AlgemeenAltijd zelf PC gebouwd en onderdelen besteld. Altijd tevreden.
Nu voor mijn vrouw een PC besteld en met 2 dagen ontvangen, kant en klaar, maar werd in Franse taal geleverd én deed het niet. Wellicht Windows niet goed geinstalleerd.
Deze retour gestuurd en gevraagd om deze direct om te ruilen, zodat ik deze nog in het weekend kon installeren. Dit werd toegezegd, maar helaas gisteren (zaterdag) niets meer ontvangen, ondanks toezegging.
Dat vind ik wel een redelijke afknapper. Een afspraak kom je altijd na vind ik. Ook geen bevestiging hiervan ontvangen.
Daarom een slecht voor de klantenservice,
Geleverd met 2 dagen en goed verpakt. Dus de levertijd was prima.
KlantenserviceDefecte PC retour gestuurd en gevraagd om deze direct om te ruilen, zodat ik deze nog in het weekend kon installeren. Dit werd toegezegd, maar helaas gisteren (zaterdag) niets meer ontvangen, ondanks toezegging.
Daarom een slecht voor de klantenservice, want nu kon ik niets doen in het weekend en kan er maandag geen PC draaien.
Ook als het onverhoopt niet kan, is het netjes om een berichtje te sturen. Nu blijven we in het ongewisse.