AlgemeenSamen met mijn zoon een game-pc besteld, waarvoor hij lange tijd heeft gespaard. We hebben ons vooraf goed verdiept in de mogelijkheden en daarbij veel gehad aan de informatie op Tweakers. Ik heb hem meteen uitgelegd hoe je verschillende informatiebronnen kunt combineren om tot een goede samenstelling te komen. De PC Builder van Alternate was hierbij uitermate handig en vooral ook erg informatief. We wilden alles bewust bij één webshop bestellen, zodat we niet op meerdere leveringen hoefden te wachten en ook voor eventuele garantie alles bij één partij konden regelen. Vanuit het verleden had ik al goede ervaringen met Alternate, en omdat ze al zo lang bestaan ben ik dan ook met plezier een returning customer geworden. Ordernummer: 258546764
VerzendingDe verzending is uitstekend verlopen. De pc en overige onderdelen waren goed en stevig verpakt, waardoor alles netjes en onbeschadigd is aangekomen. Wat ik daarnaast erg prettig vond, waren de codes die je bij ontvangst moet doorgeven. Dat geeft naar mijn idee extra duidelijkheid en zekerheid rondom de levering. Ook was het fijn dat alles in één keer werd geleverd, precies zoals we hadden gehoopt. Geen losse pakketten die op verschillende momenten binnenkomen, maar gewoon alles compleet tegelijk. Al met al een zeer nette levering en een prettige ervaring van bestelling tot ontvangst.