Nadat ik een telefoon besteld en betaald had, kreeg ik netjes een bevestiging. Het bericht dat de telefoon verstuurd was bleef uit. Na contact met de klantenservice bleek dat de order was geannuleerd doordat de betaling niet zou zijn gelukt. Hierover is echter nooit een email verstuurd. Na constatering dat de betaling wel gedaan was, kon de telefoon niet alsnog opgestuurd worden en werd de creditering doorgezet.

De prijzen zijn goed, maar de processen kloppen hier niet.

Update: creditering is volgens afspraak verlopen en reactie van webshop geeft aan dat men bereid is te verbeteren. Beoordeling daarom aangepast naar voldoende.

Bedankt voor je review en excuses dat dit zo is verlopen. 😊 We begrijpen goed dat dit verwarrend en frustrerend is geweest, zeker wanneer je wel een bevestiging van betaling hebt ontvangen. Zou je jouw ordernummer en ervaring willen mailen naar service@phonemarket.nl? Dan kunnen wij precies uitzoeken waar het proces is misgelopen en dit intern verder onderzoeken.

Fijn om te horen dat je onze prijzen wel positief beoordeelt. Sinds kort zijn we daarnaast overgestapt van PostNL naar DHL in de verwachting van betere service en duidelijkere processen, maar helaas merken we dat er nog steeds situaties voorkomen die niet verlopen zoals gewenst. Jouw feedback nemen we daarom serieus mee ter verbetering van onze dienstverlening. 📦🙏

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops