Op een woensdagmiddag een desktop (€2600) besteld, zou de volgende dag in huis zijn. Was niet zo, kwam pas zaterdag na een vaag verhaal over garanties en registraties. Desktop aangesloten, bleek er al een windows account(met naam van vorige klant) met wachtwoord op te staan. Toch bij wat bestandsnamen weten te komen en contact gekregen met de vorige eigenaar van die dekstop. Die had hem terug gedaan omdat de voeding kapot was, maar zijn gegevens hebben ze dus niet gewist. Die was dus ook niet te spreken over Azerty. Ik maandag contact met Azerty; de hele desktop moest terug naar hun. Meteen maandagmiddag met PostNL, aangetekend en verzekerd, terug gestuurd in de originele verpakking. Alles hetzelfde, zelfs de airpockets. Woensdag kwam het pakket bij hen aan. Vervolgens doen ze er 1,5 week over om die te openen, want pas de zaterdag en week later krijg ik bericht dat de behuizing is beschadigd tijdens transport. Ze geven mij hiervan de schuld omdat het niet goed was verpakt. Dat klopt niet, want het was identiek aan hun verpakking. De verzekering via PostNL is inmiddels verlopen omdat Azerty er te lang over deed om de schade te constateren. Ze zeggen dat ze het gaan onderzoeken. Toen is mijn geduld gebroken en heb ik sneller geld terug geeist omdat alle fouten bij hun liggen. Vandaag, een woensdag 3 weken na mijn aankoop, eindelijk mijn geld terug. Voor een verkeerd ingestelde desktop die amper 24 uur in huis is geweest.

Ontzettend amateuristisch alles en de klantenservice is traag en slecht bereikbaar. Mijn eerste en laatste ervaring met deze webshop.

Te laat verzonden ten opzichte van belofte in de webshop.

Aan de telefoon vriendelijk en verontschuldigend. Via de mail langzaam en verwijtend.
Algemeen niet sterk bereikbaar en langzaam in contact zoeken.

Scorekaart voor Azerty