Zeer tevreden over bestelling en levering

Voor mijn nieuwe computer heb ik bij Megekko meerdere onderdelen besteld. (Kast, moederboard, geheugen, SSD, etc). De bestelling en de gehele afhandeling zijn mij goed bevallen.

Het plaatsen van de bestelling op de website ging erg eenvoudig. Wat ik vooral prettig vind, is dat je heel gericht kunt zoeken op het EAN-nummer van de fabrikant. Omdat ik vooraf precies wist welke onderdelen ik graag wilde hebben, kon ik op deze manier eenvoudig controleren en bestellen. Zodat ik daadwerkelijk de juiste uitvoering koos.

Ook de communicatie na het bestellen vond ik erg netjes. De e-mails waren duidelijk en gaven steeds netjes de status van mijn bestelling aan. Op de dag van levering kreeg ik bovendien duidelijke updates over de bezorging, waardoor ik goed wist wanneer ik de bestelling kon verwachten.

Al met al ben ik zeer tevreden over Megekko, alles verliep soepel en duidelijk. Voor een volgende computerupgrade of andere hardware zal Megekko dan ook zeker weer één van mijn eerste keuzes zijn.

Ik had de bestelling op zondagmiddag geplaatst en mocht deze al op dinsdag aan het einde van de ochtend ontvangen. Dat vind ik een nette levertijd. De bestelling werd netjes afgeleverd en moest ik tekenen voor ontvangst.

Scorekaart voor Megekko