AlgemeenIk zocht voor bij mijn Canon EOS 90D een zoomobjectief dat geschikt is om veel mee rond te lopen, zoals op vakantie. Ik had in het verleden al goede ervaring met K-E met de aanschaf van de Canon-camera, dus dat was wel vertrouwd. Maar nu had ik ook de keus tussen een nieuw objectief of een tweedehands. Het werd de occasion, dat scheelde toch EUR 90 ! Op de website stond dat het objectief was gecontroleerd en schoongemaakt, en nauwelijks gebruikssporen had.
Een bijpassende (nieuwe) zonnekap was uit voorraad leverbaar.
De bestelling werd de volgende dag al afgeleverd op het aangegeven DHL-afhaalpunt. De buitenverpakking was een stevige kartonnen doos en de artikelen erin waren shockproof verpakt. Natuurlijk heb ik thuis direct het objectief nauwkeurig bekeken. Ik zag geen enkele gebruiksspoor. Bevestigd op de camera functioneerde het objectief perfect. Ik weet nu dat ik de volgende keer op deze vermeldingen van K-E kan vertrouwen.
Ik heb geen gebruik hoeven te maken van de klanten/klachtenservice. Daarover kan ik geen mening geven.
De zending werd de volgende dag al door DHL afgeleverd bij het opgegeven afhaalpunt. De goederen waren deugdelijk verpakt.