AlgemeenIk bestelde een Dell UltraSharp U2724DE, maar ontving de U2724D: een ander model, zonder de USB-C-hub, ethernetpoort en KVM waar het me juist om ging.
Op de orderbevestiging stond het juiste model vermeld, dus er ging iets mis bij het verzendklaar maken. Zo'n fout kan gebeuren; wat mij vooral tegenviel, is hoe lang en omslachtig de afhandeling daarna verliep. Uiteindelijk heb ik het scherm bij een andere winkel gekocht en de bestelling laten terugdraaien.
De levering zelf ging vlot, maar de verpakking was mager: de monitor zat los in een doos, zonder noemenswaardige bescherming. Bij een product in deze prijsklasse verwacht je daar meer zorg voor.
KlantenserviceDe medewerkers reageerden snel en vriendelijk. De uitvoering was het knelpunt.
Een vervangend exemplaar was niet beschikbaar/mogelijk en een alternatief kon pas verzonden worden nadat de retour was ontvangen én door de werkplaats beoordeeld zonder indicatie hoelang dat zou duren. Meedenken over een tussenoplossing bleek binnen het proces niet mogelijk.
Voor wie het product nodig heeft om te kunnen werken is dat lastig. Ook de terugbetaling liet daarna nog ruim twee weken op zich wachten na ontvangst van de retourzending.