AlgemeenDe bestelling van de producten ging makkelijk, de voorraad staat duidelijk aangegeven en de prijzen zijn prima concurrerend. Het bestel- en betaalproces verloopt goed en overzichtelijk en de website functioneert meer dan prima.
Wel wat problemen ondervonden met het verwerken van cadeaubonnen uit een eerdere actie van Azerty, maar uiteindelijk allemaal goed gekomen.
Nadat de order betaald is, werd hij meteen verzonden en kwam het pakket een dag later binnen. Snelle verzending dus en alles goed ingepakt, zodat de producten netjes en onbeschadigd zijn binnengekomen.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij prima geholpen. In eerste instantie werden de cadeaubonnen uit een eerdere actie niet verwerkt zoals aangegeven en kreeg ik een betaalherinnering. Na daarover contact op te nemen werd het wel goed verwerkt. Tevens waren de producten in de tussentijd wat goedkoper geworden en mocht ik dit met een nieuwe order verwerken. Goede service dus, met een dag of drie vertraging door een foutje in de verwerking.