Hoofdcategorieën

E-mailadres verkoop@azerty.nl
Telefoonnummer 0900-AZERTY1 (0900-2937891)
KVK 05076129
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, iDeal, Op rekening, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Vooruitbetalen € 0,-
overige betaalkosten € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 17251 prijzen
Prijsindex 96,1 (3,9% onder gemiddeld)
96,1 (3,9% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Azerty Hardware

Azerty Hardware is opgericht op 1 oktober 2004. De website van Azerty is vooral gericht op Nederland en België met één belangrijke missie: Azerty wil bijdragen aan het particuliere en zakelijk gebruik van computers door op te treden als kwalitatief, goed geprijsde leverancier.

Om u er van te verzekeren dat we in de toekomst onze goede prijs/ kwaliteit verhouding blijven hanteren, heeft Azerty een eigen missie, visie, waarden, strategie en bedrijfsformule ontwikkeld. Meer hierover kunt u hier lezen.

Contactgegevens

Inkoop - Voor vragen over de leverbaarheid van een product
levertijd@azerty.nl

Administratie - Voor vragen over facturen en betalingen
administratie@azerty.nl

RMA - Voor vragen over een defect of verkeerd geleverd artikel
rma@azerty.nl

Telefonisch zijn alle afdelingen bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag 13.30 uur - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 uur - 12.30 uur / 13.30 uur - 17.00 uur

Balie - Voor het afhalen van uw order
Kotterstraat 14
8102 HZ Raalte
balie@azerty.nl
0900-AZERTY1 (0900-2937891)

Onze afhaalbalie is zes dagen per week geopend op:
Maandag 13.30 uur - 16.30 uur

236 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
112 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed

«  1  2  3  4  ...  13  14  »Resultaten 1 t/m 20 van 275
Gepost door Sjimbo86, donderdag 2 juli 2009 14:59
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

vorige week donderdag een hele waslijst aan onderdelen besteld die volgens de site binnen 3 dagen leverbaar moesten zijn. Op dinsdag werd ik toch wel nieuwsgierig hoe mijn order ervoor stond en ik zag tot mijn verbazing toen ik inlogte op de site dat alles klaar stond behalve mijn brander, die was er nog niet. Een mail gestuurd met de vraag wanneer de brander geleverd kon worden kreeg ik na 2 uur keurig een mailtje terug met de mededeling dat de brander pas na 14 dagen geleverd kon worden en of ik het wou cancellen of vervangen. In dat opzicht heeft Azerty het bijzonder netjes gedaan, ik anulleerde het product en de rest is dezelfde dag op de bus gegaan mijn kant op. Enig minpunt is wel dat ik er zelf achter moet komen dat de levertijd ipv 3 dagen 14 dagen word. Wellicht een verbeterpuntje voor Azerty omdat even te laten weten. Voor de rest ben ik zeer tevreden en hoop ik dat ik alles vandaag in de bus krijg.

alles kwam vandaag binnen, erg snel na verzending. er waren maar liefst 2 postbezorgers nodig om alle dozen bij mij naar binnen te krijgen. Het zag er allemaal heel solide verpakt uit, had alleen wel het idee dat de doos waar de Case in zat 2e hands was, maar goed het gaat tenslotte om de inhoud.

Aftersales

nadat ik een onderdeel van mijn bestelling had gecancelled heb ik een mail gekregen met refund. erg straks en snel!

Gepost door Omemanti, dinsdag 30 juni 2009 13:20
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Bestelling gedaan, alles zag er netjes uit en betaling en orderstatus waren duidelijk weergegeven.

Jammer alleen dat de Synology D209 niet op voorraad was, hier moest ik een weekend op wachten.
Maar voor deze prijs was het dat wel waard.

Vandaag alles binnen gehad,
Gister bericht gekregen dat het verzonden was en rond 12:00 had ik het binnen.

Alles was netjes ingepakt, de harddisk was ingewikkeld in bubbeltjesfolie.

allemaal zeer netjes in "asda curly chips doos"

(Nog) niet nodig gehad.

Gepost door LordofWhatever, maandag 29 juni 2009 18:47
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Ik heb vanaf eind 2005 tot begin 2009 zo nu en dan wat besteld bij Azerty, van een compleet systeem en toebehoren, tot een enkele harde schijf. Een volgende bestelling bij Azerty zal volgen als ik een ons weeg, waarom is hieronder te lezen.

De website was een paar jaar terug bovengemiddeld goed en overzichtelijk, ik vind persoonlijk dat de nieuwe stijl minder mooi en overzichtelijk is. Dit is waarschijnlijk te verklaren omdat het assortiment flink is toegenomen.
De informatie is doorgaans goed en compleet, inclusief linkje naar de leverancier. Ik heb echter een keer meegemaakt dat de info niet klopte (inclusief het achterliggende voorraadsysteem) waardoor ik iets anders kreeg dan ik had besteld (zie ook aftersales).

Verder is de orderstatus duidelijk, en wordt er achter de schermen aardig doorgewerkt. Een ander positief punt is de persoonlijke pagina met order history e.d.

Waarom is het oordeel dan toch slecht?
Dit heeft alles te maken met regels en klantvriendelijkheid, zie ook Aftersales.

De geadverteerde levertijden kloppen doorgaans aardig goed. De producten zitten bijna altijd goed verpakt in een andere ongemarkeerde doos. Een enkele keer bij een printer of een kast wordt het product in alleen de eigen doos verzonden, maar wel met aardig wat extra plastic eromheen. Het oordeel hier is dus goed.

Aftersales

Azerty mailt bij verzending een compleet garantiebewijs, erg handig, maar in de praktijk valt de "garantie" tegen. Ik heb drie ervaringen mbt tot aftersales. Ik zal ze chronologisch (en tevens van matig tot zeer slecht) behandelen.

In juni 2006 houdt mijn headset het voor gezien, na een half jaar te hebben gefunctioneerd. Ik stuur 'm op, en Azerty stuur een nieuwe terug die ze toevallig nog hadden liggen. Op zich prima, maar verzendkosten worden in principe niet vergoed. ik moest heen en terug lappen. 17 euro verzendkosten voor een headset van net 30 euro die het net een half jaar uithield.

Zoals eerder genoemd heb ik ooit een ander product gekregen dan ik besteld had. Ik heb het ding terug gestuurd, maar de juiste sturen was moeilijk. Ik kreeg het geld terug en moest maar opnieuw bestellen. De kosten van het terugsturen waren pas echt moeilijk, 6 hele euro's die ik pas na veel gezeur terug heb gezien. Excuses? Nee, wat is dat?

Het werd eind februari van dit jaar pas echt leuk. Eind 2006 had ik een systeem, in onderdelen, besteld bij Azerty. Het mobo heeft echter altijd kuren gehad. De eerste paar jaar had ik er nauwelijks last van, maar eind 2008 begon het toch wat lastig te worden. Ik heb alles gecheckt, en uiteindelijk met technici van Gigabyte tot de conclusie gekomen dat het mobo echt stuk was. RMA aangevraagd en opgestuurd. Ik had nog garantie, dus ik verwachtte een nieuwe te kunnen uitzoeken. Het liep anders. Ik kreeg een mailtje met de keuze om óf 1 tot 2 maanden te wachten op hun leverancier, óf 35 euro korting op een volgende aankoop, óf 35 euro cash. Het moederbord kostte 143 euro en 2 maanden zonder mobo was geen optie. Terug gemaild dat dit geen garantie is en verwezen naar de regelgeving. Ik kreeg bijna hetzelfde mailtje terug. Azerty staat blijkbaar boven een wet in formele zin.
Mobo laten opsturen naar Gigabyte, en ik krijg een nieuwe via Azerty weer terug. Wat blijkt? pinnetje in socket verbogen (s775), stuk dus. Ik verbaasd, Gigabyte verbaasd. Azerty gemaild en om uitleg en hulp gevraagd. Ik krijg letterlijk terug: "Aangezien moederbord nooit met een defecte socket (pinnetjes krom) geleverd worden kunnen wij geen garantie geven op dit probleem." Infantiele logica van heb ik jou daar. Maar als "service" willen ze het op mijn kosten wel doorschuiven naar Gigabyte. service... juist.
Gigabyte was echter wel tot handelen bereid en heeft mij van een derde mobo voorzien nadat ik ze het tweede had toegestuurd. Hulde voor Gigabyte, diepe schaamte voor Azerty.

Conclusie: Het bestellen en kopen bij Azerty gaat prima, maar de garantie is niet meer dan een illusie. Enige klantvriendelijkheid is heel, heel ver te zoeken. Wees gewaarschuwd, en ga ergens anders heen.

Gepost door endemion, maandag 29 juni 2009 17:46
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: slecht

{kon de besteldatum niet goed invullen, beetje slecht van tweakers geen rekening te houden met garantie zaken later dan 2 jaar na aankoop}

De site is wel ok. Al bevallen me de laatste nieuwe indelingen niet echt. Zag er voorheen altijd veel professioneler uit dan tegenwoordig. Nu is het nogal kinderachtig met allemaal kleurtjes enzo. Ook dat ze tig drop-down menu's hebben toegevoegd nu is minder als voorheen dat je het ernaast kon selecteren (welke trouwens niet altijd goed functioneren ivm overlays).
Toch geef ik de site nog een goed want het kan stukken beroerder en zaken als het opslaan van je winkelmandje zijn handige extra's.

Voor de rest laten we het maar op gewoon houden.

Onderdelen zijn over het algemeen goed verpakt. Denk zelfs iets beter als bij veel andere shops.

Aftersales

Tja laatst ging een HD kapot. Een seagate 7200.10, Deze hebben ze opzich netjes vervangen. Zat ook nog ruim binnen de garantie (5j). Maar er zijn wel wat haken en ogen op te noemen.

- Wat ik als eerste een stuk minder vond de haast dreigbrief van hoe ik alles moest aanpakken met verzenden ed. Dat ik vooral niet niet-defecte artikelen moet opsturen, kosten (lijkt meer op boete). Daardoor heb ik steeds zitten denken van ojee als dat zo moet krijg ik dadelijk misschien wel smoesjes van hij is niet defect ofzo.
- Daarna hoor je niks meer behalve zal zo spoedig mogelijk bekeken worden. Eerst volgende bericht was dat "mijn bestelling" was verstuurd.
- Aangekomen bleek dat ze een 7200.11 ipv een 7200.10 hadden geleverd. Opzich geen probleem vond ik al is m'n read acces time met met een dikke ms toegenomen (in raid0 aray).
Maar wat wel een probleem kan zijn is dat op de bon wel 7200.10 staat dus als deze schijf defect zou raken heb ik waarschijnlijk een probleem.
- Ook ontbreekt elk spoor van een verzendkosten declaratieformuliertje oid. Waar men toch wel degelijk recht op heeft in geval van garantie claims. Erg vervelend dat veel bedrijven verzendkosten op alle punten proberen te drukken. Ik heb ook verder geen zin om er weer achteraan te gaan. Het is al vervelend genoeg dat een HD het begeeft en toch wel ondanks backups data verlies optreed. Dan ook nog gezeur om te krijgen waar ik recht op heb.

Zet dit dus maar op slecht.

Gepost door BlackSmokey, maandag 29 juni 2009 17:17
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Nette overzichtelijke website, Correcte voorraad aanduiding. Vlotte levering

Beter verpakt kon haast niet. Ik de de Acer H340 besteld en kreeg deze in een driedubbele verpakking inclusief luchtzakken aangeleverd. en netjes binnen de levertijd die op de website vermeld stond (2 a 3 werkdagen) Netjes met Track And Trace, helemaal goed

Aftersales

Omdat het product mij niet bevalt stuur ik hem terug. Bij je bestelling krijg je van Azert een blad met daarop informatie over de Wet Koop op Afstand. Zeer netjes dat dit erbij wordt vermeld. Ik heb de Wet Koop op Afstand vandaag pas aangevraagd dus het vervolg hiervan komt nog. Maar Tot zover niks negatiefs over Azerty. Super service!

EDit 17:29: zo'n 10 minuten nadat ik de RMA had aangevraagd kreeg ik al een mail met mijn RMA Nummer. Nu dus inpakken en morgen naar het postkantoor.

Gepost door Mafk33s, maandag 29 juni 2009 13:07
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: slecht

De site zelf is redelijk overzichtelijk. De informatie op de site klopt volgens mij wel redelijk. Ik had een upgradeset besteld voor mij en m'n broer. Bij m'n broer deed alles het direct, bij mij was het moederbord DOA. Kan gebeuren.

Ik terugsturen, kreeg een ruime week later een nieuwe, doet de netwerkadapter het niet! Weer terugsturen dus. Wel heel toevallig, 2 DOA's.

Weer een ruime week later, het derde moederbord. Nu betreft het wel een AsRock, maar toch, een 3e DOA, dat kon toch haast niet?

Wel dus. Wéér deed de netwerkadapter het niet. Het zou toch niet waar zijn? Het meest aparte? Het I/O shield zat niet meer in het plastic en was dus naar mijn vermoeden al een keer gebruikt! Ook de drivers voor XP waren niet meer bijgeleverd. Volgens mij bestel ik toch echt een nieuw(!) artikel. Het leek gewoon alsof ik het vorige moederbord weer ongerepareerd terug kreeg (kon ik helaas niet controleren, had geen serial opgeslagen of iets dergelijks).

Ondertussen is het moederbord dus wéér RMA (dit keer maar een ander moederbord als vervanging gekozen, want dit asrock bord komt me de strot uit).

Het is maar goed dat ik de verzendkosten telkens kan declareren, want anders zou ik haast meer verzendkosten betalen dan het moederbord waard is.

Algemeen: Slecht.

Slecht? Ja. De vorige bestellingen zijn ook niet vlekkeloos verlopen zoals een pc volstoppen met dempingsmateriaal, waarbij niet aangegeven is dat dit zo is, waardoor fans grote kans liepen om door te branden (+ de rest van de gevaren).

Ik heb ook goede bestellingen gehad, maar dat was al zo'n 4 jaar geleden (of hele kleine bestellingen als microfoontjes enzo).

De verzending zelf was niet veel mis mee. Over het algemeen goed verpakt, track and trace nummer gewoon gegeven. Niet veel over te zeggen dus.

Zie verhaal algemeen.

Nu maar hopen dat m'n huidige RMA niet wéér op een DOA gaat uitkomen.

Gepost door OutofFocus, maandag 29 juni 2009 11:24
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Heb een 2,5 " Samsung disk besteld.
Informatie op de site is prima.
Met name verbruik (wattage) van de disk is een belangrijk issue.
Jammer dat er (nog) wel apart betaald moet worden voor iDeal terwijl dit een veilige betaalmethode is.

Verzendkosten lijken hoog maar het artikel was solide verpakt; in een bubbelenvelop en daar omheen een ruime, anonieme doos met luchtzakken.
Bezorging 3 dagen na bestelling is snel.

nog niet nodig gehad.

Gepost door Vredeveld, maandag 29 juni 2009 11:07

Goede duidelijke site, ruim aanbod en zeker niet de duurste. Het scheelde hier en daar een paar euro, maar op het totaal viel het wel mee.

Voor de rest wordt de status van de bestelling op de site goed bij gehouden en overzichtelijk getoond. En de klant wordt via de mail goed geïnformeerd.

Nu kort een paar minpunten:
-Extra kosten Ideaal betaling, komt op mij al klant zeer onzinnig over. Zeker als de bestelling een paar honderd euro bedraagt.
-Verzendkosten lijken hoog, maar niet hogere dan de concurrenten. Dit geldt dus voor webshops in het algemeen.
-Het laatste is een in mijn ogen minpuntje/ maar voor andere klanten weer handig. Het attenderen op de assemblage service. Waarbij ik moet zeggen, dat 19 euro niet duur is. Dat is een gemengde.

Oordeel: Goed

Zeer goed verpakt, de onderdelen kwamen in een nette stevige doos met veel en goed verpakkingsmateriaal. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Track&Trace, altijd handig.

Gepost door bruindav, maandag 29 juni 2009 09:44
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Het door mij bestelde product was niet meer leverbaar. Ik kreeg een prima en goedkoper alternatief voorgesteld.

Minpuntje is dat bij de DVD writer niet een installatie instructie zat. Het was niet echt moeilijk, maar het was dan waarschijnlijk nog iets soepeler verlopen.

verder prima bedrijf om iets te kopen

Levering is prima verlopen. Bij de afgifte was ik niet thuis en daarom moest ik naar het postkantoor om de tekenverplichte zending op te halen. Voor zendingen van kleine bedragen is dat jammer. Kan volgens mij ook zonder tekenverplichting. Makkelijker voor de klant.

nvt

Gepost door Frank__B, zondag 28 juni 2009 12:48

Ik had een 2,5" harddisk bestelt bij Azerty. Hij was dan wel iets duurder (ging om een paar euro) bij Azerty, maar omdat ik er vaker besteld heb, heb ik daar toch een beter gevoel bij. De webwinkel ziet er goed uit en is overzichtelijk, niets mis mee.

De levertijd zou 2-3 dagen zijn, omdat hij op voorraad was bij de leverancier. Echter na 9 dagen toch maar even een emailtje gestuurd omdat ik nog steeds niks gezien had, terwijl op de website nog steeds stond dat hij op voorraad bij de leverancier was. Ik kreeg keurig en snel een reactie terug dat hij net de volgende ochtend verzonden was.

Daarbij is Azerty erg duidelijk. Je krijgt een hoop info over de verzending, wat te doen als het product niet naar behoren werkt, Track&Trace etc. Bovendien zat in de doos een brief bijgeleverd over de wet van kopen op afstand. Daarin stond een procedure om de koop ongedaan te maken als men niet te vreden is over het product en de koop ongedaan wilt maken (afkoelperiode). Dit alles geeft mij een gevoel dat de webwinkel serieus met zijn klanten omgaat.

Het product was verpakt een een bubbeltjesenveloppe, en die zat in een behoorlijk grote doos die weer opgevuld was met kussens. Het product was dus zeer goed verpakt!

Het enige is dan ook eigenlijk dat de levertijd op de site niet klopte. In plaats van 2-3 dagen, duurde het 11 dagen. Dat is ook misschien een tip: Als de levering langer duurt dan de bij bestelling opgegeven levertijd, een automatisch mailtje te sturen dat het product wat vertraging ondervindt. Dan weet de klant ook wat er aan de hand is. Maar verder hebben ze het prima gedaan!

Gepost door kj.web, vrijdag 26 juni 2009 19:34
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Zeer goede en betrouwbare online shop.
Zeer duidelijke site, je hebt alles binnen een paar klikken gevonden.
Betalen gaat via Ideal en dat gaat altijd prima!
Als iets onleverbaar is at mij 1 keer is gebeurd, meteen een mailtje van een medewerker.
Alles gaat mooi binnen de tijd, en de prijzen zijn redelijk goedkoop.

Als je order verzonden is heb je het de volgende dag in huis.
Alles is goed verpakt, en ter beveiliging in een shoarma doos verpakt.
nadeel is dat je ongeacht het bedrag 10 euro verzendkosten moet betalen.

Gepost door bwerg, dinsdag 23 juni 2009 15:19

Deze winkel kwam mij erg professioneel over. Ik heb vorig jaar december een nieuwe pc in onderdelen besteld. Qua prijs deden ze het redelijk goed (met name de vaste verzendkosten van 10 euro voor een hele pc, al kan dit voor kleine bestellingen weer een nadeel zijn), en ze waren de enige winkel die alle onderdelen leverden.

De bestelling ging simpel vanwege een overzichtelijke site, al werkt de zoekfunctie niet altijd helemaal goed. Betalen kon gelukkig via iDeal, al is het raar dat er een euro extra voor in rekening gebracht wordt. Meteen een ontvangstbevestiging ontvangen, en een factuur over de mail, en op de site is duidelijk te volgen welke onderdelen er al binnen zijn en wat de status van de bestelling is. Ze stuurden nog een mailtje waarin ze erop wezen dat Azerty de pc ook geheel of gedeeltelijk kan assembleren met garantie, wat mij wel het gevoel geeft dat ze kijken naar wat ze verkopen. Het enige minpuntje hier is dat dit mailtje pas werd verstuurd toen alle onderdelen al klaar stonden voor verzending (3 dagen na de bestelling), en hoewel ik dezelfde dag om kwart voor drie had teruggestuurd dat assemblage niet nodig was, werd de bestelling die middag niet meer verstuurd, waardoor het een dagje later bij mij binnenkwam.

Ik gebruikte bij deze pc nog mijn oude muis en toetsenbord, waar ik in maart ook vervanging voor zocht. Dit heb ik weer bij Azerty besteld, wegens de eerdere ervaring en ook weer de prijs en het ruime assortiment. De muis die ik had besteld stond op "verwachtte levertijd 14 dagen" maar ik had toch mijn oude spul nog, dus dat maakte niet uit.

Mijn vader wilde rond die tijd net een geheugenkaartje voor zijn camera bestellen, dus maar even een mailtje naar azerty gestuurd of deze er nog bij kon. Ze hebben een apart emailadres voor het wijzigen van bestellingen, en mijn wijziging werd na twee uur al bevestigd. Toen vroeg een vriend of er misschien ook nog een harde schijf bij kon, hiermee zelfde verhaal, een snelle en gemakkelijke wijziging.

De muis kwam echter maar niet op voorraad, maar ik vond het niet erg om even te wachten. Een maand na mijn bestelling kreeg ik echter een mailtje van Azerty dat de muis zeer moeilijk leverbaar was en dat ze niet wisten òf ze hem nog wel binnen zouden krijgen. Ze stelden dan ook voor om een vervangend product voor me te zoeken, of ik kon zelf een alternatief voorstellen, of het product annuleren (of wachten natuurlijk). Zelf maar een vervangend product gezocht, een krait gamed toch wat beter dan een budget-muisje. Hier maakte de Azerty-administratie even een foutje door de muis twee keer toe te voegen, maar na een mailtje van mijn kant was dit in een kwartiertje gecorrigeerd.

Al met al dus wel een verbeterpuntje bij het misschien iets eerder sturen met het aanbod op assemblage. Dan nog een klein administratiefoutje met de dubbele muis, maar gezien de snelle correctie vind ik het meer een pluspunt, aangezien de communicatie vlekkeloos verlopen is .

Azerty verzend via TNT post. Ik had bij beide bestellingen een dag na de verzending mijn spulletjes in huis, zoals verwacht. Hierbij is Track&Trace gebruikt, maar aangezien de bestelling maar een ochtendje onderweg was bij TNT, was dat niet echt nodig.

Beide keren werd een stevige doos gebruikt die goed opgevuld was. De kast van de PC werd wel in orginele verpakking opgestuurd, dit vond ik niet echt erg aangezien ik TNT er wel op kan vertrouwen dat ze geen computerkasten verduisteren. De andere dozen waren dozen van paardenvoer ofzo.

Het viel me positief op, dat er behalve een factuur, ook nog een blaadje bij de verzendingen zat met informatie over RMA aanvragen en dat het volgens de wet op koop afstand mogelijk is om de koop tot een week na binnenkomst te annuleren, ze willen zich graag netjes profileren en dat lukte ze bij mij ook wel.

Gepost door ClementL, zaterdag 20 juni 2009 14:23
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Nette website, (bijna) alles duidelijk aangegeven.
Dingen die niet duidelijk aangegeven waren, zijn ook niet echt belangrijk.

Heel tevreden opver de service. Snel gereageerd doormiddel van mail. Zelfs na meerdere wijzigingen een vriendelijk mailtje terug. Pas na mijn laatste wijziging waarschuwden ze me, dat teveel wijzigen verwarring kan opleveren.

Levertijden zeer correct.

P.S. wanneer ophalen, rekening houden met kwetsbare onderdelen die bij ophalen niet verpakt worden.

P.P.S. Besteldatum is laatste wijzigingsdatum

Gepost door Red_Heat, zaterdag 20 juni 2009 08:53
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Site is overzichtelijk en duidelijk.
Het is makkelijk om de spullen die je nodig hebt te vinden.

Enige puntje van kritiek.
Ik wilde een moederbord bestellen en er zijn erg veel moederborden die qua specificaties allemaal erg veel op elkaar lijken. Soms is het moeilijk om de verschillen te vinden.

Keurig, in een onopvallende doos. Prima verpakt.

Ze versturen alle pakketten verzekerd, zodat je ervoor moet tekenen. Ik had gevraagd of ze mijn pakket onverzekerd wilden versturen zodat het ook bij de buren afgeleverd kon worden. Ik ben namelijk nooit thuis als de postbode langskomt. Dit bleek helaas niet mogelijk. Wel ben ik hierover uitgebreid geinformeerd. (1x per mail en 2x per telefoon)

Aftersales

In eerste instantie had ik het verkeerde moederbord besteld, dus meteen RMA aangevraagd. een uurtje later had ik een nummer en gelijk teruggestuurd. De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het geld teruggestort zou worden, wat ook netjes en op tijd is gebeurd.
Dit is precies de rede waarom ik altijd bij deze webshop bestel.

Gepost door Borroborrel, zaterdag 20 juni 2009 00:02

De voorraad indicatie klopte precies bij de artikelen die ik besteld had. Snelle levering.
Zelf vind ik het prettig om te zien hoever mijn bestelling is gevorderd. Dit word prima bijgehouden.

Alles goed verpakt met voldoende bescherming.

Tot nu toe werkt alles

Gepost door YorickS, donderdag 18 juni 2009 21:01
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Ik heb al meerdere keren besteld bij Azerty. Ik vind de site goed overzichtelijk, als je er soms wel eens rondkijkt ben je al snel gewend aan de categorieën en kan je alles makkelijk vinden. Ze hebben een vrij uitgebreid assortiment, wat betekend dat ik eigenlijk altijd slaag bij Azerty voor computer/multimedia spullen. Als je er iets besteld krijg je vaak dezelfde dag nog een ontvangstbevestiging. Dit verloopt allemaal erg soepel net zoals de betaling, die met iDeal niet veel voorstelt.

Als er op de site bij het product staat dat het binnen 2 tot 3 werkdagen leverbaar is, dan is dit ook nagenoeg altijd zo. Zeker een pluspunt. Ze versturen alles netjes op. Wat ik dan wel weer een minpunt vind is dat ze behuizingen, maar ook monitoren en dergelijken in de originele doos versturen. Zo weet de postbode ook meteen wat er in het pakketje zit, had beter gekund. Kleine producten versturen ze overigens wel prima onherkenbaar verpakt. Over het algemeen ben ik hier zeer tevreden over.

Aftersales

Ik heb een monitor gekregen van mijn vader. Deze heeft hij netjes met pixelgaratie bij Azerty besteld. Erg mooie monitor, tot na 3 weken de bedienings knoppen stuk zijn gegaan, dat betekend dus dat je de monitor niet meer aan/uit kan zetten en ook niet meer kan instellen. Dus een RMA aangevraagd, en ook meteen gekregen. We hebben de monitor opgestuurd. Niet veel later werd het defect bevestigd door Azerty. Ze gaan de monitor opsturen naar de fabrikant. Geen probleem, lijkt het. Maar het duurt dus wel 1 tot 2 maanden voor je hem terug krijgt! Vervolgens aan Azerty gevraagd of ze geen nieuwe monitor wilden sturen, dat was helaas niet mogelijk "Aangezien het produkt niet meer leverbaar is via het normale verkoopkanaal". Maar het is gewoon nog te koop op de website, dus als je iets via de website kan kopen is dat niet het normale verkoopkanaal? Maargoed, het is ook niet hun plicht mij een nieuwe monitor toe te zenden omdat het product niet binnen 8 dagen stuk is gegaan. Ik heb ze vervolgens gevraagd of het dan mogelijk is een vervangend exemplaar te krijgen tijdelijk. Dit was niet mogelijk, want ze hebben geen leen producten. Dus nu moet ik maar 1 tot 2 maanden zonder monitor achter mijn computer zitten? Je zou anders verwachten als vaste klant met meer dan 10 bestellingen. Ik vraag me trouwens af hoe het met de wettelijke bepalingen zit met betrekking tot garantie, kan dit zomaar?

Gepost door @r!k, woensdag 17 juni 2009 21:12

Het is nu de 3e keer dat ik bij azerty bestel en in tegenstelling tot wat je bij veel gioedkope webwinkels ziet weten zij een goed niveau ook echt vast te houden. Enige puntje dat ik kan bedenken is dat de voorraadstatus neit altijd up to date is maar dat is het dan ook.

Kreeg een dag na de bestelling een mailtje met de vraag of ik cpu, mobo en ram door hun wilde laten assembleren en testen. Assembleren geloof ik wel dat ik dat zelf prima kan maar aangezien ik een enorme hekel heb aan dingen rma meoten sturen vond ik eht die 19,99 extra wel waard dat de onderdelen ook even getest werden.

Heb het pakket vandaag binnengekregen en alles was gewoon goed verpakt. Grote doos met voldoende zachte verpakking om de componenten heel te houden.

Aftersales

Gelukkig geen ervaring mee. Alles werkt

Gepost door rally, woensdag 17 juni 2009 18:40

De website is erg overzichtelijk en ook de levertijden wijken niet teveel af van van ze communiceren.
Ook hebben ze de courante artikelen op voorraad hetgeen levertijden redelijk kort houdt.

Deze keer had ik twee reepjes geheugen besteld (2 modules van 1GB 533MHz Kingston geheugen)

Op tijd verzonden en zoals altijd netjes verpakt. Aangezien het twee geheugenmodules betrof konden deze perfect verstuurd worden in een bubbel enveloppe. Jammer dat je hier dan OOK ¤ 10,00 voor moet betalen aangezien de verzending aanzienlijk goedkoper is dan met de pakketpost.

Aftersales

Voor de vierde keer in minder dan een jaar merkte ik dat de garantie termijn op het certificaat niet klopte met de garantietermijn van de fabrikant.

Iedere keer corrigeren ze het wel, maar het blijft slordig dat je er als klant niet op kunt vertrouwen dat de juiste termijnen op de documenten staan.

Ik bestel hoofdzakelijk bij Azerty, maar door deze slordigheid heeft mijn vertrouwen wel een klein deukje opgelopen.
Hopelijk passen ze de systemen zodanig aan dat het in de toekomst niet/nauwelijks meer voorkomt.

Gepost door Mr.C4, dinsdag 16 juni 2009 18:17
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Naar aanleiding van de vele positieve reviews, erg ruim assortiment en aardig lage prijzen heb ik besloten om hier mijn nieuwe pc te bestellen. Alle onderdelen die ik wou bestellen hebben ze in hun assortiment en hadden een levertijd van 2-3 dagen.
Bij je account kun je de status zien van je bestelling, ook nog per onderdeel. Er wordt gewoon netjes gemaild bij ontvangst van betaling en bij de verzending. Ook kreeg ik een mail met de optie om de pc door hun te laten assembleren (compleet of alleen mobo, cpu en koeler).

De site is duidelijk en heeft goede filter opties, deze zijn trouwens weer verbeterd.

Ik heb op een vrijdagavond de spullen besteld, de woendag erop werd het verstuurd en ik kreeg alles de volgende vrijdag binnen, hemelvaart zat ertussen dus gerekend vanaf zaterdag min hemelvaart klopt de levertijd die zij hebben vermeld.
Bij verzending heb ik een mail gekregen met track&trace code.

De bestelling was goed en stevig verpakt, er zaten veel luchtkussentjes tussen alle onderdelen door.

Aftersales

Ik heb de pc zelf geassembleerd omdat ik dat altijd al doe, ik vind het wel leuk om mijn eigen pc inelkaar te zetten. Helaas startte de pc niet goed op. Ik heb van alles eerst zelf getest maar kwam er niet uit. Vervolgens heb ik de helpdesk van Azerty gemaild met mijn probleem, ik kreeg vlot een antwoord met de vermelding dat ik de mobo terug kon sturen met RMA. Bij deze ruilde ik ook meteen de cpu koeler om met een kleinere en dat was geen probleem.
De RMA menu bij je account is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik. Een duidelijke pluspunt voor hun. Je krijgt een mail als ze je rma binnen hebben. Ik kreeg meteen een nieuwe mobo en de andere koeler toegestuurd. Helaas startte mijn pc weer niet op. Weer met de helpdesk gemaild waarbij ik weer snel antwoord terugkreeg. Zijn advies was om de pc gewoon optesturen naar hun. Zij hebben toen een defecte moederbord geconstateerd en meteen vervangen. De pc hebben ze geassembleerd en getest en snel naar mij opgestuurd, kosteloos. Nu doet alles het perfect en de pc is netjes geassembleerd door hun. Vlotte email reacties met de helpdesk en duidelijke statusupdates bij bestelling en rma. Al met al niets meer dan lof voor Azerty, ik raad deze shop iedereen aan.

Gepost door primusz, maandag 15 juni 2009 18:44

Na een aantal keren wat losse producten te hebben gekocht bij Azerty heb ik er nou eens een compleet systeem besteld.
De voornaamste reden om dit bij azerty te doen was het feit dat ze een erg ruim assortiment hebben waardoor ik alle onderdelen bij dezelfde shop kon halen. De prijzen zijn er verder laag genoeg en de ervaringen overwegend positief, dat zit dus wel goed.

Alle bestelde onderdelen stonden op voorraad of op voorraad bij de leverancier, met een levertijd van 2-3 dagen. Het ordersysteem werkt prima en je kunt er perfect volgen welke onderdelen al voor je klaar liggen en waar ze nog op wachten.

Na een week was praktisch alles binnen behalve een fan-controller en een muis. Ik werd gemaild door een medewerker of ik nog langer op mijn producten wilde wachten of een alternatief uit wilde (laten) zoeken. Toevallig moest ik toch in de buurt zijn dus vroeg ik of het niet mogelijk was de klaar liggende producten op te halen en de rest alsnog een keer te laten versturen als ze binnen waren. Dit was geen probleem, ze hebben de order gesplitst in een deel af te halen en een deel verzenden, dit is allemaal goed verlopen.
Hierover zijn een aantal mailtjes over en weer gegaan, er wordt vrij vlot op de mail gereageerd (binnen een paar uur).

Zoals gezegd heb ik het grootste deel van de order dus zelf opgehaald en alleen een fancontroller en een muis na laten leveren. Dit werd prima verzonden in een onopvallende doos met genoeg beschermende opvulling.
Ze maken gebruik van TNT met track&trace zodat je goed kunt volgen of je pakketje er al bijna is.

«  1  2  3  4  ...  13  14  »
VNU Media logo Powered by True