Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
wilvanwil 10 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Hier word ik wel vrolijk van... voor zo'n zacht prijsje(293 euro, Amazon.de), zoveel mogelijkheden... Android TV met Google Playstore, Netwerkaansluiting werkt soepel, Voldoende aansluitingen, 5Ghz Wifi, RJ45 aansluiting, Prima beeld, strak design... aanrader, Lees dat je zelfs je HUE lampen kan bedienen als je de app er op zet.

Pluspunten

  • Smalle matte bezels, strak uiterlijk.
  • Android TV snel, tv start snel op.
  • Gemakkelijk apps downloaden via Google Play store.
  • Bluetooth remote/AB werkt snel en voelt goed aan, ook (zoek)opdrachten in te spreken (ook bijv. bij youtube, dat vond ik bij Next mediabox van Ziggo een tegenvaller).
  • Poorten voelen stevig aan.
  • Voldoende interne opslag.
  • Mooi Beeld (4K, UHD).

Minpunten

  • Geluid matig vergeleken met surround systeem wat ik gewend ben.
  • Beperkte kijkhoek, maar voldoende.
  • Bluetooth AB niet op m'n programmable IR remote in te leren.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
GamerseaNewbie 18 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. De TV is wellicht niet de beste 4K tv die je kan krijgen, maar wel voor dit geld. Er zitten veel aansluitingen voor zowel video als audiosignaal. Android TV werkt heerlijk en is een verademing in vergelijking met de OS die op de meeste tv's.

Pluspunten

  • Mooi beeld voor deze prijs
  • Android TV
  • Veel aansluitingen
  • Makkelijk in gebruik
  • Bluetooth

Minpunten

  • De metalen rand is statisch gevoelig
  • Zwart-waardes kunnen beter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

+1
raoullo 3 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 55" Titanium, Zwart

Zeer goede tv voor de prijs. Ik heb hem begin maart bij Conrad gekocht voor 430, voor deze prijs kan je geen miskoop maken met dit aparaat. Minimalistisch uiterlijk wat ik erg netjes en mooi vindt. Goede AB!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prima beeld
  • Fijne AB
  • Android TV!

Minpunten

  • AB makkelijk kwijt te raken
  • reageert niet snel met switchen naar TV

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
Frits28 15 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Prima tv die echter niet goed met Ziggo next is te koppelen.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • android tv
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • koppelt niet met Ziggo next

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

BottleNext 21 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Veel waar voor je geld. Heb deze TV nu al twee keer gekocht en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Beeld super
  • Geluid voldoende
  • Google Cast

Minpunten

  • Niet veel voorraad bij winkels

Eindoordeel

Score: 5
Grandpubaa 4 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 65" Titanium, Zwart

Beeld is mooi helder en kleur weergave goed. Zwart en wit weergave is goed. Veel standaard Stream apps geïnstalleerd. Door de Google assistent, de Google home en Xiaomi home app, kan ik mijn verschillende apparaten bedienen. Zoals we Xiaomi kennen, veel Bang voor Bucks.

Pluspunten

  • Android TV met updates
  • Google home met Xiaomi home
  • Apps installeren zonder playstore
  • Aansturen HDMI connected apparatuur

Minpunten

  • Geluid is of digitaal uit of TV speakers
  • Opstarten duurt even
  • Geluid wijziging via setting

Eindoordeel

Score: 4
TheOnlyJean 23 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 55" Titanium, Zwart

Afgelopen weekend bij de duitse Mediamarkt gekocht voor 339,- mooie tv voor dat geld, alles werkt zoals het hoort, prima beeld, Kodi werkt onder Android TV, films afspelen 4K via Kodi vlekkeloos, PS4 werkt. Zonder Motion Smooth en zonder NR is een lag van 39 ms haalbaar.

Pluspunten

  • Mooi minimalistisch design
  • Mooi helder beeld
  • Android TV op android 9
  • Netflix gecertificeerd dus 4K mogelijk
  • Prijs

Minpunten

  • Afstandsbediening even wennen

Eindoordeel

Score: 5
guidorubenNewbie 18 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 55" Titanium, Zwart

Opzich goede tv voor de prijs. maar niet geschikt voor gamen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit goed genoeg
  • HDR okay
  • Android TV

Minpunten

  • Input lag
  • Kan geen settings aanpassen als er een ps4 aan hangt.
  • Beeld settings zijn een beetje kut
  • OS is beetje traag soms

Eindoordeel

Score: 3
kopieerkoning 7 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 55" Titanium, Zwart

Prima TV met Android 9. Goede beeldkwaliteit, strak design, minder geschikt aan de muur.

Pluspunten

  • Android 9 besturingssysteem
  • Speelt vloeiend 4K af
  • Prijs

Minpunten

  • Kan traag worden, herstart verhelpt
  • Erg diep, tegen de muur gemonteerd 10 cm

Eindoordeel

Score: 4
SchulieBug 3 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Deze TV was 'een mooie aanbieding voor de prijs (€ 350) maar het op willekeurige momenten opnieuw te starten heeft de boel vergald. Na een systeem reset was het nog erger en kwam er een horizontale lijn met rare pixels tevoorschijn.. Je raad het al, deze TV gaat terug!

Pluspunten

  • Prijs
  • Beeld (als de TV het deed)

Minpunten

  • TV herstart op willekeurige momenten
  • Na systeem reset lijn met pixels die raar doen

Eindoordeel

Score: 2
Steve79 5 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Prima TV voor een zacht prijsje. Op het Android besturing systeem worden draadloos de signalen ontvangen voor Ziggo Go en Netflix. Dit werkt prima en geeft geen haperingen. TV is vrij dik en het geluid is matig. Het glanzende scherm is soms lastig met schittering van (zon)licht.

Pluspunten

  • Andoid
  • Prijs
  • Ziggo Go werkt super!

Minpunten

  • Helderheid had beter (hoger) gekund
  • Glanzend scherm geeft veel 'schittering'
  • Geluid had beter gekund

Eindoordeel

Score: 4
Joostjah 1 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Gekocht voor 300 euro op Amazon.de. Hij ziet er goed uit, het is een volwaardige televisie waarvan niet af te zien is dat hij slechts 300 euro kost.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Mooie en handige afstandbediening
  • Ingebouwde chromecast
  • Veel apps door Android TV
  • 4K/UHD
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Easteregg 4 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV 4S 43" Titanium, Zwart

Een erg goede tv met mooi beeld en handige Android functionaliteit voor de prijs van €299 (Amazon DE). De TV is door de input lag echter niet geschikt voor gamen, ook niet in de game modus.

Pluspunten

  • Android TV
  • Snel
  • Handige remote
  • Mooi beeld
  • Headphone jack

Minpunten

  • Input lag

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi TV 4S?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True