Ik heb onlangs de MSI MPG 321URX QD‑OLED 32" 4K 240Hz besteld bij Megekko en ben zeer tevreden over zowel het product als het bestelproces. De monitor zelf is indrukwekkend: het QD‑OLED‑paneel levert extreem diepe zwartwaarden, hoge helderheid en een kleurweergave die direct opvalt. In combinatie met 4K en 240Hz voelt alles vloeiend, scherp en responsief aan — ideaal voor zowel competitieve games als single‑player titels.

Ik heb bewust gekozen voor DisplayPort 1.4, omdat deze standaard volledig voldoet voor 4K‑240Hz monitoren zoals de MSI MPG 321URX QD‑OLED. DP 2.1 biedt pas extra meerwaarde bij 8K‑schermen of extreem hoge verversingssnelheden richting 480Hz. Voor deze monitor is DP 1.4 dus optimaal: alle benodigde bandbreedte wordt benut zonder beperkingen, waardoor je maximale beeldkwaliteit en stabiliteit hebt.

De installatie was eenvoudig, de bouwkwaliteit is stevig en de software‑instellingen van MSI zijn overzichtelijk. Geen coil whine, geen rare tinten, geen pixelproblemen — precies wat je verwacht van een premium QD‑OLED monitor. Ook de uniformiteit en helderheid zijn uitstekend, zowel in SDR als HDR‑content.

Daarnaast verdient Megekko een compliment. De bestelling verliep soepel, de communicatie was duidelijk en de levering was snel en netjes verpakt. Kortom: een uitstekende ervaring, zowel met het product als met Megekko.

Ik heb mijn bestelling zaterdag geplaatst en zoals de website aangaf werd het product netjes en op tijd op maandag bezorgd. De verzendstatus werd duidelijk bijgewerkt, de communicatie rondom de levering was helder en het pakket werd volgens planning verstuurd en afgeleverd.

Scorekaart voor Megekko