Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Steelseries Apex Pro. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
pclinde 18 november 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Met de Apex Pro gooit SteelSeries instelbare charmes in de strijd: de OmniPoint switch. Met deze switch kun je het actuatiepunt instellen via de software en het aanwezige OLED-scherm. Het resultaat is een zeer capabele switch met veel potentie. Overige aspecten van het toetsenborden maken dit een high-end ramplank.

Pluspunten

  • Instelbare OmniPoint switch (het actuatiepunt is instelbaar).
  • De OmniPoint switch is een mooie ontwikkeling.
  • Comfortabel in gebruik.
  • Zeer deftige bouwkwaliteit.
  • Verfijnde SteelSeries Engine software.
  • Toevoeging van het OLED-scherm: nog best handig!
  • RGB-verlichting achter de key caps valt goed op met het grotere font.
  • USB-poort op het toetsenbord zelf.

Minpunten

  • Forse prijs.
  • Geen maatstaf enkel levels voor het actuatiepunt.
  • Polssteun trekt snel stof/vuiltjes aan.

Eindoordeel

Score: 5

+3
AlkoMasterz 18 juni 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.AlkoMasterz schreef afgelopen jaar 20 reviews, waarvan 75% gesponsord.

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

De Steelseries Apex Pro is een toetsenbord waar je bakken vol met geld voor nodig hebt, maar de Apex Pro is dan ook wel een paradepaardje. De concurrent moet hier nog aan tippen.

Pluspunten

  • Aanpasbare gevoeligheid voor de toetsen
  • OLED-schermpje
  • Nagenoeg perfecte RGB
  • USB-Passthrough

Minpunten

  • Duur
  • Schermpje af en toe niet te zien

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+3
Dutchiee 16 november 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.Dutchiee schreef afgelopen jaar 26 reviews, waarvan 65% gesponsord.

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Niet heel lang geleden mocht ik de Steelseries Apex M750 reviewen, vandaag de dag is er een nieuwe variant uitgekomen, namelijk de Apex Pro. Hoe dit toetsenbord is? Daar gaan wij in deze review dieper op in!

Pluspunten

  • Lichte aanraking - en nog verder te verfijnen
  • Stevige aluminium behuizing
  • OmniPoint switches die erg direct reageren
  • RGB - en verlichting behoorlijk aan te passen via de software
  • Uniforme software voor alle Steelseries producten
  • Kabelmanagement
  • OLED scherm als gave gimmick
  • Toetsen voelen zachter aan, soort rubberen feel t.o.v.de plastic feel van de M750 - resulteert in meer grip

Minpunten

  • Prijs is aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 5

+1
MindBender 24 augustus 2021 Product gekocht

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Een goed geconstrueerd toetsenbord, met een prettige aanslag - al moest ik daar wel even aan wennen - maar met ook met ernstige tekortkomingen voor een toetsenbord van deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Degelijke constructie
  • Prettig aanvoelende plastics
  • Prettige aanslag (als is het wel even wennen)

Minpunten

  • Omgekeerde shift-karakters positie op key caps
  • Zeer beperkte Linux/Mac support
  • Geen Fn-key
  • Geen extra keycaps

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 2
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 2
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
Ample Energy 3 oktober 2019 Product gekregen

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Disclaimer: Even snel beoordeeld, al hoort een product als dit te worden gedaan door een professional. Laat vragen alsjeblieft weten, want dit toetsenbord vraagt nou eenmaal meer van mijn skills dan ik heb. W.b.t. precisie, mogelijkheden, geluid en toekomstgerichtheid ongeëvenaard!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Bouwkwaliteit
  • Geluidsproductie
  • Macro-funcionaliteit is redelijk
  • Wat betreft accuratie is dit per persoon next-level te maken

Minpunten

  • omgwtfbbq heb je de prijs gezien?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Quadradial 26 september 2021 Product gekocht

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Mooie degelijk toetsenbord. Typt heerlijk en is niet zo luidruchtig als andere mechanische toetsenborden. Meegeleverd met een magnetische palmrest die natuurlijk optioneel is. Cablemanagement sleuven en Extra USB poort aanwezig.

Pluspunten

  • (Bouw)Kwaliteit
  • Verstelbare OmniPoint switches
  • Zachte toetsaanslagen
  • Cablemanagement

Minpunten

  • Prijs is redelijk

Eindoordeel

Score: 5
timenjoop 19 november 2020 Product gekocht

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Zeer mooi en geavanceerd toetsenbord. Het verstellen van de switches is exclusief maar een erg gewilde feature. Het OLED Display is een leuke toevoeging en geeft een extra gevoel van Luxe aan het toetsenbord. Alhoewel het toetsenbord erg prijzig is, krijg je waard voor je geld.

Pluspunten

  • Verstelbare switches van extreem licht naar volledig indrukken
  • Mooi RGB
  • Leuk OLED Display rechtsboven
  • Magnetische armrest
  • Typt fijn
  • Cable management hole
  • Extra USB poort op toetsenbord

Minpunten

  • erg prijzig
  • Keycaps konden beter

Eindoordeel

Score: 4
Jordywil 12 juli 2020 Product gekocht

Steelseries Apex Pro (Qwerty US)

Zelf vind ik hem echt geweldig, fijne toetsen en een mooie uitstraling. Vaak vind ik RGB toetsenborden er "kinderachtig" uit zien, maar deze vind ik echt mooi. Verder fijne materialen gebruikt, je kan goed merken dat de kwaliteit uitstekend is.

Pluspunten

  • Fijne plastics
  • Mooie uitstraling
  • Mooie OLED display toevoeging
  • Goede correspondentie met games (zoals CSGO)

Minpunten

  • Kan ik (nog) niet noemen.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries Apex Pro?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee