Hoofdcategorieën

E-mailadres verkoop@azerty.nl
Telefoonnummer 0900-AZERTY1 (0900-2937891)
KVK 05076129
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, iDeal, Op rekening, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Contante betaling bij afhalen € 0,-
Op rekening € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 16689 prijzen, 52624 unsortedprijzen
Prijsindex 97,5 (2,5% onder gemiddeld)
97,5 (2,5% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Azerty

Azerty is opgericht op 1 oktober 2004. De website van Azerty is vooral gericht op Nederland en België met één belangrijke missie: Azerty wil bijdragen aan het particuliere en zakelijk gebruik van computers door op te treden als kwalitatief, goed geprijsde leverancier.

Om u er van te verzekeren dat we in de toekomst onze goede prijs/ kwaliteit verhouding blijven hanteren, heeft Azerty een eigen missie, visie, waarden, strategie en bedrijfsformule ontwikkeld. Meer hierover kunt u hier lezen.

Contactgegevens

Inkoop - Voor vragen over de leverbaarheid van een product
levertijd@azerty.nl

Administratie - Voor vragen over facturen en betalingen
administratie@azerty.nl

RMA - Voor vragen over een defect of verkeerd geleverd artikel
rma@azerty.nl

Telefonisch zijn alle afdelingen bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag 13.30 uur - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 uur - 12.30 uur / 13.30 uur - 17.00 uur

Balie - Voor het afhalen van uw order
Kotterstraat 14
8102 HZ Raalte
balie@azerty.nl
0900-AZERTY1 (0900-2937891)

Onze afhaalbalie is zes dagen per week geopend op:
Maandag 13.30 uur - 16.30 uur

101 Aftersales 4 4 4

«  1  2  3  4  ...  13  14  »Resultaten 1 t/m 20 van 269
Gepost door field33P, zaterdag 21 november 2009 15:06
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Site is goed en overzichtelijk. Switch die ik wilde aanschaffen had ik trouwens via Tweakers.net pricewatch gevonden.

Toen ik besteld had stond er bij het product dat hij in 2-5 dagen bij Azerty geleverd zou worden. Heel netjes, toen hij werd verzonden kreeg ik een mailtje met een track&trace nummer van TNT en hij werd in een nette doos, met bubbles afgeleverd.

Aftersales

gelukkig geen ervaring mee... M'n switch was niet DOA, dus dat is goed.

Gepost door whepper, vrijdag 20 november 2009 17:21
Algemeen: 1 Verzending: Aftersales:

Ik had een ASRock NetTop ION 330HT barebone besteld bij Azerty. Vandaag vanuit Nieuwegein naar Raalte gereden om deze af te halen, maar daar blijkt een 330PRO klaar te staan (wat ook met grote letters op de doos staat). Enige kwaliteitscontrole op moment dat de order wordt verzameld vind dus ook niet plaats. De HT blijkt inmiddels niet meer op voorraad (ze gaven aan er 5 gehad te hebben). Ze boden wel aan de HT opnieuw te bestellen en deze gratis per post te versturen, maar ik heb inmidels mijn vertrouwen verloren en vind de gang van zaken erg slordig en voor mij een lange rit voor niets.

Gepost door Puch-Maxi, donderdag 19 november 2009 19:27
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales:

Onlangs weer een bestelling geplaatst bij Azerty, een compleet systeem in onderdelen met bijbehorende randapparatuur.

Het viel mij op dat ze de geschatte levertijden hebben aangepast van 2-3 naar 2-5 dagen. Maar in dit geval was alles binnen 3 werkdagen op voorraad. Erg netjes als je het mij vraagt.

Ik heb pixelgarantie erbij besteld voor de TFT monitor, als presentje kreeg ik een schoonmaak gadget voor de monitor toch leuk!

Ditmaal geen gebruik van gemaakt, de bestelling is afgehaald.

Aftersales

Nog geen ervaring mee, het systeem wordt momenteel getest. Hopelijk hoef ik geen gebruik te maken van de aftersales.

-Edit- (21-11-2009)
Nu blijkt toch dat de monitor niet naar behoren werkt. (meerdere verticale banen in het beeld) RMA is aangemeld, even afwachten hoe het afloopt.

Gepost door AtleX, donderdag 19 november 2009 19:08
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales:

Website is behoorlijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, op het gedeelte waarvoor je moet inloggen na. De navigatie is daar knap beroerd en niet alles staat even logisch. De voorraadindicatie geeft alleen aan wanneer Azerty het artikel van de leverancier ontvangt en niet wanneer de klant het in huis kan hebben.

Het is niet mogelijk om bij het afleveradres een bedrijfsnaam op te geven. Aangezien dat voor mij wel noodzakelijk was heb ik een mailtje gestuurd na het plaatsen van de bestelling of ze dat nog wel toe konden voegen. In plaats van het verzendadres hebben ze m'n factuuradres zitten verbouwen en daar vervolgens het pakket naartoe gestuurd.

Bij ontvangst bleek het niet erg goed verpakt. Het zat in een slappe doos van 1 of ander Nivea-product met een paar van die luchtzakjes erbij. Dat was bij lange na niet voldoende om de artikelen op z'n plek te houden dus die zakjes hadden er net zo goed niet in kunnen zitten.

Gepost door mschol, donderdag 19 november 2009 11:47
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Duidelijke overzichtelijke site. Er wordt netjes een order bevestiging verstuurd en betalen gaat erg makkelijk via Ideal (Creditcard, overboeking, rembours of Pin bij afhalen zijn ook beschikbaar)

De levertijden zijn niet altijd op orde: De site gaf bij alle onderdelen maximaal een levertijd van 2-3 dagen en het zou op voorraad zijn bij de leverancier.
Echter was het product nog niet binnen na 5 dagen (13-11) en heb ik een email verstuurd met de vraag waarom het er nog niet was en of het eventueel mogelijk was een ander product te nemen zodat het alsnog geleverd kon worden.

Hier werd snel op gereageerd (binnen ongeveer 4 uur)
Het bleek dat de leverancier geen voorraad (meer) had en dat er pas
20-11 mogelijk weer voorraad zou komen.
Het wisselen van het product was geen probleem en er werden netjes alternatieven geboden door de helpdesk.
Hier heb ik uiteindelijk vanaf gezien om dat het alsnog niet geleverd kon worden in het weekend i.v.m. levertijd van de spullen.
Uiteindelijk werd op 17-11 gemaild dat de producten verzonden zouden worden en op de 18de kwam de TNT pakketservice 1 grote doos afleveren..

ik heb hier een "Goed" vermeld omdat ik het jammer vindt dat de levertijden niet helemaal klopte.
Maar voor de service en de rest zou ik zo een "Zeer goed" invullen.
Status updates via mail als een product de gestelde levertijd niet haalt zou mooi zijn maar omdat je op de site de status van de order na kan kijken is het niet perse nodig

De spullen waren verpakt in een doos van een HP pavillion PC en de loze ruimtes waren opgevuld met van die luchtzakken. Niks op aan te merken verder

Geen ervaring mee

Gepost door Kensei, donderdag 19 november 2009 10:04
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales:

Vorgie week een Fractal Design Define R2 kast besteld. Deze had ik eerst bij Zercom besteld, maar diens levertijd werd alleen maar langer en langer.
De order had ik de 12e geplaatst bij Azerty rond 19:15u. De verwachtte levertijd was 2-5 dagen.
De 17e kreeg ik reeds een mail dat ik de kast kon ophalen in Raalte.
Gisteren daarheen gereden en de kast opgehaald.

Wat viel me op aan Azerty?
Ze zitten aan de rand van een bedrijventerrein en als je vanuit de richting Deventer komt is het soms best lastig richting Azerty te rijden (landweggetjes). Daar kan Azerty uiteraard niks aan doen, maar...ik zou zelf volgende keer toch later afleveren ipv ophalen.

Voorts was het gisteren koopavond, dus zijn ze open tot 20:00u. Ik was er om 19:30u en er was maar 1 persoon die de mensen hielp. Vanwege een akkefietje bij een andere klant heb ik 30min moeten wachten voordat ik aan de beurt was (was nog 1 iemand voor me). Ondertussen werd het drukker en drukker...ik denk dat Azerty dus meer mensen moet inzetten bij de bali op die woensdagavond.

Voorts viel me op, en dat is niet gerelateerd aan mijn eigen bestelling, maar het geeft wel iets aan over de shop, dat Azerty een beetje 'stug' overkomt. Mensen die vragen hadden over de juiste versie van een bestelde SSD, moesten eerst betalen, dan pas mochten ze het pakketje open maken en als het niet goed was, moesten ze ter plekke een RMA indienen.
Ik vond dat zelf niet zo'n prettig iets om te horen...je verwacht meer service van een shop (oftewel..zelf het pakketje open maken ipv de klant eerst laten betalen).

Kortom: Azerty krijgt een goed predicaat van mij, bestelling was nl vlot geleverd en communicatie ging ook prima.
Minpuntjes zijn toch de bereikbaarheid plus wat ik meekreeg inzake een stukje service naar klanten, en...te weinig personeel op een koopavond.

Gepost door withead, dinsdag 17 november 2009 21:15
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Het is niet de eerste keer dat ik iets bij Azerty bestel.
Mijn ervaringen over het afgelopen jaren zijn uitstekend.
Website is overzichtelijk, er wordt vlot gereageerd op mail en de prijzen zijn ook vaak erg concurrerend. Daarnaast zijn de verzendkosten niet erg hoog.

Binnen de gestelde levertijd. Bestelling is goed verpakt en er wordt gebruik gemaakt van track en trace.

Gepost door borft, maandag 16 november 2009 21:32
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

De site is overzichtelijk, je kunt makkelijk vinden wat je zoekt en er is een goeie voorraadindicatie. Azerty hanteert scherpe prijzen, wat natuurlijk altijd mooi is.

Ik had een compleet systeem in onderdelen besteld en nog wat extra spul voor upgrades. Alles werd in een week geleverd, en netjes en goed verpakt afgeleverd. Ondertussen word je goed op de hoogte gehouden via de mail, of je kunt via de website zien wat de status van je bestelling is (je kunt per onderdeel zien of het al binnen is).
Ik heb er al meerdere malen besteld, en tot nu toe alleen goeie ervaringen.

Wel grappig om op te merken, omdat ik een I5 systeem had besteld wat als socket een LGA gebruikt, kreeg ik van Azerty een email met de vraag of ik wel zeker wist of ik het helemaal zelf wilde assembleren, aangezien dat docket nogal kwatsbaar was, erg attend, maar uiteraard heb ik het gewoon zelf in elkaar gezet

Alles is degelijk verpakt, doos werd netjes verpakt afgeleverd op het adres. Via de website van de "Shipper" kun je je bestelling tracken. erg handig dus.

Aftersales

helaas had ik pech met een paar onderdelen, een laptop harddisk en 2 reepjes geheugen gaven na testen fouten (waarschijnlijk productiefouten, maar daar kan Azerty ook niets aan doen). Ik heb via de site rma aangevraagd, en de producten opgestuurd. Binnen een week zijn vervangende producten opgestuurd door Azerty. Goed geregeld dus.

Geen gezeik dat je zelf naar de fabrikant moet stappen zoals sommige bedrijven wel eens roepen. Ook hier dus goeie ervaringen met Azerty.

Gepost door Sandern, donderdag 12 november 2009 09:55
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Vorige week donderdagavond een voeding en grafische kaart besteld ( voor een oude pc waarin de voeding een piepend geluid maakte en de gpu kapot was ).

De website is overzichtlijk genoeg en je kunt makkelijk de status van je bestelling terugvinden onder je account.

Dinsdag avond binnen gekregen, nadat de post al in middag langs de deur was geweest, en gelijk erin gezet (een seasonic 330 watt + radeon 4350 ). Werkt prima.

De levertijd van de producten was 2-3 dagen. Aangezien ik het donderdagvond had besteld en dinsdagavond binnenhad en er een weekend tussen zat lijkt me dat normaal. Via track&trace kon ik de bestelling volgen.

De onderdelen zaten goed verpakt met luchtkussentjes in een Nivea shampoo doos en was verder niets op aan te merken ( behalve dat de doos niet overeenkwam met de inhoud ).

Gepost door speed60, donderdag 12 november 2009 09:20
Algemeen: 3 Verzending: Aftersales:

Het moederbord Asus Striker II Extreme stond (staat?) met een veel te lage prijs op Tweakers, daarom een poging gedaan deze voor ca. 30 euro te bestellen.
Helaas kreeg ik een mailtje: "Dit product had helaas een verkeerde prijskoppeling, en stond dus voor een te lage prijs op de website. Graag vernemen we van u of u
- het moederbord wilt ontvangen voor de juiste prijs van ¤ 236,91, of
- wilt overstappen naar een ander product waar een eventuele meerprijs voor uw rekening komt, of
- de order wilt annuleren"

Verkeerde prijskoppelingen komen helaas veel vaker voor bij Azerty, waarbij dit geval toevallig erg opvallend bleek. Dit verklaart dus de pieken en dalen in de prijsgrafieken.

Natuurlijk de order geannuleerd.

Daar ik nog niets werkelijk heb gekocht (in de nabije toekomst wel van plan) op dit moment een waardeoordeel "voldoende".

Gepost door mogwai82, donderdag 12 november 2009 00:24
Algemeen: 2 Verzending: Aftersales:

Zondagavond 25 oktober een voedinkje en een Lian-Li kast besteld. Deze order wordt natuurlijk pas verwerkt vanaf maandag de 26ste. De Lian-Li zou een levertijd hebben van 2/3 dagen. Ik verwacht dan vanaf donderdag 29-okt spullen.

Na ook vrijdag de 30ste (dag 4) niks te hebben ontvangen stuur ik een email. Netjes de maandag erop (2 nov) een email dat de kast helaas een levertijd heeft gekregen van 14 werkdagen. AAAAAHHH! Gelijk voor de zekerheid nog even gevraagd of ik die 14 werkdagen wel mag tellen vanaf de maandag 26-okt.
Pas dinsdag een email dat dat mag. Als ik dinsdag de 27ste tel als een levertijd van 1 dag, kom ik uit op aanstaande vrijdag de 13de.

Aangezien de kast op donderdag 12-nov nog steeds op "wachten" stond vreesde ik voor het ergste. Bij navraag kwam de aap weer uit de mouw; ze verwachtten de kast nu 23 november binnen. Een levertijd van 22 werkdagen!

Edit: Maandag 16-nov mijn order toch maar geannuleerd.
Het geld dezelfde dag nog op mijn rekening mogen ontvangen.
Gebruik nu een oud tafeltje; mobo en voeding erop, harddisken in Zalman ZM-2HC1 coolers in elastieken eronder. Geen resonantie meer; heerlijk.

GEACHTE MODERATOR,
Het bijhouden van deze review heeft voor mij een zeker therapeutische waarde gehad.

Niet meer van toepassing, ik heb de order geannuleerd.

Gepost door Dadona, woensdag 11 november 2009 00:54
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales:

De website is op zich overzichtelijk, mits je je beperkt tot het productendeel. Ga je naar 'Over Azerty' of 'Acties' dan is het toch een zooitje. De website bezit een functie om zelf (!) artikelen toe te voegen aan een nog openstaande order. Bij menig webshop moet je hiervoor met de winkel bellen.
En daar is meteen het grote nadeel. Ze ontmoedigen telefonisch contact op twee manieren: er staat op meerdere plaatsen een tekstje dat je beter kunt mailen dan bellen en daarnaast vragen ze er geld voor (35ct. per minuut). Emailtje sturen dus. Moet je alleen nog even een keuze maken uit één van de negen (!) emailadressen (8 op de website en over de email kreeg ik, mbt creditering, nog een ander emailadres). Alleen helaas maken ze hun claim 'binnen 24 uur' geen reactie niet waar:

• Eerste mail: na 5 dagen nog geen reactie
  • Eerste herinneringsmail: na 1 dag nog geen reactie
  • Vervolgens maar een mail naar de bedrijfsleider gestuurd (nog nooit gezien dat een website een openbaar emailadres heeft als een afdeling niet tijdig reageert). Vervolgens kreeg ik iets meer dan 24 uur later een reactie op mijn eerste herinneringsmail.
  • Reactie op ontvangen mail: na 2 dagen nog geen reactie
Ondertussen startte ook doodleuk een parallel proces vanaf de balie. Naar alle waarschijnlijkheid omdat ze doorkregen dat de order wel erg lang in het systeem stond (zie ook verzending). Totaal geen onderlinge communicatie, loketjes bij het leven.

Genoeg daarover. Voor de rest is het prima. Je krijgt netjes updates van de status, prijzen zijn goed (ze zitten vaak bij de top als het gaat om de laagste prijzen). Betaling met bankoverschrijving gaat prima, ook daarbij netjes een update. Enige jammere is dat ideal geld kost (daarom ook de ervaring met bankoverschrijving).

Ik kreeg een tijdje geleden het verzoek om een vragenlijst in te vullen. En ik hoop dat ze mijn slotopmerking ter harte nemen. Ik wil zaken doen met een betrouwbare winkel. Ik vind het geen punt als ik drie maanden moet wachten, zolang ik daar dan ook echt op aan kan. Helaas gaat dat in het geval van Azerty duidelijk NIET op.
De hele ellende met mailverkeer, parallele communicatie kwam door een product dat zo goed als niet leverbaar is. (Ik heb uiteindelijk de bestelling van dat specifieke product laten vallen.) Volgens de website zou het 14 dagen duren. Goed, kan vast iets meer zijn. Maar na een kleine drie weken heb ik zelf (!) toch eens een mail gestuurd. (Waar ik dus geen reactie op kreeg.) Persoonlijk vind ik het al opmerkelijk dat er geen automatisch systeem is dat proactief tewerk gaat. Als een product na 14 dagen nog niet tevoorschijn komt dan krijgt iemand een alert. Diegene moet dan navraag doen bij de leverancier en actie ondernemen. Uiteindelijk lag de actie (meerdere keren) bij mij en kreeg ik pas een maand na bestellen een wazige mail dat het product op vrijdag of maandag binnen zou komen. En twee dagen later doodleuk de mail dat het product moeilijk leverbaar is. Het was de druppel.
Maar helaas was dit product niet het enige product dat lang duurde. Ook een ander product (die niet op het kritieke pad zat) deed er langer over dan aangegeven. In plaats van 2-3 dagen duurde het 5 dagen. Opnieuw, geef dan 5 dagen aan!

Na annulering van één product, vrijdagochtend, kreeg ik binnen een uur (ik wist niet wat ik zag) een bevestiging en was de order ook meteen compleet. (Na een halve en een hele maand mag het ook wel.) Bij andere winkels gaat zo'n pakket dezelfde dag de deur nog uit. In dit geval zou ik, bij wijze van spreken, zo ongeveer verwachten dat het dezelfde minuut de deur nog uit zou gaan. Niets is minder waar. Het product ging op maandag (!) de deur uit.
Maar goed, op dinsdag was het product binnen. Gerecyclde stevige doos (vind ik persoonlijk niet erg), luchtkussentjes, .. dus het verzenden op zich is prima verlopen.
(Overigens dikke, dikke, dikke plus voor de TNT in mijn buurt. De man is een held. Hij heeft mij veel pakketen bezorgd (altijd dezelfde), grote, zware, .. Geen gezeur met briefjes, keurig netjes proberen, niet gelukt briefje of bij de buren. En in dit geval zelfs 's avonds nog een poging! )

Wat mij betreft is het dus simpel. Als ik veel geduld heb dan bestel ik nog eens bij Azerty. Voor (in ieder geval) tijd kritische zaken ga ik toch liever naar Informatique.

Gepost door NardK, woensdag 11 november 2009 00:27
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Zowel info op site als reacties op mail en telefoon zijn snel en volledig (vragen gesteld over intern geheugen / tekentableau's / HDD's etc).

Heb al regelmatig zaken bij Azerty gekocht en of het nu het geld retour storten na abuis (teveel) bestellen of het retour zenden via koop-op-afstand: e.e.a. wordt altijd correct geregeld.

Verzending gebeurt, indien aanwezig nog dezelfde dag en e.e.a. komt keurig verpakt aan.

Aftersales

Zowel hulp bij RMA (tekentableau) als andere after sales zijn erg goed.

Zelfs 1 keer gebeld voor een modulaire kabel van een (helaas niet bij Azerty bestelde) voeding waarvan de oorspronkelijke webwinkel aangaf dat deze niet los te krijgen waren: via Azerty de volgende dag binnen en notabene geen kosten gerekend, terwijl ik zelf heb aangegeven dat ik die kabel zelf heb gesloopt. Over service gesproken!!

Gepost door Blaze85, dinsdag 10 november 2009 14:13
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 5

Goede overzichtelijke site, erg net overzicht van het eigen account. Alleen wel jammer dat je 1 euro moet bijbetalen als je via iDeal wil betalen versus het gratis overschrijven.

Netjes verpakt, snel geleverd.

Aftersales

Insteekkaart besteld, maar paste helaas slecht in het PCI-e-slot ivm de locatie van de geheugensloten op het moederbord. Teruggestuurd onder de Wet Koop op Afstand, binnen 24 uur was het geld teruggestort.

Gepost door knokki, dinsdag 10 november 2009 13:48
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Bestelling geplaatst. Nota bene bij de opmerkingen de opmerking ##Linksys moet Annex B zijn en inclusief Linksys wireless-N USB-adapter(conform advertentie)## toegevoegd, hetgeen bevestigd werd. Geen USB-adapter ontvangen, ook geen vervangend product. Uiteindelijk recht gezet met levering (duurder en beter) vervangend product. Netjes!

Was zelfs nog in staat extra producten te laten meekomen, hetgeen verzendkosten scheelde. Hulde!

Aftersales

Probleem meer dan opgelost!

Gepost door kavermeer, zaterdag 7 november 2009 22:20
Algemeen: 1 Verzending: 4 Aftersales:

Ik heb verschillende onderdelen besteld voor het samenstellen van een PC, plus nog wat andere onderdelen. Na lang zoeken uiteindelijk bij Azerty besteld, omdat de totaalprijs dan het laagst uitkwam. Ik heb extra opgelet dat alles een maximale levertijd had van 2-3 dagen, omdat ik de spullen vrij snel nodig had.

Na 5 dagen radiostilte zelf maar gemailed of een onderdeel toch langer zou duren. Het antwoord van Azerty was dat er inderdaad een onderdeel bij zat dat niet op korte termijn te leveren was. Het excuus was dat ik 'een product met een verkeerde prijskoppeling' had besteld. Volgens de mail kan dit gebeuren 'omdat de prijzen automatisch worden aangepast aan de prijzen van de leveranciers'. Volgens mij is dat allemaal de verantwoordelijkheid van Azerty en niet van mij.

Ze suggereerden een alternatief onderdeel, dat wel direct leverbaar was. Gelukkig heb ik dat zelf nog even nagekeken, want dat bleek geen vervanger te zijn voor het oorspronkelijke product (240 piins DIMM is geen 200 pins SO-DIMM). Uiteindelijk zelf maar het goedkoopste alternatief gezocht en noodgedwongen bijbetaald, waardoor dat onderdeel 50% duurder werd!

Uiteindelijk had ik alles 12 dagen na bestelling in huis.

Mijn slechte beoordeling is gebaseerd op:
- De verkeerde indicatie van de levertijd.
- Het feit dat ik zelf moest informeren om te horen dat het nog wel een tijdje kon duren voordat alles in huis was.
- Het aanbieden van een verkeerd alternatief voor het niet snel leverbare product.
- Het feit dat door Azerty's verkeerde informatie ik 50% duurder uit ben voor dat product.

Dit gedoe met verkeerde levertijden is me al eerder overkomen bij Azerty. Gegeven dat ik, gezien de andere reviews, niet de enige ben, denk ik dat dit de laatste keer voor mij was bij Azerty.

De boel kwam in een grote HP doos binnen. Beetje fors voor wat erin zat, maar het was verder goed ingepakt.

Gepost door ___Joey___, zaterdag 7 november 2009 21:23
Algemeen: 1 Verzending: 2 Aftersales: 1

11 April een bestelling geplaatst van een laptop, netjes bevestiging van gekregen.

14 April krijg ik een auto-mail dat ze niet kunnen leveren, terwijl verschillende groothandels zeker nog gewoon voorraad hadden. Ook de fabrikant gaf aan dat het product nog gewoon volop leverbaar was via verschillende kanalen, ook kanalen die aan Azerty leveren.

15 April krijg ik wederom een mailtje (zonder onderwerp ditmaal), dat ze de laptop niet meer kunnen leveren, met de vraag wat te doen. Daarover was ik echter al met ze aan het mailen?!

Mijn verzoek was een alternatief te bieden, vergelijkbaar qua specs/prijs. Totaal geen reactie meer op gehad.

11 Mei krijg ik uit het niets een e-mail van ze, dat m'n laptop verstuurd is!!!?!
Bizar, bijna een maand niet communiceren en dan uit het niets gewoon de laptop versturen, ongelooflijk.

Uit het niets wordt een pakket verstuurd, terwijl het laatste dat ze me melden, dat ze het niet kunnen leveren.

Verpakking an sich was matig-ok, maar ik blijf het een vreemde gang van zaken vinden.

Aftersales

Ook hier helaas weer totaal falen vanuit Azerty.

Mijn laptop komt niet in aanmerking voor een Windows 7 upgrade, dus ik heb 18 oktober navraag gedaan wat het handigste/goedkoopste is voor mij.

Hierop nooit reactie ontvangen, 22 oktober dus nogmaals maar even navraag gedaan of ze op m'n mail in willen gaan, wat denk je? Wederom NIETS gehoord.

Als klant word je dus zowel voor als na een verkoop niet echt serieus genomen...

Gepost door MatthijsBrobbel, vrijdag 6 november 2009 14:05
Algemeen: 3 Verzending: 5 Aftersales:

Maandag avond 26 oktober een order geplaats met allemaal producten waarvan de levertijd 2-3 werkdagen was. Na 3 dagen een mailtje gestuurd met de vraag of ik de producten die week nog kon verwachten. Snelle reactie dat het waarschijnlijk maandag of dinsdag zou worden. Maandag niks, dinsdag niks. Gelukkig zag ik donderdag dat alle producten verzameld waren. En vandaag (vrijdag 6-11) geleverd. Dat zijn ipv 2-3 werkdagen, 9! werkdagen.
Je kunt met een gerust hart bij deze shop wat bestellen maar de verwachten levertijden en vooraden op de site moet je maar met een korreltje zout nemen

Vandaag alles binnengekregen in een stevige doos. Alles zat netjes opgestapeld met van die plastic luchtzakjes ertussen. Top!

n.v.t.

Gepost door Joostdz, donderdag 5 november 2009 18:58
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Heb voor het eerst iets bij Azerty besteld (28-10), een Samsung F3 1TB en een Logitech MX620 muis. Website is prima, als je maar weet wat je zoekt. Ze waren niet de allergoedkoopste in de Pricewatch, maar volgens de site waren beide producten wel op voorraad. Dus rond 11.30 besteld en betaald via iDeal. Het enige wat ik jammer vind (al zie je dat bij heel veel winkels) is de 1 Euro extra kosten voor iDeal. Ik vind het zelf een makkelijk systeem en het lijkt mij ook de voor winkel handiger, dus waarom niet iDeal gratis maken en de bankoverschrijvingen een euro duurder?!
Verder wel lof over de verzendkosten! Waren maar 6 euro en ook nog eens met Handtekening voor Ontvangst. Andere shops rekenen gerust 9 of 10 euro.
Verder ben ik keurig op de hoogte gehouden door bevestiging en bericht van verzending. En zelf heb ik mijn account in de gaten gehouden en daarop was keurig te zien: Wachten op verzamelen, order klaar voor verzenden, etc.
Producten waren dus inderdaad zoals de site aangaf op voorraad en de volgende dag (29-10) ontvangen. Prima dus.

Alles zat netjes verpakt in een onherkenbare doos, dit keer van Nivea zalfjes wat het risico op diefstal o.i.d. verkleint.
Producten zaten in originele verpakking en met voldoende vulmateriaal, van die luchtzakjes, om de ruige trip naar Brabant te overleven. Chauffeur van TNT was er echter pas na 5en, maar dat ligt meer aan het feit dat we hier blijkbaar aan het eind van de route zitten, en is dus ook niet Azerty's fout. Alles functioneert prima.

(Nog) Geen ervaring mee

Gepost door Cyw00d, maandag 2 november 2009 22:18
Algemeen: 2 Verzending: Aftersales:

Maandag 26 oktober een 4870x2 cooler besteld. Levertijd stond op 2 tot 3 werkdagen. Ik heb donderdag en vrijdag gebeld over de leverstatus aangezien mijn order bleef staan op 'Wachten op producten'. Tot de dag van vandaag stond deze nog altijd op Wachten op producten, dus vandaag weer gebeld, kreeg eerst een meneer aan de telefoon die mij netjes hielp door de afdeling inkoop te vragen naar de status. Hierna kreeg ik een mail van de afdeling inkoop dat ze verwachten dat het product woensdag bij hun op voorraad is, dit werd mij te gek. Als ik een product met status 2 tot 3 werkdagen bestel en het duurt 4 werkdagen of zelfs 5 dan vind ik het nog acceptabel maar anderhalve week vind ik toch wel te ver gaan.

Ik ben inmiddels benaderd door Azerty en ze hebben mij telefonisch de situatie uitgelegt. er is echter nog altijd geen oplossing gekomen of een alternatief etc. het was netter geweest als ze de klant op een bepaalde manier tegemoetkomen. Ik heb de beoordeling aangepast van zeer slecht naar slecht, simpelweg omat ze mij alsnogbenaderd heben.. de annulering is echter wel vlot verlopen, ik heb inmiddels het bericht gehad dat de betaling teruggestort wordt.

Geen verzending geweest. Order geannulleerd.

Order geannulleerd.

«  1  2  3  4  ...  13  14  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: