AlgemeenZe zorgen heel goed dat je kunt betalen. Bieden een product aan voor een prijs, en willen dat vervolgens niet leveren voor die prijs.
VerzendingLevering? Welke levering? Ik wacht al ruim een maand op het product dat in ongeveer 2 weken geleverd zou worden. Ondertussen is de geschatte levertijd al opgeschoven naar 8 september.
KlantenserviceIk werd gevraagd om een review. Nou dat kan! Wat slechte webshop en een waardeloze klantenservice. Ik heb op 26 juni een macbook air besteld. Dat is net voor de prijzen door Apple zijn verhoogd. De versie die ik besteld heb was op dat moment niet op voorraad en zou besteld worden.
Sindsdien wacht ik al ruim een maand op mijn bestelde laptop. Elke week krijg ik mailtje dat de levertijd weet een week opschuift. Deze staat ondertussen al op 8 september.
Ik heb 2 weken geleden gevraagd of ik de laptop in plaats van in de bestelde kleur kan krijgen in een andere kleur, maar verder exact dezelfde uitvoering. Dat kon alleen als ik extra zou bijbetalen, wat ik echt onzin vind, want de laptops kostten op moment van bestellen precies hetzelfde.
Ik kan wel annuleren, maar dan betaal ik ergens anders meer voor het product dat ik gewoon gekocht en betaald heb voor de door Azerty aangeboden prijs. Wat een bijzonder slechte winkel en ik bestel hier echt nooit meer.