AlgemeenEen laptop zakelijk besteld, deze bleek een Azerty toetsenbord te hebben (grappig); dit was door alle typeaanduidingen en zeer lange productomschrijvingen en vele types onduidelijk. Vervolgens geeft de klantenservice aan dat ze deze niet terugnemen omdat het een incourant product zou zijn (waarom verkoop je dan incourant spul?). Ik verwacht van een bedrijf duidelijke productomschrijvingen en een fatsoenlijke omgang. Er is geen telefonische ondersteuning en ik kreeg enkel een mail van 1 zin dat het op zakelijke voorwaarden besteld is dus pech.
Pech voor Azerty ja, ik bestel hier niet weer, vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Zakelijke kopers, wees op je hoede voor deze club want ze wijzen zonder scrupules naar voorwaarden in plaats van fatsoenlijke omgang.
De levering verliep goed, dat mag je ook van een dergelijke grote shop verwachten.
Klantenservicezie algemene beoordeling, proces en levering goed maar afgescheept door de klantenservice met een kortaf zinnetje op een mail. Bel dan op zn minst even en sta je klant netjes te woord.
in plaats daarvan verstoppen achter een mailtje van 1 zin, rondom lafhartig.