Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
11
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
FoRTeM_ 21 januari 2020 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Zwart (Zwart)

Alle functies die je verwacht van een dure smartwatch, m.u.v. een goede accu voor een licht prijsje, als je hem voor een leuke prijs kunt kopen; een leuk apparaat.

Pluspunten

  • Prijs
  • Functies
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Slechte accu (1,5e dag)
  • Bandje middelmatige kwaliteit
  • Weinig customisation

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 5

+1
ASF86 4 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

De Fossil Sport (FTW4021) is een enorme verbetering in accuduur, draagcomfort en functionaliteit vergeleken met eerdere modellen (waaronder de Q Explorist) die Fossil eerder uitbracht.

Pluspunten

  • Gewicht: erg licht en voel je bijna niet aan je pols
  • Het laden gaat snel
  • Verschillende wijzerplaten kiezen
  • Integratie met Google Fit

Minpunten

  • Scherm is niet altijd even goed zichtbaar, vooral bij fel zonlicht
  • De bouwkwaliteit van vooral het bandje voelt iets goedkoper aan dan de Q Explorist

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 5

+1
robintom67 1 juli 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Zie de uitgebreide toelichting.

Pluspunten

  • Kwalitatief scherm
  • Veel functies
  • Degelijke hartslagmeter

Minpunten

  • Iets te klein voor de grote man

Eindoordeel

Score: 4

+1
MroostNewbie 30 juni 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Prachtig en handig horloge, met veel functionaliteiten. Helaas blijft de batterijduur nogal achter en dat irriteert.

Pluspunten

  • Android

Minpunten

  • batterijduur
  • geen automatische pauze tijdens activiteit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 5

+1
OinkOink 27 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht horloge met veel fitness instellingen!

Pluspunten

  • Gewicht
  • Bouwkwaliteit
  • Fitness tracking mogelijkheden

Minpunten

  • microfoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 5

+1
SlwR 13 juni 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Het uitpakken en klaarmaken van het horloge is snel en gemakkelijk gedaan. In een mum van tijd ben je klaar. Wanneer je geen ervaring hebt met smartwatches is dit een goede instap. Vooral in het begin krijg je tips hoe je er doorheen moet navigeren en gebruiken.

Pluspunten

  • Strak design
  • Android Wear OS
  • Gebruikersvriendelijk
  • Waterdicht

Minpunten

  • Freezing screen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

+1
roelvdk 11 juni 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Prima sporthorloge, leuke nieuwe features en betere batterijduur.

Pluspunten

  • Mooi en stijlvol
  • Lichtgewicht
  • Snel
  • Kunststof bandje
  • Waterdicht
  • Batterij gaat langer mee dan bij zijn voorganger

Minpunten

  • Scherm aan kleine kant
  • Sommige features laten te wensen over

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

0
JDiehlNewbie 4 juli 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Smartwatch yes, sportwatch no.

Pluspunten

  • gebruik
  • smartwatch

Minpunten

  • sportwatch
  • batterijduur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 4

sanderkoop 27 december 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Zwart (Zwart)

Waardeloos. Verliest constant de verbinding met mijn telefoon. Moet dan opnieuw opstarten, dan verdwijnt Google Pay. Dan kan ik er dus niet contactloos mee betalen. Soms komt de app vanzelf weer terug, soms moet ik het horloge resetten en opnieuw pairen. Batterij duur is prut, kom geen hele dag door.

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Batterij duur
  • Functionaliteiten werken niet
  • Google Fit is niet fantastisch

Eindoordeel

Score: 2
PaelcNewbie 11 oktober 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Zwart (Zwart)

Goed en mooi horloge voor deze prijs.

Pluspunten

  • zit lekker aan de pols
  • goede kwaliteit
  • doet wat je verlangt

Minpunten

  • geen oplader
  • geen gebruiksaanwijzing (via internet

Eindoordeel

Score: 5
HjterVelNewbie 5 juli 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Leuke smartwatch waarmee je ook kunt sporten, maar duurt dit langer dan 4 uur dan is je accu leeg. Wel is deze snel weer opgeladen. Wat ook erg prettig is, is dat dit horloge niet zo groot is en je dus geen wijzerplaat in je hand drukt tijdens het mountainbiken.

Pluspunten

  • Vlot
  • Lichtgewicht
  • Veel apps
  • Hartslagmeter
  • Strava
  • Prijs/ kwaliteit.

Minpunten

  • Bij intensief gebruik de accuduur

Eindoordeel

Score: 4
patenhelgaNewbie 5 juli 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Mooi elegante sport horloge. Makkelijk in gebruik en onbekende training makkelijk toe te voegen. Diepte is 50 m maar de hoogte ook geen probleem. (4000FT= 1,2 km) parachute springen dus. Herkent diverse activiteiten tijdens het sporten.

Pluspunten

  • elegant
  • simpel
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • korte batterijduur

Eindoordeel

Score: 4
johnnijkampNewbie 30 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Leuk horloge beetje klein maar topprestaties bij het sporten maar de batterij gaat niet heel lang mee

Pluspunten

  • design
  • waterdichtheid

Minpunten

  • batterij duur
  • krasgevoeligheid

Eindoordeel

Score: 3
zing 27 juni 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Dankzij Google Assistant kan je je smart devices bedienen met je stem, nadeel is dat Assistant op al je gesprekken luistert, zelfs als het niet naar assistant bedoeld is. Met Spotify kan je je muziek bedienen, helaas niet offline, moet je altijd je telefoon bij hebben.

Pluspunten

  • accu 2 dagen mee
  • groot scherm
  • helder in zonlicht
  • Wear OS integratie
  • Google assistant bedien smart devices
  • uiterlijk geschikt voor sporten en feestjes

Minpunten

  • Google Assistant altijd aan en irritant
  • Rubber band houder gaat altijd los
  • scherm heeft zwart randje

Eindoordeel

Score: 4
o0o_MaXoN_o0oNewbie 26 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Na updates vastgelopen (tijd stond stil), na herstart geen problemen. Batterijduur verlengen door uitschakelen hartslagmeten, NFC, continu beeldscherm. Magneet USB kabel zonder lader. Veel sport activiteiten, ingebouwde GPS, waterdicht, Google Assistent, 4GB geheugen, Bluetooth, instelbare knoppen, notificaties, helder kleurenscherm, kunststofbandjes. Sync met Google Fit. Apps installeren mogelijk.

Pluspunten

  • Ingebouwde nauwkeurige GPS
  • Waterdicht
  • Prijs/kwaliteit
  • Magneet USB kabel

Minpunten

  • batterijduur

Eindoordeel

Score: 4
wimbo1977Newbie 25 juni 2019 Product gekregen

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Mooi product. Eigen gps dus telefoon hoeft niet mee tijdens het hardlopen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Eigen gps
  • Waterdicht

Minpunten

  • Accuduur

Eindoordeel

Score: 4
johan73Newbie 21 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw)

Ik heb deze smartwatch enkele weken in mijn bezit en uitvoerig getest. De indrukken zijn buitengewoon goed en ik ben dan ook zeer te spreken over de mogelijkheden. Ik kan tijdens het sporten de afstand, snelheid en prestaties in kaart brengen, wat echt geweldig is.

Pluspunten

  • design
  • gemak
  • functies

Minpunten

  • batterij is snel leeg

Eindoordeel

Score: 5
q-enf0rcer.1 5 februari 2019 Product gekocht

Fossil Sport Gen 4S 43mm Zwart (Zwart)

Een mooie smartwatch met dezelfde mankementen als zijn voorgangers die gebruikmaken van het Wear OS besturingssysteem.

Pluspunten

  • Gewicht, het horloge is heel licht
  • Wear OS biedt veel mogelijkheden ten opzichte van andere besturingssystemen
  • Design, ondanks dat het een sporthorloge is kun je hiermee op een feestje aankomen

Minpunten

  • Matige accuduur, zelfs met het uitschakelen van functionaliteiten
  • Black hole scherm, een grote zwarte rand er omheen
  • Jammer dat er alleen een kunststof onderkant optie is

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fossil Sport Gen 4S?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee