Al jaren bestel ik mijn spullen bij Alternate, en dat is niet zonder reden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en eigenlijk hebben ze vrijwel altijd wat ik zoek.

Het bestellen verloopt soepel en ook de levering is uitstekend. Je hoeft meestal niet lang te wachten, want wat je vandaag bestelt, heb je vaak de volgende werkdag al in huis.

Gelukkig heb ik het niet vaak nodig gehad, maar ook het retourneren van een bestelling verloopt probleemloos. Of je nu je geld terug wilt of liever een nieuw product ontvangt, alles wordt snel en netjes afgehandeld.

Kortom, ik ben erg tevreden over Alternate en bestel hier dan ook met veel vertrouwen

De levering is snel en betrouwbaar. Mijn bestelling wordt altijd netjes en zorgvuldig ingepakt en wordt bovendien al de volgende werkdag geleverd, waardoor de producten snel en in perfecte staat aankomen.

Van de klantenservice heb ik gelukkig niet heel vaak gebruik hoeven maken. Wel heb ik meerdere keren gebruikgemaakt van de retourservice en ook daarbij verliep alles soepel en zonder problemen. De afhandeling was duidelijk en netjes, waardoor ik ook daar zeer tevreden over ben.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl