Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , 28 reacties
Bron: Guru3D, submitter: RuuddieBoy

RuuddieBoy Delen

Versienummer:31.00 XP/2k
Besturingssystemen:Windows NT, Windows 2000, Windows XP
Website:Guru3D
Download:http://files.tweakers.net/w2k_xp-3100.zip
Bestandsgrootte:6,57MB
Licentietype:Freeware
Moderatie-faq Wijzig weergave

Reacties (28)

Lekker doelloos, en stel mirrors, als de boel al op de t.net server staat.... Veel sneller kan niet lijkt me :)
Ja, maar dat stresst die t.net server zo :+
Jij post alleen mirrors ;)
The Mirror-man!
moet je eerst de oude drivers erafgooien voordat je de nieuwe insatlleerd }> ????
Ik doe dat nooit, maar het wordt toch aangeraden.
Ik zou het wel doen.

Ik deed het eerder ook nooit, todat ik bij de properties van m'n videokaart keek. Bij dat venster met dat nVidia logo, zie je onderaan de versies van de files staan.
Ik had daar op een gegeven moment iets van 3 versies door elkaar staan. Dat verklaarde destijds de meest vreemde problemen die ik had
drivers geinstalleerd en dan krijg ik de foutmelding "parameter is onjuist".

videokaart is een club3d ti4200 in windows xp
ik blijf nog bij de omega drivers
\[half-offtopic]
Ditzelfde probleem heb ik met m'n Leadtek Ti4600.
Enkel de Leadtek drivers kan ik aan m'n videokaart knopen. Bij elke andere krijg ik de melding 'The parameter is incorrect.' Nadat de drivers naar de windows folder gekopieerd zijn.

Helaas kan ik geen oplossing vinden(tot nu toe)
Ik heb al alle files die met NV beginnen of Nvidia Geforce bevatten van m'n c: schijf afgegooid. Als ik nu Windows XP Pro opnieuw opstart, herkent Windows de videokaart niet en geeft VGA Controller aan. Iets wat ik al in mogelijke oplossingen gelezen had, maar tot dusver geen suc6
\[/half-offtopic]
Als jullie speciaal voor deze Detonator drivers van Nvidia een soort Txt bestand maken, die mensen kunnen bekijken, samen met het overzicht van de geschiedenis.

Dan is het wat overzichtelijker :) want nu scroll je je gek om naar de reacties te gaan :)


Verder heb ik ze nog niet geprobeert, ben het wel van plan, maar ik ga eerst nog eventjes werken en dan post ik mijn bevindingen wel in het gebruik.
offtopic:
Er zit een toets op je toetsenboard, die begint en E en eindigt op ND. zo kom je al een heel eind in de goede richting :)
Dit heeft dus alleen maar een voordeel als je gebruikt maakt van een nForce chipset, dus ik blijf lekker op versie 30.82 met m'n GeForce 4 Ti4200 :)
dit zijn de detonator die uit het nforce driver pakketje is gehaald.
dus onofficiele detonators imo.
Daar op Guru3D staat het volgende van iemand:
HI @ all, I've tested them on a GeForce4 Ti 4600 under Windows XP and they're quite good! Image-quality is as good as in the 30.82, performance even better (30.82: 10700 3D Marks 2001SE, 31.00: 10794 3DMarks 2001SE)!
Je zou thus zeggen dat hij werkt...
Maarja, iemand anders postte weer het volgende:
i think there not better then the 30.82 det. i made a score of 10756 with the 30.82, and 10542 with this drivers, maybe a little fine tuning might help, but for now there not better 4 me
zou ook handig geweest zijn als deze 2 mensen hun videokaart erbij hadden vermeldt...
Ik zit te klooien met me Leadtek Winfast 250A ULTRA TD

Drivers werken wel, maar die refreshfix voor in games werkt niet, drivers zijn te oud zegt ie, iemand daar nog een bron van?,een nieuwere versie ofzo? :)
eeeej, hoe krijg jij die drivers erop?
oude laten staan of eers uninstaleren?
mij lukt het niet
offtopic:
De bron geeft hier een page not found:

http://www.guru3d.com/detonator/


Edit: Deeplinken lijkt me ook geen optie bij Guru3d; Krijg een vriendelijk verzoek dit niet te doen en word doorverwezen naar de hoofdpagina.

Edit2: Dit moet men wel een eindje op weg helpen: www.guru3d.com/files

Edit3: Idd, Pipo. DAT noem ik ook geen deeplink ;) , probeer maar eens een file rechtstreeks te linken. Zie je?....
Ik zelf merk maar weinig verschil .....niet dat ik dat met mijn blote oog kan zien , maar mijn 3D mark 2001 zegt dat het 2 punten scheelt (niet dat dit een ideale graadmeter is !)maar , ....
De drivers volgen elkaar snel op , maar of er ook effectief verbetering in zit , te weinig denk ik om op te vallen (maar ja beter genoeg nieuwe drivers dan GEEN ...)
Op een verse XPpro installatie met Sparkle GF2 MX400 ook de foutmelding "parameter is onjuist"

Heeft iemand deze driver al met succes geinstalleerd??

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.