CPM Karma 19,1K

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe XBOX Series X. Via de Tweakers Pricewatch uiteraard gekozen voor een vertrouwde Nederlandse shop namelijk: Azerty. Ik kende ze natuurlijk al wel want ik heb er al vaker besteld.
Ideaal dat ze hun voorraad netjes weergeven op de site, inclusief de leveringstermijn (de volgende werkdag!). Het bestel proces is prettig, overzichtelijk en eenvoudig. En als je een account maakt dan heb je alles direct inzichtelijk. Na de betaling al direct een bevestiging in de mail, en binnen een mum van tijd de bevestiging van verzending (exact zoals beloofd). De verzending was eenvoudig te volgen en de volgende dag kwam er een mooi pakketje aan. Ik moest er voor tekenen, iets wat ik niet verwacht had maar wat ik alleen maar kan waarderen. Product doos in doos verpakt met voldoende bescherming, wel zo prettig met dure apparatuur. Super netjes allemaal en ik beveel Azerty zeker aan.

Verzendingsproces helemaal te volgen. Product keurig doos in doos verpakt met voldoende beschermingsmateriaal. Tekenen voor ontvangst, wel zo fijn bij dure apparatuur.

Ik had een vraag over mijn bestelling en deze werd adequaat opgepakt door de klantenservice. Gewoon via WhatsApp met een snelle reactie.

Scorekaart voor Azerty