Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
11
Score: 4
11
Score: 3
5
Score: 2
4
Score: 1
3
Toon reviews van:

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Pluspunten

  • niet zo duur
  • redelijke hardware
  • mooi scherm
  • prima camera
  • zit makkelijk in broekzak

Minpunten

  • niet waterdicht
  • knopjes omgedraaid
  • weinig development (custom ROMs)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 5

+1
Gert Pronk 26 februari 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Een goede telefoon die met wat lichte aanpassingen misschien wel een topproduct had kunnen zijn. Helaas zijn er problemen met de BlueTooth connectiviteit i.c.m. mijn auto.

Pluspunten

  • Stevige bouw
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Gladde achterkant
  • Gebruikte materiaal
  • Problemen met Bluetooth

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 3

+1
FoNnEke 11 februari 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lange accuduur
  • Prijs kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • Net wat te klein ( voor mij maar daar kies je zelf voor, want ik ben grote toestellen gewent)
  • Veel te veel voor ge´nstalleerde meuk ( Apps )
  • Met al die Apps net wat te langzaam ( Als je ze uitschakelt dan is dat helemaal weg.)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bereik Score: 3

+1
Wist geen Naam 19 oktober 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Deze smartphone is goed genoeg voor zijn prijs. Hij is niet super bijzonder. Er zijn nu wel veel betere smartphones te koop zoals de motorala G.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Goede hardware
  • Redelijke Camera
  • Handige functies
  • Niet te duur

Minpunten

  • Batterij
  • Losse volume toets

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 4

+1
MelvinvdC 28 januari 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Pluspunten

  • Snelheid
  • Prijs/kwaliteit
  • Handige gadgets
  • Geheugen

Minpunten

  • Iets teveel plastic naar mijn smaak
  • Accuduur en bereik zijn voldoende maar niet meer dan dat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 3

0
DitIsLucas 9 augustus 2015

Samsung Galaxy S III mini Value Edition Blauw

Goed product

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Snel
  • Mooi design
  • Goede 5mp camera

Minpunten

  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bereik Score: 4

0
wilhelmus10 1 november 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Handige smartphone voor weinig. hij heeft alles wat een smartphone heeften zelfs nog wel meer. Kortom het is een heeeele goeie telefoon. Aanrader! !!

Pluspunten

  • mooi design
  • snel
  • hoge kwaliteit
  • Android JellyBean
  • lage prijs

Minpunten

  • wifi

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bereik Score: 4

0
gtaer222 7 mei 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Pluspunten

  • Snel.
  • Makkelijk te besturen. Veel leuke functies om mee te spelen. Probeer S Voice eens uit. Hallo siri.

Minpunten

  • Bloatware

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bereik Score: 4

0
Pcfreakz 27 maart 2013

Samsung Galaxy S III mini Wit

Pluspunten

  • Snelle Smartphone
  • Uitbreidbaar geheugen slot voor Micro SD
  • Webcam met kwaliteit
  • Klein formaat
  • mooie design(ik heb witte model)
  • handige menu om snel wifi GPS geluid(stilstand-Trill t) bleutooth etc.. aan en uit te zetten
  • algemene Menu is zeer goed te gebruiken

Minpunten

  • Accu laad langzaam
  • slap materiaal
  • als je de Samsung aansluit op je pc dan importeert hij flink onnodige fotos e.d.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bereik Score: 5

0
Vistiaantje 21 december 2012

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Pluspunten

  • Stevigheid
  • Snelheid
  • Camera achter

Minpunten

  • Kwaliteit camera's bij weinig licht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bereik Score: 4

jan15_ 2 januari 2016

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Het product viel mij tegen voor wat ik ervoor betaald heb

Pluspunten

  • mooi design
  • redelijke camera
  • heel mooi beeld

Minpunten

  • niet stevig
  • heel traag
  • na een jaar gaat de batterij kapot en valt hij om de haverklap uit

Eindoordeel

Score: 2
Miss_Xray 28 oktober 2015

Samsung Galaxy S III mini Wit

Zeer tevreden over dit toetsel, heeft het bij mij 2 jaar prima gedaan. Ook het formaat vond ik zeer prettig. Dit toestel is wel erg breekbaar omdat het van slap materiaal gemaakt is.

Pluspunten

  • Design
  • Formaat
  • Leuke prijs
  • Accuduur
  • Snelheid

Minpunten

  • Veel apps van Samsung
  • Camera (maar 5 MP)
  • Slap materiaal

Eindoordeel

Score: 4
anzal 23 oktober 2015

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Traag, erg veel last van de samsung schil en bovenal is het toestel ontploft.

Pluspunten

  • Handzaam

Minpunten

  • Ontploffingsgevaar
  • Traag
  • Weinig batterij

Eindoordeel

Score: 1
Raymon15 23 oktober 2015

Samsung Galaxy S III mini Value Edition Blauw

Geen hele goede kwaliteit Had hem 2 jaar en dan wil ik een spelletje doen en dan cracht het hele mobiel en dan haal ik ffe de accu er uit en doe ik hem er weer in en dan is het LCD scherm ook nog eens kapot

Pluspunten

  • Makkelijk in je broekzak
  • Handzaam
  • Goedkoop

Minpunten

  • Batterij
  • Langzaam
  • Camera

Eindoordeel

Score: 3
groterood12 31 januari 2015

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Voor een topmodel van Samsung heeft deze smartphone erg veel problemen. Ik heb hem een jaar gebruikt en twee keer de batterij moeten vervangen en mijn sd kaart (euveltje die Samsung niet toe wilt geven 😡). Toen mijn scherm ook nog uit begon te vallen, heb ik hem uiteindelijk weggegooid.

Pluspunten

  • niet te groot of te klein
  • Goed scherm
  • Redelijke hardware

Minpunten

  • Bloatware
  • Slecht bereik
  • Veels te veel problemen voor een "topmodel"

Eindoordeel

Score: 2
ankhie 2 november 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Redelijk product voor een redelijke prijs, verwacht er geen wonderen van. Het toestel wordt snel trager in mijn optiek, mede dankzij TouchWiz. Heb het als 'erbij' toestel voor mobile development testing.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Prima prijs

Minpunten

  • Toestel wordt snel traag
  • TouchWiz

Eindoordeel

Score: 3
mario klomp 22 juli 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Omdat de batterij kapot gaat kan je de telefoon niet meer gebruiken. Dit is toch erg essentieel dat die goed is.

Pluspunten

  • Klein telefoon, Met alle opties.

Minpunten

  • Batterij gaat na iets meer dan een jaar kapot.
  • Garantie op batterij is slecht een half jaar.
  • Er worden allerlei apps op de telefoon gezet die er niet meer af te halen zijn en die nooit gebruikt worden.

Eindoordeel

Score: 1
12345dan 16 april 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Bereik Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
veyron180 27 maart 2014

Samsung Galaxy S III mini Zwart

Bereik Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
dboy 5 januari 2014

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Bereik Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
StanMeijerink 8 november 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Bereik Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
tombola 22 oktober 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Bereik Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
CoenradesGallo 16 september 2013

Samsung Galaxy S III mini Zwart

Eindoordeel

Score: 2
madvillain10 5 september 2013

Samsung Galaxy S III mini Blauw

Bereik Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
loquax84 11 augustus 2013

Samsung Galaxy S III mini Wit

Pluspunten

  • Deze telefoon is klein en snel en makkelijk in gebruik. Ik ben heel erg tevreden

Minpunten

  • Hij ziet er niet zo robuust uit en ik ben bang dat ie makkelijk kan beschadigen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy S III mini Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Samsung Galaxy S7 edge Athom Homey Xcom 2 Samsung Galaxy S7 Fallout 4 Apple iPhone 6C Hitman (2016) LG G5

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True