« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »Resultaten 1 t/m 20 van 199
De website is overzichtelijk, de prijzen zijn netjes en je krijgt een bevestiging van de order en verzending. Het is vooral de nazorg van een order waarvoor ik deze beoordeling heb geschreven. Ik hoop dat Azerty dit ook leest en er iets mee doet bij toekomstige bestellingen.
Aftersales
Eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht van Azerty, maar de aftersales zijn bij deze order ronduit slecht te noemen. Ik heb een bestelling geplaatst op 04-02-12 met de volgende onderdelen:
- RJ45 krimptang
- Accespoint
- 500GB, 7200TPM, 16MB cache Harde schijf van WD
De krimptang is goedkoop, de harde schijf rond de 55 euro (op de webshop) en het accespoint heb ik er voor een vriend van mij bij gedaan omdat hij die toch binnenkort zou gaan bestellen.
De levertijd van de harde schijf stond op 10+ dagen op de webshop, acceptabel voor mij, aangezien ik de schijf niet perce per direct nodig heb. De order is dus bevestigt, betaald en als het goed is (redelijkerwijs) binnen 2-3 weken gereed.
Na 5 dagen te hebben gewacht, heb ik op de 9e een mail gestuurd naar Azerty waarin ik vraag hoeveel langer dan 10 dagen het ongeveer duurt voordat ik mijn harde schijf kan verwachten. Het antwoord; 12.08.2013. Kortom, als ik zelf niet had gemailed, hadden zij me een jaar laten wachten op een harde schijf! De rest van de order was tegen die tijd natuurlijk allang op voorraad en is niet eerder verstuurd.
De verkoper van Azerty stuurt als reactie op mijn mail dat ik een jaar wachten niet echt acceptabel vind enkele alternatieven voor de bestelde harde schijf. Alle alternatieven zijn echter 2x zo duur, of presteren de helft minder voor dezelfde prijs.
Met dergelijke alternatieven ga ik niet akkoord als ik hiervoor bij moet betalen. Ik heb immers al betaald voor de harde schijf. Hierop kreeg ik een mail van dezelfde verkoper dat hij mij tegemoet komt door de order te splitsen waardoor de rest de volgende dag al binnenkomt.
Volgens Azerty zijn ze de afspraak, als ze na een jaar leveren, gewoon nagekomen, een jaar is immers meer dan tien dagen. Als ik nu annuleer ben ik weer 7 euro kwijt aan verzend- en betaalkosten voor een simpele krimptang, omdat mij niet gevraag of ik de order gesplitst wil hebben, de rest van de order is gewoon toegestuurd.
Al met al, niet erg netjes!
De Azerty site behoort mijn inziens tot één van de betere onder de computer hardware webshops.
Zowel het zoekveld als de filter mogelijkheden werken goed en zullen je snel naar de gewenste resultaten leiden. Ook de betaalmogelijkheden zijn goed in orde, reactie op email's mag van mij echter wat sneller. Een beetje jammer er aan het bellen nog extra kosten zijn verbonden, geen hoge maar toch.
Vrijdag 3 februari bestelling geplaatst om 14:37.
Dinsdag 7 februari bestelling ontvangen.
Levertijdindicatie - 1 dag (zat in dit geval wel een weekend tussen trouwens).
Ik wou zo snel mogelijk een Radeon 7950 hebben zodat ik in het weekend nog kon gamen, alle kaarten op prijs gesorteerd en de goedkoopste proberen te vinden die binnen een dag te leveren is. Azerty had de goedkoopste.
Mijn laatste 2-3 bestellingen zijn allen te laat geleverd en was toen aan het twijfelen of ik niet liever nog een tientje extra betaald om het ergens anders te halen. Maar goed, er stond op de site "Ons magazijn: 4 stuk(s) voorradig" en ik dacht goed, ik wacht het erop en zet bij het opmerkingenveld (van het bestelproces) wel de opmerking dat ze de bestelling mogen annuleren als deze niet direct leverbaar is. In dat geval zou ik de kaart nog ergens anders (voor 21:30) kunnen bestellen.
Had meteen de kans gegrepen om een paar kabeltjes te bestellen die ik ook nodig had, scheelde weer een bezoekje aan de lokale winkels. In de opmerking ook aangegeven dat als de kabels niet direct leverbaar waren (stond op de site van wel) dat dan de kabels van de bestelling geschrapt mogen worden.
AFijn, ik kreeg vrijdag geen mailtje dat het verstuurd was en zag de bui al hangen.. die bestelling komt niet op tijd maar daar kan ik ook niks meer aan doen. Zaterdag nog maar eens gemailed met een quote uit het opmerkingsveld en het verzoek om de bestelling zonder die 1ne niet-leverbare kabel op te sturen.
Eindelijk op maandag een reactie gehad dat de bestelling verzonden wordt met 1 kabeltje minder. Verder werd vermeld dat zaterdag geheel geen emails worden verstuurd waardoor deze reactie eventjes duurde.
Dit is dus de derde of vierde bestelling die later aankomt dan gewenst/aangegeven. Deze keer viel het me en is het uiteindelijk maar 1 werkdag later geweest maar met een weekend ertussen erg vervelend. Tenzij Azerty echt veel goedkoper is zal ik mijn bestelling voortaan waarschijnlijk ergens anders plaatsen. De levertijd indicaties op de sites blijken helaas niet bijzonder vaak met de uiteindelijke levertijden overeen te komen.
Aangezien het mijn eerste bestelling bij Azerty betrof heb ik niet mijn hele machine bij hen besteld. Achteraf gezien heb ik daar wel een beetje spijt van, aangezien hun manier van werken en snelheid mij goed bevallen is.
De webshop zit duidelijk in elkaar en alles is snel en eenvoudig te vinden. Met het inzetten van filters komen er steeds meer producten naar voren. Iets dat in het begin even wennen was.
Tijdens het bestellen vond ik 2 minpuntjes. Je kan niet met creditcard betalen en er worden extra kosten gerekend voor iDeal. Gezien het feit dit mijn eerste bestelling was wilde ik wel wat zekerheid, dus heb ik maar 1 euro extra betaalt voor iDeal.
Na het bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden met de gebruikelijke updatemailingen. Tevens was de levertijd exact zoals men aangaf op de site.
Al met al een best goede indruk, zeker voor een eerste aanschaf. Ik vraag me altijd af: 'Zou ik er weer bestellen?' In dit geval is het zeker een Ja.
De bestelling, een moederbord, werd in een nette doos verstuurd met behoorlijk wat luchtzakken erin. Middels het nieuwe Track&Trace systeem werd keurig aangegeven waar de bestelling zich bevond. Azerty had de bestelling keurig op tijd aangemeld waardoor alles goed werkte.
Website is goed en overzichtelijk, maar heb 17 januari een samsung note besteld
stond op de site 2 tot 3 werkdagen !! kreeg van hun de mail Wordt binnen verwacht bij Azerty:19-01-2012 (dus niet!!) op de datum weer een mail
Wordt binnen verwacht bij Azerty:31-01-2012 dus erg balen heb toch gewacht, en ondertussen een mail naar hun gestuurd
en vandaag dus weer een mail!!
Na aanleiding van uw e-mail heb ik even voor u gecontroleerd.
Ik zie dat het product met verwachting binnen 2 weken geleverd word.
Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geinformeerd.
Dus uiteindelijk zou ik meer als een maand moeten wachten
en vindt dit niet acceptabel !!
Niet de eerste keer dat ik iets bij Azerty besteld heb. Overzichtelijke site, goede prijzen en een actuele voorraad deden me voor deze webshop kiezen. Besteld product is een Crucial M4 128GB. Zondag 29 januari heb ik de bestelling geplaatst.
Maandag 30 januari een verzendbevestiging met track&trace code ontvangen. En vandaag stond de postbode alweer op de stoep. Gewoon erg soepel afgehandeld en precies volgens planning. Product was ook netjes verpakt in een omdoos met luchtzakjes.
De webshop, waar ik eigenlijk alles besteld heb bij Azerty, is zeer compleet en overzichtelijk. De keuze is reuze en de prijzen zijn gewoon goed.
Ze bieden volgens mij altijd een goed en breed assortiment met een combinatie van A merken en budget alternatieven.
Na bestelling is alles op hun website terug te vinden, zowel facturen als toenmalige en huidige prijs en ook eventule RMA's.
Ze adviseren om contact met ze via de mail te laten verlopen, en dat ontmoedigen ze ook door een 0900 telefoonnummer helaas. Persoonlijk spreek ik vaak liever iemand dan het via de mail te doen, maar over het algemeen reageren ze ook vrij snel per mail.
Klein minpuntje is het uur pauze dat ze tussen de middag hebben en dan dus niet bereikbaar of open zijn.
Bestellingen worden in pakketjes verstuurd die te volgen zijn via track&trace. De code wordt toegestuurd zodra het pakketje verzonden is.
Ik heb per pakketpost een HD ontvangen, deze zat erg goed verpakt in noppenfolie en luchtkussenfolie.
Aftersales
Ik heb in 2008 een PC aangeschaft bij Azerty waarvan de voeding defect bleek. Deze kon ik dezelfde dag nog omruilen.
Na 3,5 jaar gaf mijn HD de brui er aan. De HD was echter niet leverbaar meer, dus kreeg ik de keus tussen een vervangende HD of de prijs van de vervangende HD gecrediteerd te krijgen.
Ik heb gekozen voor een vervangende HD. Deze was helaas niet op voorraad, maar twee dagen later wel. Die is dezelfde dag nog naar mij verstuurd en een dag later ontvangen.
Omdat ik een tweede HD in mijn kast wilde hangen maar ik geen ophangsysteem meer had voor een HD in een CoolerMaster Centurion en ik het systeem dat ik gebruikte (brackets) ook niet meer kon vinden op de site van Azerty of CoolerMaster heb ik ze gevraagd naar een vervangend product. Ze hebben toen aangegeven even uit te moeten zoeken wat het vervangede product was. Een dag later kreeg ik een telefoontje dat ze er nog mee bezig waren, maar dat ik vrijdag bericht zou moeten krijgen.
Helaas had ik vrijdag niks gehoord, dus zelf even een mailtje achteraan gestuurd. Toen bleek dat ze mij de brackets vollig kostenloos maandag al opgstuurd.
Vervolgens vroeg ik of ik er ook nog een SATA kabel bij kon bestellen en deze in hetzelfde pakket mee kn laten sturen, echter was het pakketje al weg. Azerty heeft toen de bezorgkosten voor de SATA kabel laten vallen.
Al met al een erg goede service.
De webshop straalt professionaliteit uit. Het is goed geordend en overzichtelijk. Ik kom mijn producten makkelijk vinden en er stond alle informatie bij die ik wilde hebben. Ook de actuele levertijd is goed op orde. Ben zeer tevreden!
-----
Ze attenderen je er netjes op hoe je alles kan retouren etc. Door middel van een mail. Ook vragen ze of jij je mening wilt geven om 1 van de website's. Zoals Tweakers. Dit vind ik wel erg slim van ze.
Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Misschien in de toekomst dat ik meer producten gaat bestellen bij de webshop. Als de prijzen gunstig zijn tenminste.
Mijn producten waren op voorraad. Dus ik had ze de volgende dag al binnen, De webshop houd je goed op te hoogte van je bestelling.
Het enigste min puntje is als je een verzend wijze moet kiezen kun je kiezen uit:
Verzenden in NL met Track en Trace
of
Verzenden in NL
Ik had eerst de laatste gedaan maar dat is onverzekerd verzenden. Dat wist ik niet want het stond er niet bij. Dus misschien even er bij plakken, zal wel handig zijn.
Altijd als ik wat bij Azerty bestel ben ik zeer tevreden over de prijs, het product en de bereikbaarheid als ik vragen heb.Soms moet je een paar dagen wachten maar daar staat tegenover dat ze echt een heleboel producten aanbieden.
Laatst bestelde ik iets dat wat duurder was dan bij andere shops maar het tweede product wat ik ook nodig had was een stuk goedkoper dan bij andere shops. En toen ik ging afrekenen zag ik dat ik nog een paar euro aan Azerties had staan, waardoor het nog goedkoper werd. Ik hoor van een collega ook altijd goede berichten over Azerty en nu ik vandaag weer heel tevreden ben met de producten die ik bij hun gekocht heb vind ik dat ze Kudos verdient hebben, dus bij deze.
Goed verpakt kan niks mee gebeuren.
Bestellingen zijn eenvoudig online te plaatsen en de website en shop zien er degelijk uit. De status van een bestelling is gemakkelijk te controleren en je krijgt netjes een factuur en pakbon al download aangeboden.
De bestelling is op tijd aangekomen, niet de volgende dag, maar dat krijg je als je om 23:00 een bestelling plaatst. T&T code heb ik niet ontvangen, maakt ook niet uit met een bezorgtijd van 1/2 dag(en).
De bestelling is netjes in meerdere doosjes verpakt en kras/deukvrij aangeleverd.
De website van Azerty is zeer overzichtelijk. Producten kunnen op verscheidene manieren gesorteerd en getoond worden, een methode die redelijk overeenkomt met de mogelijkheden van de T.net Pricewatch. Er wordt duidelijk vermeld of een product op voorraad is en zo niet, wat de verwachtte levertijd is. Qua prijs zitten ze naar mijn ervaring meestal wel bij de goedkopere winkels.
Na een bestelling gedaan te hebben krijg je netjes orderbevestiging en een verzendbevestiging (wanneer de bestelling is verzonden). Men kan er voor kiezen om de bestelling op de halen, via de post te verzenden met Track&Trace nummer en om via rembours te laten verzenden. Om te betalen kun je kiezen uit overboeking of iDeal. Ook is het mogelijk om de bestelling af te halen bij Azerty.
-----
Nadat je een order hebt geplaatst krijg je order-overzicht op de site duidelijk te zien wat het ordernummer is, op welke datum de bestelling is geplaatst, wat de status is van de bestelling en via een link kun je de details bekijken (van wat er besteld is). Ook worden de factuur en het garantiebewijs hier aangeboden in .pdf formaat.
Mijn bestelling deed ik vlak voor 14:00 uur en de belofte die werd gemaakt (voor 14:00 besteld, volgende dag in huis) bij op voorraad zijnde producten werd waargemaakt. Het gebruik van Track&Trace was niet nodig door deze snelle levering. Echter kan ik me inbeelden dat voor iemand uit België (waar ook naar wordt verstuurd) hier wel baat bij zou hebben. De correcte producten van de bestelling werden onbeschadigd afgeleverd.
De site heeft veel producten maar weinig in stock. Veel moet bij de leverancier gehaald worden maar het is redelijk.
Als zelfstandige begrijp ik dit en ik koop liever mijn onderdelen snel via een webshop want mijn grootleveranciers leveren geen kleine hoeveelheden computeronderdelen.
---
Het antwoord was redelijk snel maar door die miscommunicatie vind ik het toch slecht. Het leek alsof ik telkens met iemand anders aan het praten was. Dus ik was niet snel verholpen en ik het was onduidelijk heen en weer gemail.
In plaats van mijn muis in backorder te zetten kreeg ik die niet gratis opgestuurd. Ik moest maar wachten.
Ik heb alleen maar onderdelen besteld waar 2-3 dagen wachttijd op was. Na een dikke week kreeg ik de melding dat er een probleem was met een onderdeel en de vraag of ik wou wachten.
ik had eerder al aangegeven van ik heb dat onderdeel zeer vlug nodig dus zei ik laat die muis zitten daar spreken we later over.
Toen vroeg ik of ik mijn geld terugkreeg en toen kreeg ik het antwoord dat ik niets kreeg. Na een beetje mailen kreeg ik de boodschap dat de game muis er toch bijzat.... Dus opwinding voor niets.
Ik hou er van om veel contact te hebben tijdens een bestelling maar ook snel contact via de mail, dit is bij Azerty allemaal dik in orde.
Ik gaf aan in de bestelling dat ik zelf voor een videokaart zou regelen maar weinig ervaring had met het assembleren, ik kreeg hier als reactie dat het geen probleem was om de kaart op te sturen of mee te nemen en dat het alsnog ingebouwd ging worden.
Dat de kaart van een andere winkel kwam was helemaal geen probleem. Helaas kwam de kaart niet op tijd binnen om mee te nemen. Maar de pci stekkers waren al gemonteerd in de kast zodat ik het zelf kon aansluiten. Het lijkt misschien makkelijk maar het gaf toch een overtuigend gevoel dat ik daar in ieder geval niet de fout in kon gaan.
Ik ben vriendelijk ontvangen en het was geen probleem om nog een muismatje te bestellen. Zo Hollands als we zijn vroegen we als grap nog voor korting en wat blijkt we kregen de muismat gratis!
Alles was ook netjes verpakt.
Aftersales
Ik kreeg toen ik thuis was gelijk een telefoontje of ik wou meedoen aan een tevredenheid enquête.
2 dagen later kreeg ik een mail over eventuele klachten die ik misschien had en hoe ik artikelen kon terug sturen.
Ook stond erin wat ik kan doen om mijn ervaringen te delen, tweakers.net en hardware.info waren hier als voorbeeld genomen.
Op de website kun je eenvoudig allerlei producten vinden. Het is overzichtelijk en makkelijk bedienbaar.
---
Tijden de wachttijd heb ik contact opgenomen met Azerty, deze hebben mijn klacht in behandeling genomen en enkel gemeld dat het niet mogelijk was om het product op tijd te leveren. Hierbij werd geen excuus gegeven of compromis besloten. Over het algemeen ben ik wel redelijk tevreden over Azerty maar zo ga je niet met klanten om.
Op de site werd aangegeven dat het product binnen 2-3 dagen geleverd zou worden. Dit was de hoofdreden waarvoor ik koos voor Azerty. Helaas kon Azerty zich daar niet aan houden en kon het onderdeel pas op de 6de dag leveren.
Site: Net als mijn voortgaande reviews vermeld ik dat ik de site erg overzichtelijk vind. Al zijn er momenteel nog een aantal foutjes aanwezig (2011 waar 2012 hoort bijv). Maar deze zijn verder niet storend.
Bestelling:
Ik was al langere tijd op zoek naar een nieuwe laptop voor school. Hierbij kwam ik uiteindelijk uit bij de Asus N53SV-S1766V. Na nog een beetje verder gezocht te hebben kwam ik er op uit dat ik voor een tientje meer wat extra performance had in de vorm van een Asus N53SV-S1827V.
Zodra ik deze keuze heb kunnen maken ben ik gaan kijken of mijn favo webshop (Azerty dus) hem had. Deze had hem ook verkrijgbaar, voor 825 euro om precies te zijn.
Enkele dagen later toen ik hem ook echt wou bestellen kwam ik er achter dat hij bij Azerty (En een paar andere webshops) plots flink gestegen was in prijs! Na een korte mailsessie met een van de medewerkers kreeg ik de laptop eenmalig aangeboden voor de oude prijs. Dit aanbod heb ik dan ook direct aangenomen, en zodoende heb ik de laptop besteld.
De laptop liet iets langer op zich wachten dan de site vermelde, maar dit was voor mij niet heel problematisch. Het wachten lag niet bij Azerty maar bij de Leverancier. De dag nadat hij verzonden was heeft mijn moeder hem zo rond 10u 's ochtends in een nette omdoos ontvangen.
Aftersales
Semi-aftersale: Aangezien ik de laptop aangeboden kreeg voor de oude prijs, maar ik met iDeal vooruit betaald had. Heb ik in de eerste plaats 906 euro betaald. Echter zou ik het restbedrag (81) netjes teruggestort krijgen op mijn rekening. Echt een topservice zoals altijd!
Overzichtelijke site, duidelijke correspondentie bij bestelling. Weinig extra informatie aanwezig en filters zijn vaak incompleet.
Binnen de tijd die ze hadden aangegeven was alles binnen.
Aftersales
Na een bestelling van meer dan 2500 euro kwam ik erachter dat twee van de videokaarten te warm werden en heb waterkoeling besteld. Het bleek dat er geen goede blokken waren voor deze kaarten en heb dus netjes nieuwe kaarten besteld en deze terug gebracht.
Alles was netjes in verpakt in originele verpakking, maar ze wilden het niet terugnemen door "stof", de kaarten hebben bij elkaar nog geen 8 uur gedraaid en ik zie zelf met een groot licht en loep geen stof.
Maar je zou denken dat zelfs in dit geval, zeker nadat ik zoveel geld daar heb uitgegeven, dat ze zelf wel de kaart schoon konden maken.
Dit is zeker onprofessioneel gezien het feit dat het terug ging onder de Wet voor Kopen van Afstand, als ik online kleding bestel en erachter kom dat ze niet passen, worden de kleding niet geweigerd omdat ze gebruikt zijn.
Ik bestel al een tijdje producten bij Azerty, naar tevredenheid en dit is de eerste keer dat ik iets na testen heb moeten terugbrengen. Ik denk dat ik niet langer naar hun toe ga, of mensen zal doorverwijzen. Zo'n slechte aftersales ervaring is belachelijk en een slechte manier om zo om te gaan met vaste klanten die (met enige regelmaat) grote orders maken.
----
Na deze review is er contact met mij opgenomen door Azerty om de situatie te beoordelen. Dit heeft geleid tot het alsnog omruilen van de twee videokaarten. Ik moet hierdoor mijn review en mening aanpassen. De mensen van Azerty waren snel in het oplossen en ik ben zeer tevreden hoe het is gelopen. Als meer web-winkels op dit niveau zouden reageren op feedback zou de markt stukken beter zijn. Met andere woorden, Azerty geeft duidelijk om de feedback van klanten en werken actief om problemen te verhelpen. Mijn conclusie nu is dan ook dat ik enkel kan aanmoedigen door en klant te blijven en anderen aan te raden ook hier te bestellen. Azerty verdient een pluim met deze oplossing.
Dit is mijn tweede review voor Azerty. Nu ook ervaring met RMA die zeer goed afgehandeld is. Zeer snelle respons op vragen via telefoon en mail.
11-01-2012 om16:50 SSD besteld. 13-01-2012 al in huis. Zoals al mijn bestellingen bij Azerty is alles goed en netjes verpakt en snel geleverd. Tevens kun je makkelijk de status van je bestelling volgen. Bij Azerty en via Track&trace als het eenmaal verzonden is.
Aftersales
Voor de tweede keer binnen een jaar was mijn Vertex 2 defect. In overleg met Azerty krijg ik nu met bijbetaling van ¤17,37 een Crucial M4 Sata-600. Heb de Vertex 2 op 12-01 verzonden, kreeg 13-01 een mail dat ze deze ontvangen hadden en een uur later (na betaling) dat mijn Crucial M4 onderweg is. Hulde.
Website in orde, contact over bestelling ook. Wel vaak blijkt een artikel, wat volgens de website op voorraad is, toch niet uit te leveren. Ook zijn de levertijden vaak veel langer dan aangegeven.
Produkt afgehaald. Het ging om twee reepjes Hynix geheugen. Die bleken verpakt te zijn in een Kingston doosje, waarvan de verzegeling dus was verbroken. Volgens de verkoopster zou het geheugen even getest zijn?? Ik weigerde die bestelling en vroeg om een ander vergelijkbaar artikel wat volgens de website op voorraad was. Na bestelling kon ik dat artikel niet meenemen, omdat het 'elders' lag. Erg vreemd. Dus toch maar het Hynix geheugen genomen, anders ver voor niets gereden. Het is niet de eerste keer dat een artikel in een geopende verpakking wordt geleverd. Meerdere malen ook defecte artikelen ontvangen. Dit is echt de laatste keer, dat ik daar iets koop. Veel gerommel achter de schermen.
Aftersales
RMA verloopt doorgaans goed. Defect artikel wordt meestal op verzoek gecrediteerd. Wat tegenvalt, is dat er weinig initiatief wordt getoond om een vervangend artikel te regelen. Er wordt eigenlijk niets aangeboden. Alleen geld terug, maar dan is de klant natuurlijk nog niet geholpen. Ook adviezen vallen tegen. de benodigde kennis is matig.
Ik heb bij Azerty twee Dell-monitors besteld omdat ze direct leverbaar waren. Omdat ik makkelijk gebruik wilde kunnen maken van de Wet Koop op Afstand om zo geen pixelgarantie te hoeven kopen heb ik twee aparte bestellingen gemaakt. Toen ik de tweede bestelling plaatste gaf de site heel netjes een melding dat ik net zo'n zelfde bestelling gemaakt had en of ik wel zeker wist dat ik dit wilde, erg netjes! Op maandagochtend kreeg ik een verzendbevestiging per e-mail en dinsdagmiddag had ik mijn twee monitors thuis staan.
Wat betreft de verzending verdient Azerty maar ten dele credits in dit geval omdat de schermen gewoon in de dozen van Dell zelf verstuurd werden, maar daar zijn deze dozen dan ook op gemaakt. Er zat wel wat extra plakband omheen bovenop die van Dell zelf. Niks op aan te merken wat mij betreft.
De website is een van de beste die er is. Zeer overzichtelijk, de online winkelwagen kan worden bewaard voor gebruik op een later tijdstip. Bij versturing van e-mails wordt daar zeer snel op gereageerd. Daardoor het bellen van de dure 0900 nummer niet nodig gehad. Uiteindelijk voor Azerty gekozen vanwege de prijs, klantvriendelijke bediening door personeel en goede website.
Na bestelling duurde het versturen toch langer dan verwacht. Het systeem gaf aan 2 a 3 werkdagen, maar doordat 1 product toch langere tijd niet op voorraad bleek, heb ik bijna 2 weken op mijn bestelling moeten wachten. Helaas pas een aantal dagen na bestelling ingelicht door Azerty. Verzending door PostNL ging wel goed.