AlgemeenLentetijd = Upgrade-tijd. De voeding van een iets "oudere" game-PC op AMD AM4-platvorm werd instabiel. Bestelling van een 'Seasonic GX-750 Power Supply' gedaan bij Alternate.
VerzendingCorrect verpakt en uiteindelijk (voor de ongeduldigen onder ons) veel vlotter geleverd dan je zou verwachten.
KlantenserviceNa installatie blijkt de voeding geen goede match te zijn met de PC. Een retour (correct volgens de voorschriften van Alternate) gedaan met de vraag om deze om te wisselen voor een MSI-voeding. Zelfde dag dat mijn retour aankwam bij Alternate kreeg ik al een positief antwoord op mijn verzoek. Ondertussen kreeg ik ook de kriebels om mijn Office-PC een upgradebeurt te geven. Ik zoek m'n stukken uit op de Alternate-webwinkel en stuur deze per mail naar de klantendienst met de vraag of het mogelijk is deze samen te versturen (zo kreeg ik ook een beter gevoel ivm m'n voetafdruk voor verpakkingen en pakjes bestelling). Een uurtje later kreeg ik een retour-mail met bevestiging van het gevraagde en een betaallink om het verschil in eindtotaal te willen betalen. Betaling uitgevoerd een minuut later een betalingsbevestiging. Ik wil maar zeggen, zo goed en makkelijk kan het gaan om een online bestelling te doen én om er 'en passant' nog rap tussendoor een aanpassing tussen te wringen. Ook een dikke pluim voor hun communicatie per mail, klaar en duidelijk correct zonder poespas. Ik doe nogal wat allerhande online-bestellingen met alle terechte en onterechte verwikkelingen die er bijkomen. Maar dit is GEWOON top! Vandaar toch eens de moeite gedaan om een review te schrijven. Dank u Alternate-Team!
Bedankt voor je uitgebreide en ontzettend mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering, de afhandeling van je retour en de communicatie met onze klantendienst.
We vinden het heel leuk dat je jouw ervaring zo uitgebreid deelt. Mooi om te horen dat we snel konden schakelen rond de omruiling en dat het samenvoegen van je bestelling vlot verlopen is. We begrijpen ook helemaal dat je daarbij rekening wilde houden met verpakking en verzending, en denken graag mee waar mogelijk.
Je complimenten over onze duidelijke communicatie en service betekenen veel voor ons team. Bedankt voor je vertrouwen in ALTERNATE en veel plezier met de upgrades van je gaming pc en werk pc!