AlgemeenMegekko is gewoon de beste webshop voor computer onderdelen. Ik vergeet vaak een review te schrijven want dan ben ik alweer lekker aan het knutselen. Ik spaar me altijd helemaal rot en het duurt meestal 5 jaar voor ik een set bij elkaar heb. Zonder Megekko zou ik helemaal geen pc kunnen hebben. Het is te duur en er is teveel gesjoemel. Bij Megekko niet. Ik zou het wel leuk vinden als er van tijd tot tijd een opruiming is. Laptops die van 4000 naar 3799 gaan daar heb ik niets aan. Dat is het enige puntje, voor de rest perfect
VerzendingIk bestel alleen nog maar naar ene PostNL punt toe. Ik vertrouw de postbode voor geen meter meer na vele dramatische bezorgingen. In de lift neerzetten, voor de lift, beneden bij een ander zonder briefje. Ik ben weleens iedereen in de hele flat langsgeweest. Kon dit niet dan had ik het in Breda op moeten gaan halen. Nooit dat die prutsers van postnl nog iets aan mn deur mogen aanbieden
KlantenserviceHeb weleens mail gestuurd. Kreeg ook een mail terug. Bijzonder, vandaag de dag