AlgemeenNette webshop met prijzen die soms erg aantrekkelijk zijn en soms 'gemiddeld'. Netjes op tijd geleverd en verzonden en leuke opdruk op de doos.
Verzending was enerzijds niet helemaal conform belofte op de site, omdat ze aangeven de bestellingen van za en zo op zo te verwerken en verzenden waardoor het (mits voorradig) op maandag al binnen is. Ik heb het zaterdagnacht/ochtend om 3 uur besteld, maar het werd maandag pas verwerkt/verzonden. Zondag was het wél eerste pinksterdag, dus daar krijgen ze het voordeel van de twijfel.
Zaterdag middag kwam ik er nog achter dat ik de GPU vertical riser vergeten was te bestellen en heb ik onderzocht of je die nog toe kon voegen. Wat ik dan een nadeel vind, is dat je geen producten toe kan voegen na het bestellen (maar voor het verwerken/verzenden), maar deze wel kan verwijderen na contact. Als je zelf goed op let is dat geen probleem, maar ik heb liever dat ze daarin 1 lijn trekken en niet enkel in hun voordeel denken (terugsturen kost megekko tijd en geld, iets achteraf bijbestellen kost de klant geld). Maar naar mijn mening geen reden tot punten aftrek.
De bestelling was netjes verpakt, voldoende tape, een stevige doos en er zaten luchtkussentjes in. Onze hond bijt ze graag lek, dus iedereen thuis was blij toen de dozen binnen kwamen.