AlgemeenNa jaren weer een pc gekocht, maar geen zin om deze zelf te bouwen. Op basis van de Tweakers BBG een mandje samengesteld bij Azerty en voor assemblage gekozen. Via de mail nam de assemblage dienst contact op met wat vragen/advies, telkens snel antwoord (<30 min) gekregen en als flexibel ervaren.
Pc zit keurig in elkaar, helemaal top.
Pc super verpakt. Inc stevig foam in de behuizing om koeler en gpu te ondersteunen tijdens transport. Prettig ook om alle verpakkingen van de componenten te ontvangen.
De tweede doos was wel licht “gemacyverd”, twee grote dozen in elkaar geschoven en dicht getaped. Hier zou ik mss toch voor een 3 colli verzending kiezen. Risico dat het tape het niet houdt is groot, grote van de doos is onhandelbaar voor postbode en klant. Zichtbaar ook in wat ( gelukkig lichte ) schade aan de doos bij ontvangen. Uitpakken van zoiets is ook niet eenvoudig in je eentje l.
Zie opmerkingen over assemblage dienst. Snel, flexibel en professioneel contact ervaren, waardoor de gebouwde pc meer toekomst bestendig is