Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
2
+3
Raindeer 1 april 2017 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (Starterskit)

Tado's slimme radiatorknoppen werken uitstekend samen met de stadsverwarming in Almere. Installatie was eenvoudig en de support snel via telefoon en Tweakers! App en web maken schema's eenvoudig, maar ik gebruik vooral geofencing. Tado moet nog meer kijken naar het menselijke aspect. Na 2 jaar 20%-30% besparing.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie, zowel fysiek als software
  • Mooi design
  • Werkt goed met stadsverwarming
  • Goede support telefonisch en via tweakers
  • Handige app met geofencing en schema's
  • Snelle vervanging
  • Continue ontwikkeling, met een roadmap
  • Lijkt echt energie te besparen!

Minpunten

  • Menselijke aspecten, bv tijd om te verwarmen
  • Betere rapportage over functioneren/bugs in app
  • DOA van twee knoppen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+2
isomis 27 november 2018 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Een duur product wat erg betaversie aanvoelt. Gekocht voor op kantoor en thuis. De problemen die ik heb ondervonden op allebei de locaties zijn: knoppen die spontaan niet werken en de aanvoer vol openzetten, slecht bereikbare helpdesk, facturering verloopt niet soepel, adapters zijn van goedkoop plastic en bijna geen doorontwikkeling.

Pluspunten

  • Software is overzichtelijk
  • Ontwerp is strak en mooi
  • Controle over je temperatuur

Minpunten

  • Goedkope plastic adapters
  • Roadmap met nieuwe functies staat al een jaar stil.
  • Responstijd en communicatie helpdesk rampzalig
  • Geregeld knoppen die niet werken en alles vol openzetten (leuk voor als je op vakantie bent!)
  • Geen wetenschappelijke / beargumenteerde uitleg over de werking. Wat is er nou intelligent aan?
  • Ze lijken bewust van de problemen, maar doen er niks aan.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Ondersteuning Score: 2
Kwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Kaaspierogi 7 december 2022 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (Starterskit)

Fijn product. Makkelijke installatie en bediening. Ideaal voor stadsverwarming

Pluspunten

  • Installatie
  • Bediening
  • App werkt fijn
  • Styling
  • Adapter meegeleverd
  • Integratie Google home

Minpunten

  • Abbonement

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
rokil 8 februari 2020 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (Starterskit)

Temperatuurmeting in de knop aan de radiator werkt totaal niet!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Makkelijke Installatie

Minpunten

  • Slechte Meetmethode
  • Slechte Helpdesk

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Ondersteuning Score: 1
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

+1
MooDyBLueS 15 januari 2017 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

In eerste instantie niet werkend kunnen krijgen door ontbreken van de diepgaande technische gegevens over het product, installateurs zijn er vaak nog niet bekend mee. Na een aantal support tickets heeft Tado deze informatie gedeeld en een aantal zaken opgelost. Erg tevreden inmiddels!

Pluspunten

  • tijdschema's
  • geofencing
  • Homekit
  • geschikt voor zoneregeling (na support ticket)
  • IFTTT integratie
  • bespaart daadwerkelijk
  • ultiem comfort

Minpunten

  • radiatorknop rapporteert hele graden
  • luchtvochtigheid niet te gebruiken in IFTTT
  • niet goedkoop (i.c.m. installateur)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

xs4me 11 april 2022 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Bespaar je geld! Na 2 jaar kan ik stellen dat je er niks mee bespaard tov de traditionele oplossing. Heel accuraat werken ze ook niet. Erger nog, na 27 maanden is 25% van de radiatorknoppen al defect + de thermostaat al vervangen. Ze tonen 0 coulance.

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit
  • Leuke innovaties

Minpunten

  • Temperatuur meting niet accuraat
  • Kan zich niet aanpassen met mooi/slecht weer
  • Kost een bak geld
  • Software versies rekenen ze extra voor
  • Duurzaamheid brak
  • Verbruikt bakken met batterijen
  • Bespaard niks
  • Slecht voor het milieu

Eindoordeel

Score: 1
fnholland 4 januari 2020 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

De knop werkt i.c.m. de app uitstekend. Het is wel even zoeken maar de juiste adapter die op jouw verwarming past. Grootste nadeel vind ik het geluid dat de knop produceert als de verwarming aan of uit gaat. Vervelend als je, zoals ik, de knop in de slaapkamer heb geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Goede software / app
  • Geofencing
  • Temperatuur ook op knop zelf af te lezen

Minpunten

  • Geluid bij aanpassingen temperatuur
  • Instellen temperatuur alleen op hele graden
  • Helpdesk alleen via e-mail te bereiken en trage reactie

Eindoordeel

Score: 4
niek01 16 januari 2019 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Mooie oplossing om domotica toe te passen op je verwarming thuis. Handig in gebruik (via smartphone). Is wel prijzig maar hopelijk door schema's in te stellen kun je wat besparen op de energiekosten. Mooi design. Advies voor aankoop was erg duidelijk.

Pluspunten

  • mooi design
  • goede connectie met bridge
  • Apple Homekit compatible
  • handig in gebruik
  • geofencing
  • schema's in te stellen

Minpunten

  • prijs (verdient zich hopelijk terug)
  • alleen hele graden in te stellen
  • knop beetje gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
smurf_nl 25 oktober 2018 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Mooie (visueel en technische) oplossing voor stadsverwarming. heb deze nu sinds januari in gebruik en niet een maal storing of uitval gehad. Vooral de geofencing werkt super, nooit meer vergeten om de verwarming laag te zetten bij afwezigheid.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie, zit je passende ring er niet bij dan wordt deze alsnog opgestuurd
  • Aan de verwarming gemonteerd mooie knoppen, niet veel groter dan de vervangen themostaatknop
  • App is super eenvouding om in te stellen

Minpunten

  • Plastic adaptor ringen zijn in het grijs, zouden ook wit uitgevoerd mogen worden naar mijn smaak

Eindoordeel

Score: 5
MOizo 26 juli 2018 Product gekocht

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

De starterskit gehuurd, Allereerst de zwakke zachtplastic adapters al snel reden tot onverwachte problemen. De Tado radiatorkraan op de grote radiator knalde de tweede dag spontaan van de radiator. Na 5 maanden batterijen leeg radiatorkraan ook in de zomer vol open.( Stadsverwarming) Retour sturen prima huur loopt door, geen besparing

Pluspunten

  • goede gebruiksvriendelijk software
  • ook te bedienen zonder app

Minpunten

  • slechte niet goed passen adapters
  • ze weten de problemen maar doen er niets aan
  • jij als klant kan het oplossen niet goed, incasso loopt

Eindoordeel

Score: 2
Anoniem: 925821 25 mei 2017

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Mooi product en voor mij de ideale manier om de verwarming in mijn huis op afstand te beheren. Echte aanrader !! Klantenservice van Tado is ook top en helpen fantastisch bij vragen.

Pluspunten

  • Mooie vormgegeven
  • Goede begeleiding Tado

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
stefanf20 20 februari 2017

Tado Slimme Radiatorknop (losse knop)

Prima radiatorknop. Jammer dat de prijs zo hoog is, maar ook wel weer begrijpelijk met wat je er voor terug krijgt. De app werkt snel en duidelijk. De ondersteuning vanuit Tado is super.

Pluspunten

  • ondersteuning
  • kwaliteit
  • app
  • geofencing
  • Apple Homekit

Minpunten

  • prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Tado Slimme Radiatorknop?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee