Ik kreeg snel reactie op mijn aanvraag welke enthousiast werd behandeld.
Het product is vervolgens snel opgestuurd.

Het product, een Asrock moederbord, werd onder minimale condities verscheept. Wel zat het bord in een statische zak, maar deze werd enkel aan 1 zijde beschermt met een laag schuim.
De doos was verder niet erg stevig en was matig dicht getaped.

Een week na gebruik ben ik kortstondig op vakantie gegaan, bij terugkomst bleek het moederbord niet meer te werken. Ik heb hier melding van gemaakt, maar kreeg geen reactie. Een forward naar een ander email adres gaf mij een dag later wel reactie, maar er werd het voorstel gedaan dat ik 35 euro (!!) zou betalen voor controle op fouten. Als het bord defect was zou ik een nieuwe krijgen. Let hier: het bord zelf koste 28 euro!

Inmiddels had ik het bord al opgestuurd in goed vertrouwen dat de winkel zich aan hun op de site vermelde service zou houden. Ik heb hier melding van gemaakt met de mededeling dat ik het niet eens ben met hun nieuwe voorwaarde met betrekking tot de betaalde controle.

Een week later had ik nog geen reactie en heb nogmaals gemailed dat ik graag bevestiging van ontvangst van het product (in de originele verpakking) en een antwoord op mijn klacht in verband met de betaalde controle wilde hebben.

2 weken later heb ik nog steeds geen reactie en heb dus nogmaals een mail gestuurd met mijn klacht omtrend deze afhandeling.

Na het lezen van de andere reviews hier heb ik spijt dat ik bij deze webstore heb besteld. De aftersales zijn overduidelijk extreem ondermaats en ik overweeg een formele klacht bij het voorheen genoemde Meldpunt Internetoplichting in te dienen.

Even een update:

2 weken na mijn post hier (26 juni) kreeg ik eindelijk weer reactie van de shop. In het bericht stond:

Het moederbord is helaas afgekeurd voor garantie.
Kunnen wij u een andere verkopen?

Nou is natuurlijk de vraag: wat bedoelen ze met "afgekeurd voor garantie" .. en waarom denken ze dat ik ooit nog iets bij hun zou willen bestellen?

Ik heb vervolgens gereageerd dat 'afgekeurd' kan betekenen dat het bord nog in orde is en ik dus recht heb om het product te weigeren. Of het product is defect.
In beide gevallen heb ik recht om mijn geld terug te ontvangen.

Twee weken later heb ik nog steeds geen reactie van de winkel.

En we zijn weer een tijdje verder ...

Gezien deze shop maar 1 keer per maand hun mail lijkt te checken schiet de restitutie niet bepaald op. Op mijn vorige mail heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.

Vandaag kwam ik terug van vakantie en heb ze wederom gemailed dat ik mijn aankoopbedrag terug wil. Deze keer met een lichte dreiging met verwijzing naar het Meldpunt Internetoplichting. Uiteraard kreeg ik nu wel direct reactie:

Het niet eens zijn met afkeuring op garantie is iets anders dan oplichting.
U kunt het moederbord teruggezonden krijgen dat is geen probleem, kosten zijn wel € 15,00 onderzoekskosten en verzending.

Erg appart dat de onderzoekskosten nu plots zijn verlaagd.
Ik heb ze direct terug gemailed dat ik gewoon mijn gemaakte kosten terug wil ontvangen en dat ze op geen enkele grond de garantie kunnen "afkeuren".
Ik verwacht over een maand pas weer een reactie van ze, maar zal voor die tijd een melding maken van deze belachelijke aftersales.

Het moederbord is beschadigd teruggekomen en dan keuren wij deze af voor garantie. Zoals iedereen ook kan lezen uit uw verhaal heeft het moederbord u in goede staat bereikt en heeft het ook gewerkt. Helaas niet erg lang....

Scorekaart voor SelectedOutletStore