Abonnementen

Welke abonnementen zijn er?

Er zijn drie soorten abonnementen: Hero, Plus en Elite. De features per abonnement vind je op de abonnementenpagina. Je betaalt het abonnement altijd per maand met maandelijkse incasso. De maandprijzen zijn als volgt:

Looptijd

Tweakers Hero

Tweakers Plus

Tweakers Elite

1 maand

€4

€6

€19

1 jaar

€3,50

€5

€17

2 jaar

€3

€4

€15

Waar vind ik de abonnementsvoorwaarden?

Deze kun je hier bekijken en desgewenst downloaden: aanvullende voorwaarden abonnementen.

Wat zijn de regels rondom karmakorting?

Op het moment van afsluiten van een abonnement wordt bepaald hoeveel korting je krijgt, gebaseerd op de totale hoeveelheid karma die je hebt. Deze korting wordt automatisch toegepast en je ziet de aangepaste prijs in de aboshop. Gedurende de looptijd van het abonnement wordt de korting niet aangepast, dat gebeurt pas weer bij een verlenging. Mocht het puntenaantal bij verlenging lager liggen dan bij de instap, dan behoud je de oorspronkelijke korting.

Hoeveel bedraagt de karmakorting?

Voor karmakorting hanteren we drie kortingspercentages:

Karma Korting
5.000-15.000 10%
15.000-100.000 25%
100.000 of meer 50%

Hoe zit het precies met de speciale aanbieding voor bestaande, oud- en HWI-abonnees?

Voldoe je aan één van onderstaande voorwaarden, dan kom je in aanmerking voor een maandelijks opzegbaar Plus-abonnement van €3,75 per maand. Deze aanbieding wordt automatisch getoond in onze aboshop wanneer je voor Plus kiest. Deze prijs geldt zolang je abonnement loopt: zeg je dit Plus-abonnement op, dan kun je op een later moment geen gebruik meer maken van de aanbieding.

Je kunt gebruikmaken van deze aanbieding als:

  • Je vóór livegang van de nieuwe abonnementen al een Tweakers-abonnement had;
  • Je het Tweakers-abonnement hebt opgezegd tussen 1 december 2020 en de livegang van de nieuwe abonnementen;
  • Of als je een Hardware Info-abonnement had en je je account hebt gekoppeld.

Kan ik de introductiekorting combineren met karmakorting?

Ja, dat kan. De karmakorting wordt automatisch toegepast.

Kan ik tussentijds upgraden of downgraden?

Upgraden is altijd mogelijk en upgrades gaan direct in. Krijg je een foutmelding bij het upgraden? Neem contact met ons op via abonnee@tweakers.net. Downgraden is niet mogelijk gedurende de looptijd van je abonnement. Bij een verlenging kun je kiezen voor een ander abonnement, dat kan uiterlijk 1 maand voor einddatum van je abonnement.

Wat zijn Plus-artikelen en blijft Tweakers ook gratis toegankelijk?

Alles over Plus-artikelen kun je vinden in een apart deel van de Tweakers faq.

Wordt mijn abonnement meteen geactiveerd?

Nadat je betaling verwerkt is kun je direct gebruik maken van je abonnement.

Op welke manier kan ik betalen?

Je kunt je abonnement uitsluitend betalen door middel van een maandelijkse automatische incasso. Sluit je een nieuw abonnement af, dan betaal je de eerste maand via iDEAL of creditcard. Bancontact ondersteunen we nu nog niet. De planning is om Bancontact als maandelijkse betaalmethode nog toe te voegen.

Is het mogelijk om vanuit het buitenland een abonnement af te sluiten?

Ja, dat kan, maar je kunt alleen betalen met automatische incasso via iDEAL of creditcard.

Kan ik een BTW-factuur ontvangen?

Ja, die kun je opvragen in je account. BTW-facturen worden uitsluitend verstrekt aan ondernemers die in Nederland gevestigd zijn en hun zakelijke (adres)gegevens hebben ingevuld in de instellingen van hun account.

Ik wil toch graag advertenties zien met mijn abonnement, is dat mogelijk?

Advertenties worden automatisch uitgeschakeld wanneer je een abonnement afsluit. Wil je toch advertenties zien, dan kun je dat aangeven in de instellingen van je account.

Zie ik met een abonnement nergens meer advertenties?

Nee, het is geen 100% garantie. Het is technisch niet mogelijk op alle plekken alle vormen van adverteren uit te sluiten. De controle over advertenties is primair bedoeld om op de Tweakers-website de meest voorkomende advertentievormen uit te schakelen. Hiervoor is het noodzakelijk dat je ingelogd bent met je Tweakers-account omdat we je anders niet als abonnee kunnen herkennen.

De volgende zaken vallen niet onder advertenties en blijven zichtbaar: redactionele aankondigingen, acties en events, .plans, aankondigingen van prijsvragen en vacatureplaatsingen.

Kan ik geband worden als abonnee?

Abonnees dienen zich aan dezelfde regels te houden als elke andere Tweakers-bezoeker. Bij een ban kun je niet meer inloggen en verlies je dus toegang tot de functionaliteiten van je abonnement. Dat betekent dat je ook geen Plus-artikelen meer kunt lezen. Je abonnement zal gepauzeerd worden gedurende een tijdelijke ban, of beëindigd worden bij een permanente ban.

Hoe maak ik gebruik van mijn herroepingsrecht?

Dat kan binnen 14 dagen vanaf het moment van afsluiten van het abonnement via deze pagina of via het modelformulier. Het formulier kun je ingevuld versturen naar abonnee@tweakers.net.

Ik heb een andere vraag of opmerking, hoe kan ik contact opnemen?

Voor vragen of problemen kun je een e-mail sturen naar abonnee@tweakers.net. Tevens is voor de Tweakers-abonnementen en Plus een centraal forumtopic aangewezen om te discussiëren en waar wij algemene vragen beantwoorden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True