Ik was een trouwe klant van Conrad wegens het uitgebreide assortiment. Maar steeds vaker zijn er minimum aantallen bij het kopen van componenten. Ook de zoekfunctie/filters op de site werken niet altijd handig. Het is vaak handiger om m.b.v. google te zoeken naar een onderdeel of product.
Samen met de ervaring dat het de laatste tijd regelmatig mis gaat met de bestelling (onzorgvuldig verpakt waardoor een product uit de doos is gevallen, ook eens een totaal ander product dan het bestelde) én een niet functionerende klantenservice, ga ik steeds vaker naar andere aanbieders.

De verzending gaat prima. Levering op tijd. Wel eens gehad dat een zwaar voorwerp niet goed genoeg was verpakt en bij de transporteur uit de doos was gevallen.

Heel erg slecht. Als er iets niet goed gaat met de bestelling, dan heb ik daar alle begrip voor. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Het gaat erom hoe het opgelost wordt. En daar gaat het nogmaals mis. Je krijgt tegenwoordig een standaard mail dat het heel druk is bij de klantenservice enz. enz. Vervolgens hoor je er niets meer van.

Scorekaart voor Conrad.nl