Wat een waardeloos bedrijf zeg.enige maanden geleden op advies een zware en nieuwe statief met schommelkop gekocht.speciaal voor de 400-800 lens van sony,die is nogal zwaar.
Bijna 800 euro is toch een hoop geld zou je denken.
Na enige maanden staat de statief met camera en lens klaar voor mijn vakantie.
Terwijl hij gewoon staat zie ik ineens een grote scheur op 1 van de poten van het statief.ik schrok en dacht nee he. Het bleek de foam van het merk Sirui te zijn.
Diezelfde avond liet de foam geheel los en ben ik ermee naar Camera nu terug gegaan voor garantie.
In eerste instantie krijg je gelijk dat gezeik van die medewerker van ach joh dat kan gebeuren ,je bent de eerste....
Ik deelde hem mede dat ik het gemaakt wilt hebben.
4 tot 6 weken gaat het gebeuren duren.
Toen stuurde ze mijn gegevens naar een hele andere klant.
ik was al een beetje pissig.
Na enige weken belde en mailde ze mij met de vraag.
Het juiste artikel wat nodig wat voor de reparatie was niet op voorraad.
Ik belde hun op om te vragen wat nu..
Het zou nog langer gaan duren om dat de juiste sticker besteld moest worden.
Ik deelde hun mede dat ik het statief in originele staat wilde behouden.
Nu na ruim 5 weken mail dat de statief klaar zou zijn.
Ik ben hem gelijk gaan halen maar de arrogantie van het personeel droop ervan af.
Doodleuk vertelde die manager van dat filiaal mij mede dat als het statief weer gek doet ik naar hem moest komen ,omdat een poot geheel vast stond in de vergrendeling.hij heeft hem met grote kracht moeten los draaien.
Ik ben zelf bang dat hij wat heeft gesloopt.
Het laten wachten van 5 weken op een stukje foam en de privé gegevens van mij naar andere klanten toe sturen en het doen alsof het normaal allemaal is geef mij geen vertrouwen meer in Camera. Nu apeldoorn.
De 6400 euro die ik deze week daar uit wilde gaan geven aan een nieuwe Sony body gaat dus niet meer door.
Mij zien ze daar als klant niet meer...

Zwaar teleurgesteld....

Zo ga je niet met klanten om. 1 ding weet ik zeker ...mij zien ze als klant niet meer terug.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops