Recent heb ik bij Alternate een complete nieuwe gaming-pc in onderdelen besteld (ordernummer 258567022). De bestelling bestond uit een Ryzen 7 7700X, Sapphire NITRO+ RX 9060 XT 16GB, ASUS TUF Gaming B650-PLUS WIFI, 32GB Corsair Vengeance RGB DDR5-6000, Lexar NM790 2TB SSD, ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360, be quiet! Pure Power 12 850W en een Montech KING 95 PRO.

Ik heb bewust voor Alternate gekozen omdat zij betaling via SprayPay aanbieden. Het aanvraag-/betalingstraject via SprayPay verliep helaas niet helemaal soepel, maar dat staat voor mij los van Alternate zelf.

Over Alternate ben ik juist erg tevreden. De bestelling is vanuit hun kant netjes verwerkt, de communicatie was duidelijk en alles is goed geleverd. De onderdelen waren netjes verpakt en inmiddels draait de pc zoals het hoort.

Kortom: goede ervaring met Alternate en ik zou er zonder problemen opnieuw bestellen. Alleen de ervaring met de externe betaalmethode SprayPay had wat soepeler gemogen.

Ik kan je via de website proces goed volgen en levering was ook snel. Producten waren netjes ingepakt en dus goed aangekomen.

Omdat Spraypay niet vlekkeloos liep hebben contact opgenomen met klantenservice van Alternate. Zij stonden me goed te woord en gaven informatie over het process.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl