Arrogante klantenservice en misleidende voorraadindicatie
​Ik heb een Corsair Force MP600GS 1TB SSD in de aanbieding besteld. Terwijl andere producten op de website op dat moment correct als "tijdelijk niet leverbaar" stonden aangegeven, werd deze specifieke SSD expliciet met "op voorraad" en "levering volgende werkdag" geadverteerd. Dit bewijst dat hun voorraadsysteem naar behoren functioneerde, maar dat dit specifieke product door grove nalatigheid als direct leverbaar is blijven staan.
​Na dagen vertraging bleek het product er niet te zijn. Hun zogenaamde 'oplossingen' waren puur in hun eigen voordeel: de bestelling annuleren voor een refund, bijbetalen voor een duurder alternatief, of kiezen voor een ander en kwalitatief minderwaardig product dan wat ik besteld had. Een gelijkwaardig alternatief leveren zonder extra kosten om de gemaakte koopovereenkomst na te komen, werd resoluut geweigerd.
​Toen ik Azerty schriftelijk confronteerde met het feit dat dit ondernemersrisico volledig bij hen ligt en verwees naar de wettelijke kaders (Artikel 6:193 BW), kapten ze het gesprek arrogant af met de mededeling: "wij willen benadrukken dat wij hier niet verder over in discussie gaan." Ze schuiven hun eigen fouten af op de klant en weigeren elke professionele communicatie zodra ze juridisch klem zitten. Waardeloze service.

Het product is nooit geleverd. Er werd een levering binnen één werkdag beloofd, maar na dagen wachten bleek er helemaal geen voorraad te zijn.

De klantenservice weigerde een fatsoenlijke oplossing te bieden voor hun eigen fout en kapte de communicatie op een zeer arrogante manier af.

Scorekaart voor Azerty