Wat een waardeloos product dat ik gekocht had. Kwam totaal niet overheen met wat er geadverteerd was / foto / wat er op de bon staat. Krijg dan blijkbaar alleen maar 1 zesde van het gene wat ik besteld had, leek wel een grap. Stond nergens iets over beschreven. Stond op de bon: Wielnaaftrekker, niet 1 zesde van een wielnaaftrekker

Verzending naar mij ging perfect. Terugzenden is een ander verhaal. Speciaal een verzendlabel uitgeprint / moeilijk voor gedaan. Wil ik het terugbrengen naar het postbedrijf. Staat op internet: open. Ben je daar: deze locatie is permanent gesloten, op een briefje. Verder kijken, zit er nog zo’n locatie ergens om in te leveren? Nee. Dan moet ik 50+km gaan reizen, met de kans dat het weer permanent gesloten is. Voor mij met mijn e-step onmogelijk om iets retour te doen.

Op de website stond iets dat ze niet verplicht zouden zijn om dingen retour te nemen, maar dat ze uit de bodem van hun hart dat toch maar ‘mogelijk’ gemaakt hebben oid. Volgens mij is het kunnen terugsturen per wet verplicht. Met zo’n insteek ga ik de klantenservice niet eens bellen. Ook ga ik er nooit meer bestellen. Geen geld terug voor deze grap, dan maar een review. Hahahahaha (sarcasme)

Scorekaart voor Conrad.nl