Al zo'n tien jaar klant bij Megekko en in al die tijd eigenlijk nooit echt problemen gehad. Megekko voelt als een no-nonsense zaak voor de echte pc-liefhebber: geen poespas, gewoon een goed assortiment en een website die goed in informatie voorziet. De productvergelijker op de site werkt bovendien top, iets wat lang niet elke webshop goed voor elkaar heeft.

Verder gaat het bestellen makkelijk, de prijzen worden goed getoond, en afrekenen gaat zonder gedoe. Een verbeterpunt: de website is in al die jaren nauwelijks verandert, een frisse restyling met een wat meer hedendaagse UX zou de ervaring nog verder kunnen verbeteren.

Op werkdagen bestelt, de volgende dag in huis. Die belofte komt Megekko doorgaans ook echt na, mits de producten voorradig zijn.

Als er dan toch eens iets misgaat, reageert de klantenservice snel en hebben ze me tot nu toe goed geholpen. Zo wilde ik laatst twee producten annuleren uit een al geplaatste bestelling, en kreeg ik meteen ook een kortingscode voor gratis verzending op een nieuwe order, zodat ik zonder extra kosten alsnog twee alternatieven kon bestellen. Precies zoals het hoort!

Scorekaart voor Megekko