dat je bij atmos in de buurt komt.
Aangezien ik net een compleet nieuw Atmos systeem heb aangeschaft, laat ik deze aan mij voorbij gaan. Ondanks dat, een hele gave prijs en maken jullie toch alweer iets meer kans ;)

Succes allemaal!
Als je iedereen success wenst heft het success elkaar weer op... Het is een beetje alsof er een loterij is waar iedereen 1 lot heeft waarbij jij iedereen nog een lot geeft. De kans dat je wint blijft dan net zo groot.
Ik wens mezelf veel succes. :+
Deze zou niet misstaan in mijn woonkamer
De looks interesseren me niet zo in eerste instantie, als er maar goed geluid in zit. Anders gebruik je het ook nooit, ook al is het nog zo'n mooi kunstwerk van een apparaat.

Maar ik kan wel zeker wel zo'n Zuid-Koreaans stokbroodje gebruiken. :)
Waarom meldt de titel "t.w.v. 899 euro" terwijl het product €665 kost volgens de pricewatch (en €719 bij Expert, de partner die dit product levert)?
Kleine hint: Ik heb nog wat ruimte over onder mijn tv ;)
Ik heb misschien nog een VCR liggen mocht je die willen :+
Dus na de TV van gisteren kan ik ook weer meedoen met deze prijzen actie??
Anoniem: 372172
@EdvanAl9 december 2018 09:43
Je kan elke dag met de December Prijzen Parade meedoen (y)
Doe gewoon weer mee vandaag.
Dit is mooie upgrade van het gewone tv geluid :9~
Ben ik het helemaal mee eens.
En nu duimen dat wij nu ook eens een prijs winnen.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 16

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee