Betaling verliep zonder problemen via hun website. Er zijn verschillende betaalopties mogelijk en wijkt in die zin niet af van andere websites

Product binnen redelijke tijd ontvangen. Onduidelijk waarom er een doos om de doos zat waarin het product zat. Zonde van het karton en niet in lijn met de duurzaamheid wat het bedrijf lijkt te motiveren.

Product binnen bedenktijd geretourneerd. Hier begonnen de problemen. We kochten een product met gebruikssporen, maar mochten het product niet retourneren in de doos waarin het product zat. Het moest in de extra doos die om de productdoos heen zat en omdat we het verzendlabel op de productdoos hadden geplakt, zou het minder waard zijn geworden. Tot onze grote verbazing werd er ook nog beweerd dat het product zelf extra schade had opgelopen, terwijl dit hoogstens de gebruikssporen konden zijn waar we het mee kochten. Uiteindelijk kregen we slechts deel van het bedrag dat we ervoor hebben betaald hebben terug.

We hadden dus een geschil, helaas is de webwinkel niet aangesloten bij een keurmerk waardoor je het geschil kan voorleggen aan een commissie. Hiervan heb ik een melding gemaakt bij de autoriteit consument en markt. Oppassen geblazen dus op het moment dat je er niet zelf met hen uitkomt, want je hebt dan geen poot om op te staan.

Scorekaart voor Productpine