Fossil Sport Gen 4S 43mm Grijs (Blauw) Review
27 juni 2019, laatste update op 27 juni 2019, 377 views
Rapporteer
Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht horloge met veel fitness instellingen!
Pluspunten
- Gewicht
- Bouwkwaliteit
- Fitness tracking mogelijkheden
Na ruim 3 weken gebruik hierbij mijn ervaring met de Fossil sport:
- Verpakking
Netjes en degelijk. Al mist er misschien voor de digibeten onder ons een duidelijke beschrijving hoe de smartwatch precies werkt. Nu denk ik wel dat digibeten niet snel gebruik zullen maken van een smartwatch.
- Uiterlijk
Smaken verschillen uiteraard maar ik vind het een erg mooi design hebben. Vooral het gewicht heeft me echt verrast. Wat ik iets minder vind, maar dat is persoonlijk is de zwarte rand om het scherm heen. Hierdoor zijn niet alle watchfaces even mooi op de smartwatch
- Gebruik
Instellen van de smartwatch gaat heel gemakkelijk, gewoon de Wear OS downloaden in de store de stappen volgen en je bent klaar om te gaan. Opladen gaat erg snel en binnen een uur zit de watch op 80%. Qua verbruik houd de smartwatch het ongeveer anderhalve dag bij me vol. Dit ligt wel heel erg aan welke watch face je gebruikt. Met sommige watch faces houd het horloge het minder dan een dag uit. Ik heb het scherm wel altijd aanstaan. Ik heb ok google detectie standaard uitgezet, niet alleen werkt Wear OS dan sneller ook de batterij gaat dan langer mee.
- Fitness
Hiervoor is de smartwatch echt gemaakt! In combinatie met Google Fit kun je heel mooi je activiteiten bijhouden. Fietstochten houd het horloge door middel van GPS perfect bij welke route je rijd, hoeveel km p/u je gemiddeld rijd, , calorieën dat je verbruikt en hoeveel kilometer je gereden hebt. Ook motiveert de google fit app je om extra bewegen en ik merk gewoon dat ik eerder even de trap pak om toch aan me 60 beweeg minuten per dag te komen.
- Waterdichtheid
Deze smartwatch is perfect waterdicht ben zelf geen duiker, maar douchen en zwemmen gaat er prima mee.
- Nadelen
Hierover kan ik kort zijn, er is 1 nadeel en dat is de microfoon, deze is qua geluid heel gevoelig voor omgevingsgeluid maar wat het vervelendst is is dat er een kleine vertraging inzit hierdoor weet je soms niet of de vraag wel gepakt is.