AlgemeenTwee stuks 2e kans Google Pixel 8 (staat: 2e kans als nieuw) besteld, maar beide waren verre van als nieuw.
De schermen lijken vervangen te zijn, de ene had beschadigingen aan de behuizing langs de randen en een niet werkende fingerprint scanner.
De andere zag er op het eerste gezicht beter uit, totdat bleek dat het scherm helemaal niet goed vast zat gelijmd.
Vervolgens is het retourproces enorm amateuristisch, het duurt lang en je zult ze voor elke update moeten mailen. Na 4 weken is het nu eindelijk afgerond en tijd voor deze review.
De "werkende" van de twee heb ik toch maar gehouden omdat mijn moeder direct een nieuwe telefoon nodig had.
De andere heb ik terug gestuurd, maar het proces daarvoor hebben ze nog niet echt uitgewerkt lijkt het.
Ze proberen je eerst voor de verzendkosten te laten betalen totdat je ze er op wijst dat je dat niet gaat doen en dit een DOA is. Daarna wel netjes een retourlabel gekregen.
Verwacht daarna geen status updates, daar zul je zelf om moeten vragen.
Een volle week nadat de retourzending al bij hun was aangekomen maar eens gevraagd wat de status is, retour gelukkig geaccepteerd.
Nog een week later kreeg ik pas via mail het bericht dat mijn geld ook echt terug gestort zal gaan worden.
Het geld stond uiteindelijk pas 4 weken na start DOA terug op de rekening.
Hier ga ik nooit meer wat bestellen, heb veel betere ervaringen bij andere aanbieders.
Bedankt voor je review.
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de staat van de ontvangen toestellen en de afhandeling van de retourzending.
Onze tweedekans toestellen worden gecontroleerd en geclassificeerd volgens vaste richtlijnen. Wanneer een toestel niet aan de omschreven conditie voldoet of een technisch defect vertoont, dan is dat uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Wat betreft de retourprocedure begrijpen wij dat de doorlooptijd in jouw geval als te lang is ervaren. Hoewel wij afhankelijk zijn van de ontvangst, controle en administratieve verwerking van retourzendingen, erkennen wij dat duidelijke communicatie over de status van een retour belangrijk is.
Fijn om te horen dat je moeder uiteindelijk direct gebruik kon maken van het toestel dat je hebt gehouden. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat wij je onvoldoende vertrouwen hebben gegeven voor een volgende bestelling.
Wij nemen je feedback mee om onze processen en communicatie verder te verbeteren.