Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Review - Call of Duty: Black Ops

Toeval of niet: in het jaar dat de Call of Duty-franchise een echte uitdager heeft in de vorm van Medal of Honor, bereikt de franchise in kwalitatief opzicht een piek. Modern Warfare 2 was goed, Black Ops is nog beter.

342    291.415 views 9 nov '10

Preview - Call of Duty: Black Ops - Multiplayer preview

Begin deze maand onthulde Treyarch de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops in Los Angeles. Tweakers.net was er bij en stortte zich op de multiplayer-modus waar gamers massaal op wachten.

193    190.629 views 6 sep '10

Review - E3: Call of Duty - Black Ops

Na het succes van Modern Warfare 2 hoopt Activision op herhaling te gaan met Call of Duty: Black Ops. Aan de marketing zal het niet liggen, want de game was op en rond de E3 overal te zien. En terecht!

85    67.985 views 18 jun '10

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
0
Pagina 1 van de 1 16 reviews
Avatar_Aang 18 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 2
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Jojo19 7 december 2012

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

TecHHeaD 5 januari 2012

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3

PasieGamerGuy 23 oktober 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

leanderl 26 juli 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 2
Besturing Score: 4
Geluid Score: 2
Beeld Score: 1
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 2

eM. 16 mei 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 2
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 2

v8power67 15 maart 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 3
Geluid Score: 3
Beeld Score: 2
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 1

Eindoordeel

Score: 2

Avance 23 januari 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Format-C 9 januari 2011

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

ikheetkoen 27 december 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 5
Geluid Score: 3
Beeld Score: 2
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

DHRPCGV 3 december 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

D4NG3R 12 november 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Armada. 12 november 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

M_Frame 10 november 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Tidob 9 november 2010

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Call of Duty Black Ops I, Xbox 360?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



LG G4 Battlefield Hardline Samsung Galaxy S6 Edge Microsoft Windows 10 Samsung Galaxy S6 HTC One (M9) Grand Theft Auto V Apple iPad Air 2

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True