WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

ALTERNATE.nl

Website is goed, maar het aanbod van specifiek de toetsenborden is soms wat ondoorzichtig. Het is niet altijd direct duidelijk wat wél en niet op voorraad is en de verschillen tussen verschillende versies van hetzelfde plankje zijn soms lastig te zien. Dat maakt vergelijken niet heel eenvoudig.

Goed verpakt en op tijd verzonden. Maakten in mijn geval gebruik van DHL, die bij mij thuis vaak het beste werken.

Mijn toetsenbord ging helaas stuk. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Helaas was het toetsenbord vanuit de fabrikant niet meer leverbaar. Alternate bood mij aan om een alternatief te vinden, eventueel tegen bijbetaling. Omdat de nieuwe versie van hetzelfde toetsenbord iets duurder was, heb ik gevraagd of dat zonder bijbetaling mocht. Zonder discussie was dat mogelijk. Fijne service!

Wel jammer dat Keychron besloten heeft nu zijn eigen brown switches te gebruiken ipv de Gateron switches die ik hiervoor had. Waardeloze switches, toch nog Gaterons gekocht zodat ik het plankje fatsoenlijk kan gebruiken.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl