Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Eric van Ballegoie - Reviewcöordinator 31 januari 2021

Samsung The Frame - Ook mooi als hij uitstaat

The Frame van Samsung is een tv die niet alleen mooi moet zijn als hij aanstaat, maar ook naadloos in zijn omgeving moet opgaan wanneer hij niet wordt gebruikt. Samsung is geslaagd in die opzet, vooral wanneer de tv met de meegeleverde beugel wordt opgehangen. De beeldkwaliteit van het scherm is prima, maar de prijs is relatief hoog. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
1
+2
bilgy_no1 9 december 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 50" (Ultra HD) Wit, Zwart

Deze TV koop je om je woonkamer mooier te maken. Je kunt voor hetzelfde geld een betere beeldkwaliteit krijgen, maar die past zeker niet zo mooi naadloos in het interieur als The Frame. De beeldkwaliteit is voor ons OK, maar de kijkhoeken moeten beter juist in Art Mode.

Pluspunten

  • Design en Concept
  • One Connect Box en One Remote
  • Vlotte Smart TV interface
  • Eenvoudige afstandsbediening voor aangesloten apparaten

Minpunten

  • Fletser beeld bij grotere kijkhoeken
  • Niet-verwijderbare apps en reclame die pas na een update worden toegevoegd

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 2
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
TruetactiX 23 maart 2021 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 75" (Ultra HD) Wit, Zwart

Geweldig design. Goede afstandsbediening. One Connect Box is uitvinding van de eeuw!

Pluspunten

  • Design!!
  • One Connect Box
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Geen Android, sommige apps mis ik.
  • Geen DTS passthrough

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

0
JonnyTheG 3 februari 2021 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 75" (Ultra HD) Wit, Zwart

Super tevreden over het resultaat. Hij hangt echt mooi aan de muur. Met de lijst eromheen lijkt het echt super mooi. Geen groot zwart vlak meer in de woonkamer.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • OneConnectBox
  • Frame
  • No-Gap Wall mount

Minpunten

  • Beweging word niet altijd gededecteerd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Pieterboss 21 januari 2021 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 43" (Ultra HD) Wit, Zwart

Eindelijk een Frame met goede beeldkwaliteit. Ik snapte niks van de vorige frames met een normaal LCD scherm. De QLED maakt wel een klein verschil maar het is echt een stuk beter. De ArtModus is ook heel fijn. Cashback was echt heel omslachtig.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • ophang systeem

Minpunten

  • frames verkrijgen
  • cashback

Eindoordeel

Score: 5
Niek432Newbie 30 november 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 32" (Full HD) Wit, Zwart

Na installeren waren er direct lichtvlekken (light bleed) te zien. Van de afstandbediening werkte enkele knoppen niet. Direct retour gegaan, had bewust voor een A merk gekozen maar daar heb ik spijt van.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
scarjanNewbie 28 september 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 43" (Ultra HD) Wit, Zwart

Prachtige televisie, maar reken niet te veel op de "gratis" lijst die je via Samsung aangeboden krijgt in een actie. Onmogelijk om aan eisen te voldoen. Waardeloze service.

Pluspunten

  • design
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • service Samsung

Eindoordeel

Score: 3
Maurice62Newbie 16 september 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 32" (Full HD) Wit, Zwart

Prima TV. Toch ontevreden. Bij levering zaten geen "Frame" lijstjes. Daarvoor moest ik een account aanmaken bij Samsung. Sindsdien meldingen dat ik niet in aanmerking kom voor deze "actie". Ook de medewerker van de winkel heeft het 2x geprobeerd. Met hetzelfde resultaat. Ik ben er helemaal klaar mee.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit TV

Minpunten

  • Frame geleverd krijgen lukt mij niet door gedoe met Samsung account

Eindoordeel

Score: 2
QQ2 27 juni 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 32" (Full HD) Wit, Zwart

Beste (prijs/kwaliteit) digitale photoframe met een berg aan niggles en half leugens van marketing. Zo is de voet waarop de de TV staat niet verstelbaar zoals geïmpliceerd maar kan hij in standen vastgeschroefd worden. Je kan dus tussen de standen wisselen zoals geadverteerd maar alleen met behulp van een schroevendraaier

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit is goed
  • Maat passe-partout in te stellen afhankelijk van foto (bij Meurals is bij bijvoorbeeld vast)
  • 32" voor 600 is groot en relatief goedkoop in digitaal photoframe land
  • Gaat automatisch uit bij gebrek aan omgevingslicht of na 4 uur inactiviteit
  • Scherm intensiteit en kleur kalibreert zichtzelf op omgevingslicht
  • Standaard zwarte frame/bezel heeft galerij uitstraling
  • Eerste aanvullende frame is gratis en daarmee makkelijker in ene kamer te plaatsen dan bijvoorbeeld de meural

Minpunten

  • Kijkhoek is wel beperkt, snel donkerderr
  • App is een drama (hoe een foto verwijderen is bijvoorbeeld niet te vinden)
  • Handleiding incompleet (hoe een foto verwijderen staat er niet in)
  • maar niet weer automatisch aan... (ook niet met timer of zo)
  • verplichte Samsung online diensten zijn een doolhof en voegen weinig toe
  • niet te verwijderen mee geïnstalleerde apps die een behoorlijks tuk van de storage in beslag nemen
  • Geen foto "playlists' dus al je foto's komen altijd voorbij (meeste Photoframes doen dit beter)

Eindoordeel

Score: 3
LJed 4 mei 2020 Product gekocht

Samsung The Frame QLED (2020) 55" (Ultra HD) Wit, Zwart

Mooie TV. Art Mode met eigen foto's ziet er mooi uit, maar opslagruimte is veel te beperkt. Na 25 foto's (Ca 200MB) zit de tv al vol. Preinstalled apps (Apple TV, Rakuten TV, Help functies etc.) kunnen niet worden verwijderen om extra opslagruimte te krijgen. Uitgebreide review volgt later.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Mooi scherm
  • Wanneer tv 'uit' staat, kunst aan de muur

Minpunten

  • Geheugenruimte zeer beperkt
  • Bloatware niet te verwijderen

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung The Frame QLED (2020)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True