AlgemeenSnelle levering en prettig persoonlijk ophalen
Voor mijn nieuwe computer heb ik bij Azerty de processor, videokaart en voeding besteld. Vooral de duidelijke informatie over voorraad en levertijden op de website zijn erg prettig.
Bij de videokaart stond netjes aangegeven dat de verwachte levertijd 2–3 dagen was en dat de fabrikant voorraad had. Daardoor wist ik vooraf dat het iets langer zou kunnen duren.
De bestelling heb ik op zondag geplaatst en ik kon de bestelling dinsdag aan het einde van de dag ophalen. Hier over kreeg ik netjes bericht, dat de bestelling klaarstond.
Omdat het toch om een behoorlijk hoog aanschafbedrag ging, heb ik er bewust voor gekozen om de bestelling zelf op te halen in de winkel in Raalte. Dat was prima geregeld: de bestelling stond netjes klaar en alles verliep vlot. Ook de factuur, die belangrijk is voor eventuele garantie, werd keurig per e-mail toegestuurd.
Daarnaast vond ik het eigenlijk wel weer leuk om de onderdelen na het bestellen online ook daadwerkelijk fysiek in een winkel op te halen. Zeker bij zulke dure computeronderdelen geeft dat toch een prettig en vertrouwd gevoel.
Al met al ben ik erg tevreden over Azerty. De website gaf duidelijke informatie, de bestelling werd snel verwerkt en het afhalen in Raalte was uitstekend geregeld. Een prettige combinatie van online gemak en de mogelijkheid om je bestelling persoonlijk op te halen.