Waar halen jullie je nieuws vandaan?

Als bronnen voor ons nieuws gebruiken we een mix van eigen bronnen en andere sites. Ook worden we door middel van persberichten op de hoogte gehouden van productnieuws van de fabrikanten. Tweakers voegt indien van toepassing een duidelijke bronvermelding toe.

Waarom is er vandaag zo weinig nieuws?

De belangrijkste reden voor een gebrek aan nieuws is precies dat: een gebrek aan nieuws. Op sommige dagen, vooral in het weekend, is er weinig daadwerkelijk nieuwswaardigs voorhanden. We vinden dat het weinig zin heeft om elk gerucht en elke halfgare review te melden, dus incidenteel zul je het met een verminderd nieuwsaanbod moeten doen.

Wat zijn jullie verschrikkelijk traag met je verslaggeving!

Tweakers kan onmogelijk altijd alle nieuwsberichten als eerste brengen, net zo min als welke andere site dan ook dat kan. Natuurlijk zijn we graag de eerste, maar we kunnen nu eenmaal niet toveren.

Soms is Nu.nl of een andere site eerder, op andere momenten zijn wij weer sneller. Wij kiezen er liever voor een compleet en goed uitgewerkt verhaal online te zetten dan te beginnen met twee regels met vage geruchten en dat verhaal dan later eens af te maken. Bovendien bieden andere Nederlandse nieuwssites geen of minder goede discussiemogelijkheden.

Ik heb een interessant nieuwtje of leuke download gevonden. Hoe kan ik 'm melden?

Nieuws- en downloadsuggesties kun je insturen via Tip de redactie. Houd er rekening mee dat Tweakers dagelijks zeer veel suggesties moet verwerken die met geen mogelijkheid allemaal als nieuwsartikel geplaatst kunnen worden. Veel suggesties zijn dubbel of simpelweg niet interessant genoeg om op de site geplaatst te worden. Tweakers correspondeert daarom niet over ongeplaatste nieuws- en downloadsuggesties.

Hoe wordt mijn suggestie verwerkt?

Nieuws- of downloadsuggesties komen bijeen in de zogeheten submitqueue, waarin ze wachten op goedkeuring door de redactie. Suggesties die voldoende interessant worden bevonden voor plaatsing op de site krijgen een prioriteit toegewezen en belanden in de nieuws- of downloadqueue. Vanuit die queue worden ze vervolgens door de redactie verwerkt tot nieuwsbericht. Als submitter krijg je daar credits voor door middel van een vermelding boven aan het artikel.

Hoe kan ik een typo zo vaak en irritant mogelijk melden?

Ondanks de aandacht die wij aan ons werk besteden, kan het wel eens gebeuren dat een redacteur de grip over zijn toetsenbord verliest Daaruit volgende typo's kunnen het beste per e-mail aan de desbetreffende persoon of door middel van een topic in het Geachte Redactie-forum gemeld worden. Het is niet wenselijk om typomeldingen als reactie te plaatsen. Dergelijke reacties worden verwijderd.

Hebben jullie ook nieuwstickers of headline trackers?

De Tweakers-nieuwsheadlines kun je op je eigen site plaatsen met behulp van de javascript- en xml-trackers. Ook kun je onze rss-feed gebruiken.

Mijn reactie is onjuist gemodereerd!

Voordat je je beklag doet over het moderatiesysteem is het belangrijk om de moderatie-faq aandachtig door te lezen, zodat je op de hoogte bent van de werking van het modsysteem. Onjuiste moderaties kunnen aangekaart worden in het Tweakers Moddereter Forum. Het plaatsen van opmerkingen in de reacties over een onjuiste moderatie is not done! Vaak bereik je hier alleen maar een tegenovergesteld resultaat mee. Voordat je actie onderneemt, zou je overigens ook gewoon een uurtje of twee kunnen wachten op automatisch herstel van het probleem. Onjuist gemodereerde reacties zullen niet onopgemerkt blijven bij andere bezoekers. De kans is groot dat enkelen van hen een moderatiepuntje in stelling zullen brengen om het onrecht ongedaan te maken.

Een download heeft mijn systeem om zeep geholpen!

Tweakers heeft geen enkele controle over software die via andere sites wordt aangeboden. We kunnen niet garanderen dat downloads doen wat ze moeten doen, noch dat ze vlekkeloos zullen werken op je systeem. Hoewel we twijfelachtige software proberen te vermijden, kunnen we onmogelijk honderd procent zeker weten dat de software die via Downloads aangeboden wordt vrij is van virussen, spyware en andere zooi. Het is daarom zeer aan te bevelen om iedere download eerst te controleren met een recente virusscanner. Downloaden en installeren is dus op eigen risico.

Ubb-codes

In je reacties kun je smilies en een aantal ubb-codes gebruiken voor het maken van links, quotes en vette/cursieve tekst:

  • Quoten: tussen [quote] en [/quote] of [q] en [/q]
  • Linken: tussen [url] en [/url] of gewoon de url beginnende met http://, ftp:// of www. pasten.
  • Vette tekst: tussen [b] en [/b]
  • Cursieve tekst: tussen [i] en [/i]

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True